Свържи се с нас

Новини

Приемен ден на Кирил Добрев в Габрово

Published

on

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Народният представител Кирил Добрев ще проведе приемен ден в Габрово, информираха от щаба на левицата.

В понеделник (19 януари), в 11:30 часа, той ще се срещне с всички желаещи в клуба на БСП. За записване и повече информация – телефон 066/80 77 47.

В същия ден от 13.30 часа, габровският депутат ще даде пресконференция с журналисти в областния град.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Новини

Листата на „БСП за България“ в област Габрово

Published

on

Валери Митов – специалист в областта на бизнес информационните технологии, магистър „Бизнес информатика с английски език”.

„Аз съм габровец и без значение дали съм общински съветник, народен представител, политик…, си оставам габровец. Не ми е безразлично Габрово, обичам го! С отговорност към габровци ще направя всичко по силите си, за да е градът ни по-оживен и изпълнен с детски смях и младежки ентусиазъм. А за това са необходими инвестиции, които да привлекат младите.

С какво се ангажираме: да продължим работата за тунела под Шипка, проект от ключово значение за икономическото развитие на Габрово; да направим всичко възможно  за устойчиви инвестиции в индустрията и високите технологии; за развитие на индустриалната зона, което да гарантира модерни и сигурни работни места, с отлични условия на труд и много добро заплащане; за рехабилитация и подобряване на държавната и общинска публична инфраструктура, включително и чрез целевите програми за регионите.

Станимир Стойчев – завършил Аграрния университет в Пловдив, общински съветник в Община Севлиево, председател на комисията по земеделие и гори.

„С опита, който притежавам в сферата на селското стопанство и неправителствените организации, мога да помогна за развитието на модерно земеделие. Доказал съм го чрез  успехите на собственото си земеделско стопанство и наградата, която получих на националното изложение по животновъдство – Сливен 2022“.

инж. Светослав Минчев – с диплома от Технически университет Габрово, специалност „Енергийна техника“. Oбщински съветник в Община Дряново, член на комисията по Финансово-икономическа политика и контрол на обществените поръчки.

„Ще допринеса за формулирането на политиките на БСП по отношение на управлението на енергийните ресурси. Считам, че сериозният анализ и обединението на обществото около ясни и конкретни мерки за решаване на кризата предстои. И трябва да бъде извършено в сега, ако сме отговорни пред съгражданите си.“

Иван Халачев – роден в Трявна, възпитаник на Висше строително училище „Любен Каравелов“, специалност „Инженер строителство на сгради и съоръжения“.

“В момента работя като инвестиционен контрол в частна фирма. Виждам проблемите, които настоящото законодателство не е решило досега в строителния бизнес. Необходимо е да се работи за максимално улесняване на предприемачите и максимално намаляване на бюрокрацията.“

Татяна Йорданова –   завършила Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ в Свищов, специалност „Счетоводство и одит на нефинансовите предприятия.“

„Като председател на младежкото обединение на БСП в Трявна мисля, че съм наясно с проблемите на младите хора. Ще направя всичко по възможностите си да привлека повече млади хора да участват във формирането на политиките за младежта“.

Детелина Кьосова –  бакалавърска степен „Политология“, магистърска степен „Здравен мениджмънт“.  Общински съветник в Дряново, кмет на Царева ливада.

„Реших, че мога да съм полезна в екипа на БСП с опита ми на кмет. Близо съм до хората, мога да преценя кои държавни практики и политики са от полза за хората в общините и създават възможности местната власт да работи спокойно“.

Генади Цитлакидис – завършил Национална спортна академия „Васил Левски“.

„Като експерт за младежта и спорта в Община Дряново и изпълнителен директор на ФК „Локомотив“ – Дряново допълвам експертизата на екипа чрез конкретния си опит за развитието на спорта. Известен съм сред спортните клубове в областта, познават ме добре. Сигурен съм, че мога работя успешно за привличане на инвестиции за нови спортни съоръжения“.

инж. Емилиян Маринов – диплома по „Енергетика“ от Техническия университет в Габрово и „Финанси и Мениджмънт“ от Стопанската академия в Свищов. Общински съветник в Община Севлиево, член на комисията по Екология и рационално използване на природните ресурси.

„Включвам се в екипа чрез опита ми на изпълнителен директор на „Делта Стар“ АД, фирма, която доказа, че успешно може да се справи с предизвикателствата на непрекъсваемото сервизно обслужване на електросъоръженията, развитие на дейности по тяхното проектиране и изграждане. Мога да работя за развитие на национални политики за създаване на условия за успешно развитие на бизнесите, правилно структуриране и управление на ресурсите“.

Номерът на листата на „Коалиция за България“ за седми многомандатен район – Габрово е 28.

Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на КП „БСП за България“, във връзка с изборите за 48 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. „БСП за България“ е под номер 28 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Зареди още

Новини

ГЕРБ: Ангажираме се с опита и експертизата, които имаме, за да изведем България от кризата

Published

on

 • Достъпни цени на природен газ, горива и електроенергия
 • Държавна подкрепа за бизнеса, хората, лечебните заведения,
  образователните институции, социалните
  услуги, религиозните храмове, културните
  институции и земеделските производители за достигнатите от предишното управление високи цени на енергоносителите
 • Намаляване на тежестта на инфлацията върху българските граждани
 • Ръст на доходите – 1200 лева минимална заплата, 2800 лв. средна работна заплата до края на мандата
 • Ежегодна актуализация на пенсиите на над 2 млн. пенсионери – 1000 лева средна пенсия до края на мандата
 • Стартиране на програмата за саниране на жилища
 • Възобновяване на строителството на големите инфраструктурни обекти, сред които автомагистрала „Хемус” и тунела под Шипка
 • Изграждане на индустриална зона между Габрово и Севлиево
 • Продължаване подобряването на водоснабдяването в Севлиево, в селата на територията на габровска област, както и на състоянието на улици и квартали
 • Осигуряване на водоснабдяването на 17 габровски села от яз. „Христо Смирненски”, които се намират в посока Севлиево
 • Ремонт на пътя Габрово – Узана
 • Изграждане на Западен обходен път на Севлиево
 • Решаване на проблема с водоснабдяването на Трявна – пречиствателна станция за питейна вода, стъпки за реализация на язовир Йовковци
 • Пречиствателна станция за отпадни води за Плачковци
 • Ремонт на пътя Трявна – Дряново
 • Рехабилитация на пътя Дряново-Севлиево

Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на „ГЕРБ – СДС“, във връзка с изборите за 48 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. „ГЕРБ – СДС“ е под номер 24 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Зареди още

Крими

Акция за изборна търговия в Дряново и село Шумата

Published

on

Вчера служители от Областната дирекция на МВР – Габрово, колегите им севлиевската полиция и служители на Териториална дирекция на НАП – Велико Търново взеха участие в специализирана полицейска операция за противодействие укриването на обороти от продажби на стоки, разпространение на акцизни стоки, без наличие на български акцизен бандерол и организиране на контролиран вот, във връзка с насрочените за неделя, 2 октомври, парламентарни избори.

В хода на провежданата операция са били проверени 4 магазина за продажба на хранителни стоки в село Шумата и 1 магазин за продажба на хранителни стоки в Дряново.

В проверения обект в града било установено, че не е отчетен оборотът от продажба за деня. В тази връзка служителите на НАП съставили на собственика му акт за установено административно нарушение. В другите проверявани обекти не са констатирани нарушения.

Данъчните съставили и 2 констативни протокола за установената фактическа обстановка. По време на акцията не са били установени данни за подготвяни и/или извършени престъпления против политическата права на гражданите.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица