Крими, Новини|06.04.2017 12:16

Година и 8 месеца строг режим за рецидивист, извършил грабеж

Снимката е илюстративна

Съдът одобри постигнатото с Окръжна прокуратура – Габрово споразумение, с което 43-годишен рецидивист бе осъден на една година и осем месеца лишаване от свобода, при строг режим за извършен за грабеж.

Петър П. се призна за виновен за това че на 9 септември м.г. около 06.30 часа в севлиевското село Стоките, при форма на вина пряк умисъл и при условията на опасен рецидив, в обор за отглеждане на коне отнел чужда движима вещ, с намерение противозаконно да я присвои – мобилен апарат “Нокиа“ на стойност 35 лв. от владението на жена, като употребил за това заплашване. Отправил към нея думите „Ей сега ще те убия“ и сила – нанесъл й удари.

Обвиняемият бе осъден и за закана за убийство на две лица, като отправил думите “Ще Ви избия, ще Ви запаля“ и това заканване възбудило основателен страх за осъществяването му.

Петър П. се призна за виновен и по третото обвинение и за това че през периода 24.08.2016г. – 27.09.2016г. в с.Стоките, при условията на продължавано престъпление, унищожил чужди движими вещи: чрез прострелване с огнестрелно оръжие унищожил 4 стъкла на прозорец на къща и преден капак на лек автомобил “ВАЗ“ и срязал четирите гуми на същия автомобил – всички вещи на обща стойност 452,16лв.

Споразумението има последици на влязла в сила присъда.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар