Свържи се с нас

Любопитно

Парти на открито за децата от ОДЗ „Дъга“ – Габрово

Published

on

снимка: ОДЗ „Дъга“

По случай Празника на детето – 1 юни, Настоятелството при ОДЗ „Дъга“ Габрово, заедно с екипа и родителите от детското заведение организираха купон на открито на поляната в местността Градище, край Габрово.

С настроение и усмивки деца и родители играха и се забавляваха с клоуна Чоко и много музика. Заедно с забавата и преживяната емоция децата получиха подаръци и лакумства.

ОДЗ „Дъга“ има дългогодишно партньорство с търговска верига магазини „dm“, които и тази година осигуриха подарък за всяко дете от кампанията ”Слънчевите деца 2015”.

Като финал госпожа Красимира Колева, директор на ОДЗ „Дъга“, приветства всички присъстващи и отправи апел: „Нека позволим на чистотата и красотата да бъде близо до нашите деца, като изчистим поляната за игра след прекрасното парти – така всички ще се включим в инициативата „Да изчистим заедно”.

Ръководството на детското заведение и Община Габрово се бяха погрижили за осигуряване на необходимите помощни материали. Днес, 1 юни, купонът в детското заведение е в разгара си с много забавления, изненади, рисуване на открито и награди.

снимка: ОДЗ "Дъга"

снимка: ОДЗ „Дъга“

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Грейнаха коледните светлини на Габрово (снимки)

Published

on

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Коледната елха на Габрово ще грейне тази вечер

Published

on

Весело и приказно тази година ще бъде дадено началото на коледно-новогодишните празници в нашия град.

Светлините на Габрово ще грейнат тази вечер, 6-ти декември, когато площад „Възраждане“ ще събере малки и големи около коледната елха на града.

Събитието ще започне в 17.30 часа, а по традиция лампичките ще бъдат включени от кмета на града.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово с изкушаваща оферта „Вземи 4, плати 3“

Published

on

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово. Модната марка ще отбележи повода с изкушаващо предложение за габровци и гостите на града – „Вземи 4, плати 3“. Офертата е валидна за всички артикули в магазина, като този с най-ниската цена не се заплаща. Промоцията ще важи само на 4 и 5 декември и единствено в магазина на LC Waikiki в Мол Габрово.

От световния моден бранд, който има 1150 магазина в 52 страни, обещават, че марката няма да изневери на себе си и ще продължи да предлага облекла и аксесоари за цялото семейство на изгодна цена. За онези от клиентите, които вече са започнали подготовката за предстоящите празници, предложението е чудесен повод да осигурят подарък за себе си и своите близки. Топли зимни пуловери и връхни дрехи, както и такива с коледни мотиви, очакват габровци и гостите на града в магазина в Мол Габрово.

„Това, което прави LC Waikiki успешна на пазара у нас повече от 11 години, е доброто съотношение между цена и качество. Стремим се непрекъснато да подобряваме клиентското преживяване и да развиваме асортимента, като обогатяваме портфолиото си“, отбелязва Владислав Танчев, управител на компанията за България. Магазинът на LC Waikiki в Габрово е сред 28 обекта, които компанията управлява у нас.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица