SmartyKids – Габрово със свой щанд на Карнавала

снимка: SmartyKids – Габрово

SmartyKids – Габрово ще вземе участие в тазгодишното издание на Карнавала в нашия град. В празничния 18-ти май, на алеята пред РБ „Априлов – Палаузов“ от 10.30 до 18.30 часа ще бъде разположена шатра, на която деца и родители ще имат възможността напълно безплатно да се запознаят с менталната аритметика отблизо.

снимка: SmartyKids – Габрово

На специално обособения щанд ще има много интересни занимания за деца. Ще им бъде показано колко лесно и забавно може да бъде смятането, ще се редят танграми, ще се решават логически задачи, ще се рисува и оцветява с две ръце. И всичко това гарнирано с много забавления и добро настроение.

снимка: SmartyKids – Габрово

Изненадите не свършват дотук. В края на карнавалния ден, от всички посетили щанда и  регистрирали се ще участват в празнична томбола, която ще определи едно дете, което ще спечели 1 месец безплатно обучение в Центъра на SmartyKids в Габрово, заедно с комплект учебници и абакус.

снимка: SmartyKids – Габрово

Заповядайте на 18 май, събота, от 10.30 до 18.30 часа на щанда на SmartyKids – Габрово!

снимка: SmartyKids – Габрово

Освен това всяка неделя до края на месец май, от 16.30 часа в първия Детски център по ментална аритметика в Габрово, ул.“Софроний Врачански“ 1, офис 6, се организират безплатни открити уроци, чиито занятията са подходящи за деца от 4 до 12-годишна възраст.


Резервирайте своето място за безплатния урок на: официалния сайт на SmartyKids – Габрово, по телефона +359 897 970 400, чрез лично съобщение във фейсбук страницата, или се присъединете към организираното събитиe.

Коментарите са затворени