Свържи се с нас

Новини

Тенис клуб „Габрово“ кани децата на корта на 1-ви юни

Published

on

снимка: sport-gabrovo.com

снимка: sport-gabrovo.com

Безплатна демонстрация за деца организират на 1-ви юни (събота) в тенис клуб „Габрово“, информира sport-gabrovo.com. Наред с редовните тренировки с малките състезатели, които водят редовен тренировъчен процес в клуба, треньорите Галин Христов, Свилен Мълчанков и Ясен Симеонов ще проведат занимания и с всички деца, които искат да се докоснат за пръв път до играта – ще им покажат как се хваща ракетата, как се изпълняват различните удари в тениса и т.н. Това ще бъде един своеобразен подарък към децата на Габрово от страна на местния тенис клуб.

Междувременно от ТК“Габрово“ съобщиха, че в подготовката на малките състезатели се включва и още един треньор – Мирослав Недевски. Той е един от най-добрите възпитаници на клуба и през последните две години работи в столичния ТК“Лозенец 2000“.

В края на седмицата най-малките състезатели на ТК“Габрово“ ще участват в две надпревари. На 1-ви юни Алек Пенчев и Симона Найденова ще демонстрират уменията си в поредния турнир за деца до 8 години от веригата „Оранжев корт“ в Дряново . На следващия ден Алек и Симона, заедно с още трима състезатели на клуба на възраст до 10 години – Никола Шнайдеров, Гергана Минчева и Никола Николов, ще представят ТК“Габрово“ в регионален отборен турнир на Северозападна България, който ще се проведе във Велико Търново.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица