Свържи се с нас

Крими

Кражба на 2 куфара от кола до АЕК „Етъра“

Published

on

© Copyright 2015 — Gabrovo News. All Rights Reserved, Архив

© Copyright 2015 — Gabrovo News. All Rights Reserved, Архив

Здравейте! Много Ви моля и се надявам да публикувате моето съобщение. Вчера по обяд пред АЕК „Етъра“ край Габрово бяха откраднати 2 сиви куфара – един голям и един  малък, от нашата кола – бяла „Тойота“.

В тях имаше наши дрехи, на децата, несесери с лекарства, скъпа козметика и тоалетни принадлежности, нова преса за коса на „Солинген Ягуар“, маркови маратонки на съпруга ми, две зарядни устройства, очилата за плуване на синът ми.

За крадците не представляват нещата никаква стойност, но на нас са необходими. Тези неща са от първа необходимост за нас. Децата останаха без дрехи, без хавлии и бельо. В големия куфар имаше чанта с мръсни дрехи.

Питам се, дали крадците няма да се погнусят да се ровят в мръсното ни бельо?! Някои мои неща ми са скъпи за мен лично, поради сантиментална им стойност за мен, подарени на мен и децата от близки.

Ако някой има някаква информация за крадените дрехи или други неща описани от мен, моля да ми се обади на телефон: 0889861501 – Зоя Симеонова, гр. Русе.

Благодаря предварително и бъдете внимателни!

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Крими

Акция срещу изборната търговия в севлиевския квартал „Балабанца“

Published

on

Служители от Областната дирекция на МВР – Габрово, колегите им от севлиевската полиция, Зоналното жандармерийско управление в Плевен, Териториалната дирекция на НАП – Велико Търново и Областна дирекция безопасност на храните – Габрово влязоха в севлиевския квартал „Балабанца“.

Съвместната операция бе насочена срещу укриването на доходи от търговска дейност, съхранение и разпространение на хранителни стоки, които не отговарят на действащите стандарти, разпространение на акцизни стоки, без наличие на български акцизен бандерол, подготовка и организация на контролиран вот, във връзка с предстоящите избори на 2 октомври.

Акцията е била реализирана в петък, 23 септември, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово. В хода на операцията са били проверени 6 магазина за продажба на хранителни стоки и 9 лица.

В хода на извършените проверки не са установени нарушения на данъчното, здравно и изборно законодателство. От страна на ТД на НАП са били изготвени 2 констативни протокола.

В търговски обект, находящ се на ул. „Светлина“, са били открити спиртни напитки, които не са облепени с български акцизен бандерол. На управителя е съставен акт за установяване на административно нарушение.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

13-годишен нападна и ограби малолетен в центъра на Габрово

Published

on

13-годишен нападна и ограби малолетен в центъра на Габрово. Престъплението е било извършено в деня на Независимостта, 22 септември.

Тогава в полицията постъпил сигнал, че в района на ул. „Еманул Манолов“ неизвестно лице, използвайки заплахи, отнело пари от малолетно лице.

В резултат на предприетите незабавни действия било установено, че извършител на деянието е 13-годишно момче, известно на МВР и с наложена възпитателна мярка.

След окомплектоване, материалите ще бъдат изпратени на Районна прокуратура Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Ученик е с мозъчно сътресение след бой в габровско училище

Published

on

15-годишен ученик бе приет с мозъчно сътресение в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово след бой в габровско училище.

Случаят се разиграл в последния учебен за миналата седмица ден, около 11.05 часа, в една от местните професионални гимназии.

Тогава в полицията постъпил сигнал от медицински служител, който съобщил за пострадал ученик.

Пристигналият на място полицейски екип установил, че при възникнал конфликт между ученици били нанесени удари в главата на 15-годишно момче.

То било откарано в местната болница, с нанесена средна телесна повреда, изразяваща се в сътресение на мозъка.

В резултат на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия било установено, че извършител на деянието е 17-годишно момче, ученик в същото училище, известно на МВР и с налагани възпитателни мерки.

По случая е образувана преписка.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица