Новини|07.06.2017 11:59

ДЯ „Зора“ отбеляза 45 години от създаването си

снимка: Община Габрово

С музикалния спектакъл „Пеперудена магия“, габровската детска ясла „Зора” отбеляза 45 години от създаването си. Със своите изпълнения талантливите малчугани развълнуваха родители, учители и гости на празника.

Гост на събитието беше Даниела Василева, директор дирекция „Образование и социални дейности“, която връчи поздравителен адрес от името на кмета на община Габрово Таня Христова.

снимка: Община Габрово

В него се казва, че учителите от детската ясла са първите педагози в живота на децата, които им предават първите уроци как да растат и да се развиват като добри, честни и достойни хора, показват им разликата между добро и лошо във взаимоотношенията им с другите, предават им най-важните социални умения, които ще ги съпътстват през целия им живот.

Директорът на детското заведение Маринела Нанкова поздрави всички присъстващи, като изказа своята благодарност към колегите си за труда и отговорното отношение в работата с децата, към родителите за доверието в екипа на ДЯ „Зора“ и към Община Габрово за постоянната помощ и подкрепа.

Източник: Община Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар