Любопитно, Новини|17.05.2016 18:29

„Няма такъв вестник“ вече е на свободния пазар

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

„Няма такъв вестник“ вече е на свободния пазар от тази сутрин, съобщиха от медийната група „Община Габрово“, която включва Общинското радио, официалния сайт на Община Габрово, фейсбук страницата на Община Габрово и глашатаят Ранката Барабанката.

Свободният пазар, уточняват, означава, че можете да го търсите свободно, а той свободно може да бъде, където си поиска.

Във вестника може да бъде намерена програмата на карнавалната седмица, либрето на карнавала, ексклузивно интервю със сценариста му и няколко забавления като кръстословица и тест „Габровец ли си бе, комшу, нашенка ли си, съседке“.

Вестникът е мултифункционален – може да бъде сгънат като шапка по време на карнавала, за да пази от слънце и дъжд, да се направи на фуния и да се берат джанки в него, да се увиват буркани и, като гледаме какво е времето навън, да се пали печка.

Въпреки невероятното и иновативно дизайнерско изпълнение, от редакционния екип съветват да си го запазите и за догодина, защото много от нещата ще продължат да са актуални – като политическите новини, новините за вдигане на прага на пенсионната възраст и за еволюцията на маймуните.

Приятно четене.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар