Новини, Общество|28.11.2016 15:28

Дядо Коледа с временно севлиевско жителство

2400_984Добрият старец с подадено заявление за временно пребивавне, до окончателното опразване на чувала с подаръци

Необичайно заявление е постъпило в Община Севлиево. Месец преди коледните и новогодишни празници, един специален жител на Лапландия иска да стане севлиевец. Макар и временно. Дядо Коледа изявил писмено желание да получи севлиевско жителство, докато успее да раздаде подаръците на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета от общината.

Разбира се, подобна молба няма как да не бъде уважена, и резрешителното на Добрия старец ще му бъде връчено лично от кмета на Севлиево д-р Иван Иванов по време на официалното тържество за запалване на коледните светлини на града, организирано от Община Севлиево, на 1 декември 2016 г. (четвъртък), от 17:30 ч., на пл. „Свобода“ (пред сградата на Общината).

Освен специалните гости Дядо Коледа и Снежанка, участие в създаването на Коледната магия ще вземат децата от Вокална група „Звънче”,  Музикална певческа школа, Клуб по спортни и жизнени умения „Път към приключението” и естествено – джуджетата, които ще се погрижат всяко дете да получи лакомство.

Като част от изненадите, подготвени за тържеството е и специалната вълшебна елха, на която малчуганите ще могат да залепят своите пожелания, написани върху снежинки.

Присъединете се към нас, за да се потопим в духа на един от най-светлите празници, като запалим заедно коледните светлини и се насладим на феерията от магична светлина.

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар