Свържи се с нас

Новини

Петима от „Акро-арт“ ще представят България на СП по батут

Published

on

снимка: sport-gabrovo.com

снимка: sport-gabrovo.com

Петима състезатели на клуб „Акроа-арт“ ще представят Габрово и България в 22-то световно първенство по скокове на батут при подрастващите (World Age Group Competitions), което започва днес, 14-ти ноември, в зала „Арена Армеец“ в столицата, информира спортното издание sport-gabrovo.com.

Михаел Митев, Христо Христов, Симона Иванова и сестрите Христина и Мариела Пеневи са част от представителния тим на страната и ще се борят за призови класирания от шампионата на планетата.

От габровските състезатели първи изпитание ще имат Михаел Митев и Мариела Пенева, тъй като в първия ден от програмата са квалификациите и финалите на батут индивидуално във възрастовата група 11-12 годишни и на синхрон в групата до 18 години.

В петък са квалификациите и финалите  при 13-14 годишните, в които ще участват Христо Христов и Христина Пенева. В събота е състезанието при 15-16 годишните индивидуално и синхрона при 13-14 годишните, в които ще скачат Симона Иванова и Михаел Митев/Христо Христов, а в неделя е надпреварата за Мариела Пенева при 17-18 годишните индивидуално и синхрона при 15-16 годишните за Христина Пенева и Симона Иванова.

Какво коментира треньорът Пламен Нанев, както и повече подробности можете да прочетете оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица