Свържи се с нас

Икономика

Първият фермерски пазар „ОТ БГ“ премина успешно

Published

on

Първият в Габрово фермерски пазар „ОТ БГ“ премина успешно. Той се проведе на 20 юни на площад „Възраждане“, а през щандовете на производителите преминаха стотици габровци и гости на града.

Чрез трибуната на „Габрово Нюз“, медиен партньор на събитието, организаторите му Рекламна агенция „Елмазови“, благодариха на всички фермери, производители на храна и здравословни продукти, както и на всички останали изложители, участвали със своето майсторство, труд и творчество.

„Благодарим и за партньорството на Областна дирекция „Земеделие“- Габрово към Министерството на земеделието, храните и горите, Агенцията по храните – Габрово и на Община Габрово. Благодарим на всички посетители, които подкрепиха производителите не само от област Габрово, но и от съседни области, участвали във фермерския пазар „Ог БГ“, защото избирайки техните продукти ние подкрепяме пазителите на българския вкус и храна. Хората, които въпреки трудните условия за оцеляване работят на светло и ни предлагат истински, качествени и сертифицирани продукти“, заявиха от екипа на Рекламната агенция.

Добрата новина е, че изложителите отново изявяват желание за участие във фермерски пазар „От БГ“ в Габрово и през юли ще бъде обявена датата, когато габровци и гости на града ще могат да дегустират и да закупят техните продукти.

Освен това в следващото издание през юли ще има още нови изложители от област Габрово, както и представители от производителите на сертифицирани продукти за здраве и красота. Производителите, изграждащи повече от 7 години фермерската общност в България, обменят помежду си информация и активно участват във всички формати на фермерски пазари, които законно защитават техните интереси.

На фермерския пазар „От БГ“ в Габрово, всички изложители бяха с изискваните разрешителни и сертификати за качество.

„Но нашата благодарност не стига дотук, защото Фейсбук групите „Габровските майки и татковци“, „Похвалите и абсурди на Габрово“ и „Габровските майки даряват надежда“, събраха 1 563 лв. от благотворителния базар в подкрепа на габровския логопод Стефан Стефанов, борещ се с будната кома“, допълват организаторите.

Освен това към сумата ще бъдат добавени още 108 лв от щанда на габровските производители на пестил фирма „Марино България“, които за всяко закупено пакетче отделиха по 50 ст. за каузата.

Благодарности се изказват и към Ивета Атанасова за работилничката с деца, в която най-малките посетители създаваха своите градинки по уникален начин с материали от природата.

„Благодарим на творците по ръкоделие „ДевиРа“, които специално дойдоха отдалече, за да споделят вълшебството на българската везба и тъкането на шевици.“

Освен това за томболата на събитието всички изложители предоставиха по един свой продукт и голямата фермерска кошница зарадва една габровка, посетила и пазарувала от пазара.

„Ние, организаторите, вярваме, че чрез фермерски пазар „ОТ БГ“ ще можем да предложим ежемесечно на всички Вас истински и качествени продукти и да подкрепим онези най-смели хора от нашето общество, които въпреки всичко продължават и ги произвеждат.“

*Снимки: Рекламна агенция „Елмазови“

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица