Свържи се с нас

Новини

Конкурс за най-атрактивно междублоково пространство

Published

on

снимка: Община Габрово, Архив

снимка: Община Габрово, Архив

Община Габрово обявява конкурс за най-атрактивно междублоково пространство в рамките на общоградското пролетно почистване „Мисия отпадък“. Търсят се хора, които освен за околната среда, се грижат и за облагородяването на пространствата около блоковете си.

Критериите, по които ще бъдат оценявани кандидатите са:

– чистота – пространствата трябва да са почистени от битови или други отпадъци и да са добре поддържани. Участниците ще бъдат оценявани от комисията с точки от 1 до 10;
– красиви градинки – наличието на добре оформени цветни градинки е от съществено значение. По този показател оценяването също ще бъде от 1 до 10 точки;
– атрактивност – комисията ще търси креативност от участниците. Принципът „от нищо – нещо“ изцяло важи за този показател, като се очаква демонстрация на творчество чрез по-различно приложение на отпадъчни материали. Максималният брой точки, който може да се спечели е 10, а минамалният – 1 точка.

Заявки за включване в конкурса ще бъдат приемани от 20 до 30 април на e-mail d.koleva@gabrovo.bg, на facebook страницата на пролетното почистване „Аз чистя Габрово“, както и на телефон 066-818 437.

Необходимо е да подадете информация за точното местоположение на междублоковото пространство, лице и телефон за контакт.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица