Свържи се с нас

Новини

Почти цяло Габрово остава без вода в четвъртък

Published

on

снимка: Борис Петков, фоторепортер "Габрово Нюз"

снимка: Борис Петков, фоторепортер „Габрово Нюз“

Поради извършване на ремонтни дейности на Пречиствателната станция за питейни води /ПСПВ/, в четвъртък, 11 септември, ще бъде преустановено водоподаването на целия град, без зоната, захранвана от резервоар „Любово“ – кварталите Бичкиня, Беленци, Болтата, Негенци, Илевци, Любово, Варчевци, както и квартали Лисец и Недевци, информираха от Община Габрово.

Водоподаването ще бъде спряно централно от ПСПВ в 4:00 ч. сутринта. Първо водоподаването ще бъде преустановено във високите части награда – след 5:00 ч.

След 8:00 ч. ще бъде преустановено водоподаването в целия град, без висока зона и зона „Младежки дом“, които има вероятност да останат без водоподаване в късния следобед на същия ден.

Очаква се водоподаването на града да бъде възобновено към 17:00 ч. Напълването на мрежата и пълното възстановяване на водоснабдяването се очаква около 20:00 ч. /без високите части, където това ще стане след 22:00 часа/.

Без вода през целия ден ще останат и кв. Войново, селата: Поповци, Рачевци, Гергини, Гарван, Николчовци, Стоевци, Михайловци, Райновци, Враниловци, Новаковци и Божковци. Там вода се очаква да има след 22:00 ч.

От Общината умоляват гражданите и фирмите да се запасят с вода за едно денонощие и се извиняват за причиненото неудобство!

Днес, 10 септември, поради извършване на аварийни ремонти без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще останат улиците „Иван Тончев“, „Климент Охридски“, „Даскал Алекси“, „Христо Цокев“, „Панчо Владигеров“, „Гърмидолов“, „Добри Чинтулов“, “Прага”, „Йосиф Соколски”, „Георги Бенковски”, „Странджа” и с.Копчелии.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица