Свържи се с нас

Икономика

LED осветление за промишлеността и бизнеса в регион Габрово

*Платена публикация*

Published

on

снимка 1

Имате промишлено или бизнес помещение, в което светлината Ви е слаба? Плащате големи сметки за електричество? Вашите служители по поддръжката не слизат от стълбата за да го подменят?

снимка 3
Решението е изборът на LED осветление, с което ще намалите разходите си за електроенергия с 60% при луминесцентното, 80% при класическото и 50% при металохалогенното.

снимка 2
Животът на LED осветлението е с пъти по-дълъг от изброените по-горе и е с 3 годишна гаранция при LED пурите и 2 годишна за останалите продукти. При продължителност на осветеност от 8-10часа на ден за работна година, инвестицията по подмяната ще бъде възвърната преди да изтече половината от гаранционния срок.

снимка 4
Потърсете ни, за да ви направим индивидуална икономическа обосновка и оферта, от която ще разберете абсолютно точно какво ще се получи при вас.

снимка 5
До края на месец Март, Интер Пауър ООД, Ви предлага изгодни решения при оборудване с LED осветление на промишлени и бизнес помещения, придружавано с всички необходими Европейски сертификати за качество.

снимка 6
Промоция на ПРОМИШЛЕНО LED диодно осветление . Всички, влагозащитени тела с размер 60см, 120см, 150см IP65 оборудвани с LED пури, LED камбани (заместител на метало халогените ), LED прожектори със и без сензор 10W, 20W, 30W, 50W, SMD LED прожектори 10W, 20W, 30W, 50W, 70W, 100W, 150W, 200W, 300W, готови влагозащитени IP65 тела с SMD диоди – 40W/3200lm , 60W/5000lm , 70W/6300lm, LED пури – 60см, 120см, 150см.


Информация за цени ще получите на място в магазина или на посочените контакти. Промоцията е валидна до 31.03.2015.

За периода на промоцията, получавате още безплатен оглед, консултация и направата на безплатна икономическа обосновка. Замерване и сравнение на старо и ново LED осветление.Както и 3 годишна гаранция на монтажа.

Интер Пауър се стреми непрестанно да усъвършенства предлаганите услуги и вече може да разчитате на нас и за:
– Помощ от специалистите при изготвянето на чертежи, проекти и подготовката на документация за участие в обществени и други поръчки.
– Изчисляване на спестяванията при преминаване към икономично LED осветление.
– Проектиране на осветление.Модернизиране и реновиране на осветление.
– Светлинен дизайн. Обзавеждане на хотели, ресторанти, барове, частни домове.
– Производство на декоративно LED осветление според изисквания на клиента.
– Производство на прецизно осветление за промишлеността (индустрията). LED лампи за машини, микроскопи, металорежещи, фрези, стругове и др.
– Изграждане на нови ел. инсталации
– Монтаж на осветителна техника с 3 години гаранция.
– Гаранционна и следгаранционна подръжка на LED осветление
– Изработване на светещи реклами.
– Възможности за закупуване на лизинг

снимка 8
Интер Пауър ООД, за кратък срок от време успя да се утвърди като предпочитан партньор при избора на луксозно, интериорно, екстериорно, промишлено и улично LED осветление в регион Габрово.

Магазинът ни се намира на ул.“Орловска“ 47 / срещу МВР-Габрово/ –  за повече информация ни посетете на място.

Интернет магазин – www.inter-power.com – LED lighting
Тел: 066 801 002 / 0893 556 772

Икономика

Голям интерес в Габрово към програмата за енергийно обновяване

Published

on

При много голям интерес премина срещата в Ритуалната зала на Община Габрово, организирана от Европа директно Габрово при Габровската търговско-промишлена палата и Община Габрово, на която бяха представени предстоящите процедури от Плана за възстановяване и устойчивост на България /НПВУ/, предназначени за бизнеса и гражданите.

Участниците се запознаха с възможностите, които предоставя Планът, с предстоящите програми за бизнеса по НПВУ и финансови инструменти, които се подготвят за бизнеса, както и с предстоящите процедури за финансиране обновяването на бизнес и публични сгради, за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд и др.

Срещата беше открита от кмета на Габрово, а Марина Кирова от Представителството на ЕК в България представи какво предвижда Планът за целия период. Процедурите за бизнеса бяха представени от Калин Маринов, зам. – директор на ГД „Европейски фондове за конкурентоспособност“, Министерство на иновациите и растежа“.

Татяна Ангелчева от МРРБ разказа какви са възможностите за финансиране обновяването на бизнес и публични сгради, а Милена Хубенова и Румен Джаров от отдел „Контрол и мониторинг“ в дирекция “Жилищна политика” на МРРБ представиха процедурата за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – eтап I”.

Съвсем естествено, обновяването на жилищните сгради предизвика най-голям интерес. Почти час експертите отговаряха на множеството въпроси, които идваха от цялата страна.

След общата част дискусията продължи във всеки център поотделно съгласно местните приоритети на региона. В Габрово темата беше отново обновяването на жилищния фонд.

Тодор Попов – Директор на Дирекция „Административно, правно и информационно обслужване“ в Община Габрово представи детайли от процедурата и отговори на конкретни въпроси, свързани с подготовката на документите за участие в процедурата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

Започва „УНИТЕХ 2022“, спомагаща „Иновативния Хълм на Габрово“

Published

on

В Техническия университет – Габрово днес, 18 ноември, започва двадесет и втората ежегодна международната научна конференция „УНИТЕХ 2022“. Официалното откриване е насрочено за 10.00 часа в конферентната зала на университетската библиотека.

В „УНИТЕХ 2022“ ще вземат участие повече от сто учени от университети, научни организации и представители на бизнеса от страната и чужбина. Заявените за участие в научния форум доклади са 155, в 18 тематични секции.

Предвидени са поредица от събития, свързани с изпълнението на проекти по ос 1 на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. В технологичния парк на университета ще се проведе семинар, с акцент партньорството между наука и бизнеса. В Конферентната зала на университетската библиотека от 16:00 часа ще започне информационен ден, свързан с eко и енергоспестяващи системи и технологии“, финансиран от Оперативна програма „Наука и обра- зование за интелигентен растеж.

Всички мероприятия, включени в конференцията „УНИТЕХ 2022“, ще спомогнат за обособяването на „Иновативния Хълм на Габрово“ – ключово място за обучение, научни изследвания, предприемачество, трансфер на знания и технологии, инкубатор на идеи и фирми, споделено пространство за студенти, докторанти, ученици, преподаватели, учени, представители на бизнеса, НПО, местната и държавната власт.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

Представят в Габрово програмата за саниране и процедури за бизнеса

Published

on

Европа директно Габрово при Габровската търговско-промишлена палата и Община Габрово канят представители на бизнеса и гражданите, които искат да научат повече за предстоящите процедури за подпомагане на бизнеса и за саниране на многофамилни жилищни сгради в рамките на мерките по Плана за възстановяване и устойчивост на среща – дискусия.

Форумът ще се проведе днес, 17 ноември, от 14.00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.

Събитието се организира от всички центрове ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България и се домакинства от ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово при Габровската търговско-промишлена палата и Община Габрово.

Срещата ще е в хибриден формат, ще се излъчва в платформата ZOOM за страната и на фейсбук страницата, както на Европа директно Габрово, така и на другите центрове в България. Линкът за включване в събитието е https://us06web.zoom.us/j/8322874812?pwd=ZHhDd0M2ZVczYjgwQ2NDS2YxKzFrUT09. Участието онлайн е ограничено до запълване на местата в платформата.

Програмата предвижда след общото за страната събитие, на място в Габрово, да се проведе дискусия с въпроси и отговори за предстоящата процедура за саниране на многофамилни жилищни сгради. Тази част от срещата е подходяща за домоуправители на сгради и граждани, които желаят да се включат в процедурата и да санират своите жилища.  

Разгледайте предварителната програма, за да прецените кога да се включите в събитието.

ПРОГРАМА

Планът за възстановяване и устойчивост в помощ на бизнеса и гражданите

Домакини: Европа Директно Габрово и Община Габрово

Съорганизатори: Центрове Европа директно в България

Дата:           17 ноември 2022

Място:         Ритуална зала на Община Габрово

13:30 – 14:00  Регистрация

14:00 – 14:05  Откриване

Галина Михнева, ръководител на Европа директно Габрово

14:05 – 14:10  Приветствие от домакините 

Таня Христова, кмет на Габрово

14:10 – 14:30  Представяне на План за възстановяване и устойчивост (НПВУ)

Марина Кирова, и.д. Зам. ръководител на Представителството на ЕК в България

14:30 – 14:40  Предстоящи програми за бизнеса по НПВУ и финансови инструменти, които се подготвят за  бизнеса

Калин Маринов, Зам. директор на ГД „Европейски фондове за конкурентоспособност“, Министерство на иновациите и растежа

14:40 – 15.00  Представяне на възможностите за финансиране обновяването на бизнес и публични сгради по Плана за възстановяване и устойчивост

Експерти от Главна дирекция „Стратегическо планиране и програми за регионално развитие“ в МРРБ

15:00 – 15:20  Представяне на Проект на Насоки за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – първи етап“

Експерти от дирекция „Жилищна политика“ на МРРБ

15:20 – 15:35  Въпроси и отговори от експертите в чата

Програмата продължава на място за всеки център поотделно

Само за Габрово

15:35 – 16:30  Въпроси и отговори: Предстоящата процедура за саниране на сгради. Какво трябва да знаем?

Тодор Попов, Директор на Дирекция „АПИО“ в Община Габрово        

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица