Крими, Новини|13.09.2017 14:25

„Опел“ се разпиля на „Брянска“ (снимки)

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Лек автомобил „Опел Астра“ катастрофира тежко и буквално се разпиля по улица „Брянска“ в Габрово. Произшествието стана днес (13 септември) в часовете около обяд и затрудни движението по натоварената пътна артерия на областния град.

Цяло чудо е, че сериозният пътен инцидент се размина без човешки жертви, единствено с нанесени материални щети по катастрофиралата кола и предпазното пано, обезопасяващо пешеходците, които се движат по тротоара, по протежение на улицата.

Произшествието е възникнало на прав участък, в района между светофарите на Балкан и кръговото кръстовище до бившата Консултативна поликлиника. Ударът в паното е бил толкова силен, че предната част автомобила е силно деформирана, а предната броня е изхвърчала на метри от колата.

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

По информация на източници на „Габрово Нюз“ в колата е бил само нейният водач, а катастрофата е станала поради технически неизправност, възникнала в движение, но това тепърва ще бъде изяснено и установено от разследващите органи. Районът на катастрофата е под видеонаблюдение, което би спомогнало да се изяснят причините. Колата е идвала от светофарите и се движела към кръговото.

При сблъсъка от „Опел“-а е изтекло масло, което наложи полицията веднага да отцепи района на разлива, за да бъде извършено неговото обезопасяване за другите участници в движението. Трафикът временно се регулираше от полицейски служители, които пропускаха движещи се коли в едната лента на пътното платно, видя репортер на „Габрово Нюз“.

Водачът е тестван за употребата на алкохол и наркотици, като по неофициални данни отчетените резултати са отрицателни. Катастрофата е посетена и обслужена от екип на „Пътна полиция“.

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

  • „Катастрофата е посетена и обслужена от екип на „Пътна полиция“.
    Това е върхът на съобщението, новината или каквото е.

  • Ей такива като този бръмчат по цяла нощ с форсираните си коли, а долните ченгета, дето не знаят за кво са родени дремят. Кога най- после шапкарите ще почнат да работят и да си изкарват парите с труд, а не с отбиване на номера. Какво трябва да се случи, че да се вземат мерки и да се спрат силно бръмчащите кенефи, да не тероризират нормалните граждани. И както казва колегата по- долу, защо не слагат от малоумната ни община легнали полицаи

Напиши коментар