Свържи се с нас

Новини

МО на БСП – Габрово с подкрепа за Стоянка Балова

снимка: Фейсбук

снимка: Фейсбук

Структурата на Младежкото обединение на БСП – Габрово заяви своята категорична подкрепа към Стоянка Балова, кандидат за младежки председател на левицата, чиято кандидатура бе издигната именно от тук.

„Изключително съм изненадана от 45-те номинации, които съм получила. По време на отчетно – изборната кампания, нито за миг не съм си поставяла за цел, на всяка цена, седмицата преди избора да съм кандидатът с най-много номинации.

За мен МО в БСП е кауза! И точно тя може да изиграе ключова роля за възвръщане доверието към лявата политика в страната, от страна на българския избирател.

Благодаря на всички номинирали ме за поста, приемам тези номинации и ви обещавам, че няма да ви разочаровам! Ще отстоявам левите идеи и младежката политика чрез ясна визия и конкретна програма, стига да спечеля доверието на конференцията, която ще се проведе идната събота – 23 април.

За жалост, използвам случая да споделя и една изключително лоша практика, която се отразява негативно на младежката структура в БСП, най-вече защото слага разделителни линии помежду ни, а това води до самоизяждане!

След изпратено съобщение с номинациите за младежки председател на БСП, моята кандидатура е единствената, към която не са изброени всички общини, които са я издигнали. Това оставя грешното впечатление, че съм с номинации, които не биха ми позволили да бъда сериозен конкурент за поста. Напротив!

Гарантирам ви това нещо ще спре, ние сме БСП, ние сме млади, амбициозни, искаме да градим бъдещето и е недопустимо да работим така!

Истината за себе си я знам! Ще приема, че е станало някаква техническа грешка, не храня лоши чувства към никой, но другари и другарки, разберете, така не се прави, място за подобни действия в МО в БСП няма!

Благодаря на всички за подкрепата, но помнете – ние сме социалисти, силни сме, когато сме заедно, а не когато сами си подливаме вода. Това е и в основата на идеологията на социализма, въобще!

Пожелавам успех на всичките 20 кандидата за младежки председател на БСП, покланям се пред тях, всички те са стойностни хора, отдадени за каузата.

За финал, седмица преди избора, искам публично да заявя, стига и конференцията да ми гласува нужното доверия, ще поканя всеки един от тях в моя екип, защото всички ние имаме нужда от това – повече активни млади членове, които да покажат истинското лице на модерната и демократична БСП!“, написа във социалната мрежа кандидатът за лидерския пост в младежкото БСП Стоянка Балова.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Бюлетините за местния вот пристигнаха в Габрово

Днес, 18 октомври, в Областна администрация – Габрово пристигнаха бюлетините за произвеждане на изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври, информираха от администрацията на губернатора.

снимка: Областна администрация – Габрово

Общият брой за област Габрово е 243 300. Заедно с методическите указания са предадени на представителите на общините в присъствието на ОИК – Габрово.

снимка: Областна администрация – Габрово

Съхранението им ще бъде в специално обособени и охраняеми помещения, определени със Заповед на Кмета на съответната община.

снимка: Областна администрация – Габрово

За предстоящите избори към момента са разкрити общо 236 броя секции за област Габрово – разпределени по общини както следва: за община Габрово – 117; за община Севлиево -71; за община Трявна – 22; за община Дряново – 26, като в това число попадат и подвижните избирателни секции и секциите в болнични заведения.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Спипаха габровски наркодилър с над половин кило марихуана

Районната прокуратура в Габрово задържа за срок от 72 часа мъж, държал в дома си наркотични вещества.

В хода на разследването, с постановление от 17 октомври, мъж с инициали Ц. И. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на същата дата в къща в Габрово, държал без надлежно разрешително високорискови наркотични вещества – канабис, с тегло 560 грама.

След преценка на събраните по делото доказателства с оглед на това, че същите сочат за обосновано предположение за съществуваща реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление, тъй като той е привлечен като обвиняем за извършено тежко умишлено престъпление, ще бъде направено искане пред Районен съд – Габрово за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Под ръководството на Района прокуратура – Габрово действията по разследването продължават.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Справедливост и сигурност

*Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление*

снимка: Местна коалиция „ВМРО – Българско национално движение“ (ВМРО – БНД, СДС)

Справедливост и сигурност
Програма на МК „ВМРО – Българско национално движение“ (ВМРО-БНД, СДС) за управление и развитие на гр. Габрово:

1. Стимулиране и привличане на инвестиции в града и общината. Създаване на подходяща бизнес среда за всички предприемачи и пълно съдействие за реализация на техните проекти.

2. Създаване на сигурна и безопасна градска среда. Ред, дисциплина и контрол за спазването на наредбите и законите от всички граждани, без толериране на някои групи от тях.

3. Габрово – средище на единение, духовност, знание и традиции и същевременно център на високо технологична индустрия и дигитална икономика.

4. Местни референдуми и допитвания до гражданите по въпроси от значим обществен интерес. Диалог с хората за стимулиране на гражданското участие в управлението.

5. Нулева толерантност към корупцията на всяко ниво. Отговорност и прозрачност в действията на общинската администрация.

6. Качествено образование в дух на родолюбие, национално достойнство и съхраняване на българщината и професионално съобразено с изискванията на съвременното технологично развитие.

7. Чувствително увеличаване на бюджета и реална подкрепа за спорт, култура, отдих и туризъм, фолклорни традиции, както и поддържането и опазването на културните, историческите и архитектурните паметници в Общината.

8. Водене на справедлива социална политика и социална защита, ефективно и гарантирано здравеопазване.

9. Бързи и улеснени административни процедури. Подобряване и дигитализация на услугите. Чувствително повишаване на компетентността на администрацията на Община Габрово.

10. Разработване и реализация на проекти за развитие и подобряване на градската среда, общинската инфраструктура, транспорта и благоустройството на града. Пълен контрол по качеството на изпълнението на обществените поръчки.

11. Засилване на взаимодействието на всички нива между местната власт, бизнеса, неправителствения сектор и гражданите.

12. Национална и международна реклама на Габрово и популяризирането на града като място за развитие на различни видове туризъм. Участие в държавни и Европейски програми за археологически проучвания и разкопки.

*Публикуваният материал е предоставен от МК „ВМРО – БНД“ (ВМРО – БНД,СДС). Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление*

Зареди още

Реклама

 

Популярни новини от последната седмица