Новини, Общество|16.12.2016 14:53

Коледни подаръци и изобилие от забавления в МОЛ – Габрово!

mall-gabrovo

С разнообразни коледни инициативи красивата сграда на бившата „Майчина грижа“ ще събере габровци и ще им предложи нови запознанства с наши и чужди производители и търговци от региона, както и празнични срещи с традициите и съвременността.

От първия ден на декември специална пощенска кутия събира писмата до Дядо Коледа, който ще изпълни желанията на малките жители на града на връх Коледа (25 декември) от 11 до 13 часа. Добрият старец ще раздаде подаръците, които мама и татко са поръчали..

За да спечелят сърцето на дядо Коледа малчуганите, заедно с личните си асистенти – по-големите приятели и роднини, могат да се научат да танцуват народни танци, да победят в надиграването или да спечелят друг конкурс по време на Коледната работилница за танци на 17 декември от 12 часа. Точно тогава в рамките на няколко часа всички клиенти на Хали Габрово ще имат възможност да участват в томбола с интересни награди и да изпробват късмета си.

Коледното парти на 23 декември от 12 до 17 часа с организирани концерт, викторини, много награди и игри, дава и шанс на желаещите деца да измайсторят нещо за мама или тати в арт работилницата на Мола.

Всеки желаещ може да посети Коледно-новогодишният базар в Хали Габрово, който ще продължи от Никулден до Йордановден и ще ни радва с подаръци, лакомства, сладости, билки и здравословни храни, облекло, козметика и бижута за млади и стари, плодове, зеленчуци, мляко и млечни продукти, мезета. Новите собственици на МОЛ Габрово поощряват местния бизнес като предоставят търговски площи на местните производители и търговци при преференциални условия. Дават възможност да споделите своите продукти, услуги и умения с Вашите съграждани и посетителите в града.

Точно преди Бъдни вечер, на 23 -ти декември (петък), специален гост в Хали Габрово, ще бъде Селският мол, който ще предложи за трапезата на градските хора всичко, което традиционно присъства в дома и храната на българина за Бъдни вечер, Коледа и Васильовден.

Да благословят габровци и да им пожелаят сполука, Коледари ще влязат в МОЛ-а с народни песни и наричания за спорна Нова година.

Споделете Коледно настроение с Мол Габрово и дайте позволете на коледния дух да Ви завладее!

Напиши коментар