Свържи се с нас

Крими

„Форд“ се преобърна зрелищно на изхода на Габрово

Published

on

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Зрелищна катастрофа стана снощи на около 300 метра след табелата на Габрово по пътя за село Жълтеш. При инцидента лек автомобил „Форд“ се е преобърнал по таван в следствие на висока скорост и удар в крайпътен скат. Злополуката се разиграла около 19.10 часа, информираха от пресцентъра на Областната полиция.

По информация на органите на реда, водачът на лек автомобил „Форд Ка“, изгубил контрол над колата, излязъл в ляво от пътното платно и се ударил в крайпътния скат, след което се завъртял и преобърнал по таван.

При катастрофата пострадали водачът на автомобила и неговата спътничка. Шофьорът – 66-годишен габровец, бил транспортиран и настанен в хирургическо отделение на габровската болница със счупена гръдна кост, а 65- годишната пасажерка получила фрактура на ребрата и дясната лопатка на гърба. За щастие и двамата са без опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед, като причините за инцидента са в процес на изясняване. Водачът на автомобила бил изпробван за употреба на алкохол, като техническото средство е отчело нулев резултат.

По случая е образувано досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

 

Крими

Жена пострада при катастрофа край Яворец

Published

on

39-годишна жена пострада при катастрофа, станала снощи около 19.30 часа в района на село Яворец, на главния път между Габрово и Севлиево.

Пострадалата е била приета за лечение в габровската болница с комоцио и натъртване в областта на гръдния кош, за щастие без опасност за живота.

Жената е била пасажер в лек автомобил „Фиат Браво“, движещ се в посока към Севлиево.

Колата, с която пътувала, се е ударила в движещ се по общински път GAB 3007, сигнализиран с пътен знак „Стоп“ (Б2), лек автомобил „Опел Мерива“, който бил навлязъл в кръстовището и отнел предимството на правилно движещия се автомобил.

Причинилото инцидента превозно средство е било управлявано от 40-годишен. Пробите за алкохол и наркотици на двамата водачи са отрицателни.

Зареди още

Крими

Отвлякоха и пребиха млада жена, свиха ѝ телефона и часовника

Published

on

29-годишна жена стана жертва на отвличане, грабеж и побой. Престъплението било извършено в събота, 19 октомври.

Тогава, около 08.00 часа в севлиевската полиция постъпил сигнал от жертвата, която заявила, че 2 часа по-рано на улица в село Ряховците била принудена да се качи в лек автомобил “Пежо“.

При движение в посока с Крушево ѝ бил нанесен побой от две жени на 53 и 36 години, след което ѝ отнели мобилния телефон и смарт часовник. След това я оставили на пътя между Севлиево и Крушево.

В резултат от проведените оперативно-издирвателни мероприятия бил установен и водачът на автомобила. Това бил 34-годишен севлиевец.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Понастоящем са извършени неотложни действия по разследването – освидетелстване на пострадалата, разпитани са част от свидетелите с цел изясняване на всички обстоятелства относно механизма на извършване на престъплението.

Зареди още

Крими

Трагедия на релсите: Влак блъсна и уби мъж край Трявна

Published

on

Мъж загина на място, блъснат от влак, движещ се от Горна Оряховица в посока Стара Загора.

Трагичният инцидент е станал вчера, 20 октомври, малко преди 16.00 часа в района на жп прелез край Трявна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Извършен е оглед, като причините за инцидента са в процес на изясняване.

Днес, 21 октомври, от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово събщиха, че е установена самоличността на загиналия. Това е 68-годишен мъж от Трявна, който внезапно е навлязъл на релсовия път.

Машинистът на влака – 56-годишен мъж, е бил тестван за алкохол и наркотици, като дрегерът отчел отрицателни резултати.

По случая е образувано досъдебно производство.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица