Свържи се с нас

Новини

Вторият зам.- областен встъпи в длъжност

Published

on

снимка: Областна администрация - Габрово

снимка: Областна администрация – Габрово

Областният управител Николай Григоров представи пред екипа на администрацията своя втори заместник. С Решение, считано от 17 юли на министър – председателя за заместник – областен управител бе назначена Ценка Йонкова.

„Радвам се, че в екипа ни се присъединява още един човек с богат административен опит, какъвто е госпожа Йонкова” – сподели Григоров. Пред Йонкова областният управител обясни, че постъпва в малък на достатъчно добре изграден колектив, който винаги е бил за пример сред други областни администрации в страната, който има добри постижения в сферата на регионалното развитие, на проектите, на образованието и социалните дейности, а също така пожела и ползотворна съвместна работа.

От своя страна новият заместник – областен управител подчерта, че има богат опит, което ще й бъде от полза. Йонкова допълни още, че винаги се е стремяла да работи с хората и за тях, като се надява, че и настоящата й работа ще бъде е достатъчно открита и в полза на гражданите.

снимка: Областна администрация - Габрово

снимка: Областна администрация – Габрово

Ценка Йонкова има множество придобити квалификации в сферата на образованието и социалните дейности – завършила е Академия за обществени науки социално управление, Софийския университет СУ “Св. Климент Охридски” и Стопанската академия “Димитър А. Ценов” в Свищов. Притежава ІІ –ри клас квалификация Педагогическа правоспособност, информираха от пресслужбата на Областната администрация.

Новият зам. – областен има богат професионален опит в социалната сфера и образованието – работила е като възпитател , а след това и като Директор на ДОВДЛРГ „Велика и Георги Ченчеви“ град Севлиево.

В Общинската администрация в Севлиево е заемала поста Директор Дирекция “Икономически и хуманитарни дейности”.

В периода 2007 до 2011 година изпълнява длъжността заместник – кмет с направление образование, социални дейности, култура, икономическо развитие, управление на проекти и международно сътрудничество в Община Севлиево.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

New Coffee World в Габрово

Published

on

New Coffee World отвори врати в Габрово. Най-новата кафетерия от известната верига се намира в центъра на областния град, на ул. „Априловска“ 4, точно до двата моста.

В заведението можете да се насладите на прекрасно кафе в компанията на домашна бисквита или чудесно приготвени сандвич-кроасани, шоколади, различни видове италиански сладоледи, чудесни и различни чайове.

Освен, че можете да се потопите в света на кафето, в New Coffee World ще откриете още богат асортимент от висококачествени кафета: кафе на зърна, мляно кафе, кафе капсули, хартиени дози, инстантно кафе, кафемашини, аксесоари, уникални насипни и пакетирани чайове, които да обогатите с вкусни предложения и изкушения.

В приятната и комфортна обстановка, тук ще ви посрещне екип от професионалисти, отдаден на мисията да отговори на Вашите очаквания и предложи най-доброто за Вашето вкусово предпочитание.

Работното време на New Coffee World, през делничните дни от понеделник до петък, е от 08.30 – 18.30 часа, а в събота и неделя от 10.00 до 16.00 часа.

Заповядайте! New Coffee World ви очаква с топло кафе, комплименти, приятни изненади и много положителни емоции!

Зареди още

Новини

КНСБ – Габрово подари мартеници на социален дом

Published

on

Регионалният съвет на КНСБ – Габрово и тази година подари мартеници на хората от Дом за пълнолетни лица с физически увреждания в града.

Областният координатор на КНСБ за Габрово Росица Йонкова зарадва всички потребители и служители на социалната услуга. В духа на традициите на Баба Марта, тя пожела най-вече здраве, късмет и повече поводи за усмивки.

Регионалният съвет и домът си сътрудничат от години. Освен, че служителите са членове на синдиката, домът е партнирал няколко пъти по проекти на КНСБ, а преди време синдикалисти от региона освежиха дворното пространство на социалната институция.

Синдикалистите са категорични, че и занапред ще продължат доброволческите инициативи в региона, защото е важно да не забравяме хората в неравностойно положение и защото понякога малките жестове носят истинската радост.

Зареди още

Новини

Румен Радев ще участва в тържествата на Шипка за 3 март

Published

on

Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в тържественото отбелязване на Националния празник 3 март, съобщиха от прессекретариата.

В празничния 3 март, неделя, от 11.30 часа президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще отдаде почит пред паметта на българските опълченци и воини, загинали за свободата на България на връх Шипка.

Държавният глава ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия. В 11.50 часа президентът ще произнесе слово.

От 18.30 часа на площад „Народно събрание“ ще се проведе тържествената заря-проверка по повод Националния празник на България. Президентът Румен Радев ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия. В 18.40 часа държавният глава ще произнесе слово. В церемонията ще участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

По-късно президентът ще бъде домакин на традиционния официален прием по случай Националния празник 3 март в Централния военен клуб в София.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица