Свържи се с нас

Любопитно

Група Обратен ефект с нова фотосесия и участие в Габрово

Published

on

Обратен ефект е група, чието име е добре известно на всеки, който някога е проявил дори и минимален интерес към българската музика. Изпълнителите на хитовете „Моля ви, мадам!”, „За Марчето”, „Карагьоз”, „Мойта кака”, „Полет” (в момента парчето „Полет” е в челната тройка на класацията „Каменица Рок 40” на радио Z-Rock) и т.н. изненадват своите фенове с нова професионална фотосесия. Момчетата застанаха пред обектива на младия фотограф Любомир Цанков, „стайлингът” носи печата на групата, а от цялата фото-сесия лъха характерното им непоправимо чувство за хумор.

Тази фото-сесия е направена дни, след като „Обратен ефект“ пуснаха в своя сайт www.obratenefekt.com и из медийното пространство своята най-нова песен „Хитрата сврака” и клипа към нея. Песента е първата от поредицата нов материал, който „Обратен ефект“ подготвят и е посветена на всички VIP-ове, които са известни единствено с това, че са известни. Самият видеоклип е в пълен синхрон с посланието на песента. Групата няма намерение да издава нов албум, а ще работят на принципа всяка нова песен да бъде последвана от клип.

Последният за годината концерт на „Обратен ефект“ ще бъде в клуб ПОД ТЕАТЪРА в Габрово на 29 декември с обявен начален час на концерта 22:00 часа.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Любопитно

Програма за Деня на Карнавала в Габрово

Published

on

Зареди още

Любопитно

Влезте в тренда и сменете аутфита си за Карнавала

Published

on

В карнавалния ден, на 18 май, от 10.00 до 18.00 часа и … до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – Карнавалния. Но това не е всичко. Ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа. Влезте в тренда и сменете аутфита!

Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

*Автор: Цветомира Иванова,
Община Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица