Новини, Политика|15.04.2016 16:19

МО на БСП – Габрово с подкрепа за Стоянка Балова

снимка: Фейсбук

снимка: Фейсбук

Структурата на Младежкото обединение на БСП – Габрово заяви своята категорична подкрепа към Стоянка Балова, кандидат за младежки председател на левицата, чиято кандидатура бе издигната именно от тук.

„Изключително съм изненадана от 45-те номинации, които съм получила. По време на отчетно – изборната кампания, нито за миг не съм си поставяла за цел, на всяка цена, седмицата преди избора да съм кандидатът с най-много номинации.

За мен МО в БСП е кауза! И точно тя може да изиграе ключова роля за възвръщане доверието към лявата политика в страната, от страна на българския избирател.

Благодаря на всички номинирали ме за поста, приемам тези номинации и ви обещавам, че няма да ви разочаровам! Ще отстоявам левите идеи и младежката политика чрез ясна визия и конкретна програма, стига да спечеля доверието на конференцията, която ще се проведе идната събота – 23 април.

За жалост, използвам случая да споделя и една изключително лоша практика, която се отразява негативно на младежката структура в БСП, най-вече защото слага разделителни линии помежду ни, а това води до самоизяждане!

След изпратено съобщение с номинациите за младежки председател на БСП, моята кандидатура е единствената, към която не са изброени всички общини, които са я издигнали. Това оставя грешното впечатление, че съм с номинации, които не биха ми позволили да бъда сериозен конкурент за поста. Напротив!

Гарантирам ви това нещо ще спре, ние сме БСП, ние сме млади, амбициозни, искаме да градим бъдещето и е недопустимо да работим така!

Истината за себе си я знам! Ще приема, че е станало някаква техническа грешка, не храня лоши чувства към никой, но другари и другарки, разберете, така не се прави, място за подобни действия в МО в БСП няма!

Благодаря на всички за подкрепата, но помнете – ние сме социалисти, силни сме, когато сме заедно, а не когато сами си подливаме вода. Това е и в основата на идеологията на социализма, въобще!

Пожелавам успех на всичките 20 кандидата за младежки председател на БСП, покланям се пред тях, всички те са стойностни хора, отдадени за каузата.

За финал, седмица преди избора, искам публично да заявя, стига и конференцията да ми гласува нужното доверия, ще поканя всеки един от тях в моя екип, защото всички ние имаме нужда от това – повече активни млади членове, които да покажат истинското лице на модерната и демократична БСП!“, написа във социалната мрежа кандидатът за лидерския пост в младежкото БСП Стоянка Балова.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар