Свържи се с нас

Икономика

Областният представя региона ни на Индийско-български бизнес форум

Published

on

© Copyright 2012 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2012 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Областният управител Мариян Косадинов се включи в българската бизнес делегация, придружаваща министъра на икономиката, енергетиката и туризма за провеждането на 17-та сесия на българо-индийската междуправителствена Смесена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество, която ще се проведе в Делхи  днес и утре (16 октомври).

Съществена част от посещението е представянето на българските региони, като се наблегне на специфичните предимства на всеки от тях и възможностите му за двустранно сътрудничество в областта на бизнеса. Амбиция е да бъдат създадени контакти на отраслово и регионално равнище между бизнеса на България и Индия. Затова и ключова роля в представянето на България има директната презентация на българските региони и отрасли пред основните индийски бизнес асоциации, при това направено директно не само в столицата на държавата, но и в основните инвестиционни и финансови центрове.

По време на визитата областният управител на Габрово ще се срещне и с губернатора на Делхи, с когото ще обсъдят и възможни сфери за бизнес сътрудничество между регионите. Освен предвидената презентация на икономическия профил на област Габрово, която ще му представи Костадинов, индийският губернатор ще получи като подарък традиционен габровски часовник и книжка с прочутите габровски шеги.

Посещението на българската бизнес-делегация ще се състои като серия от събития, които включват: Индийско-български бизнес форум по време на 17-та сесия на българо-индийската междуправителствена смесена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество – организира се от МИЕТ и БТПП по покана на  Федерацията на индийските търговско-промишлени палати); Семинарна сесия в Чандигар, представяне на български региони, стоки, производители, търговци и консултанти и срещи във формат В2В, както и посещение на промишлени предприятия, организирани от БТПП и Сдружение за развитието на бизнес и култура между Индия и България, в сътрудничество с CII (Конфедерацията на индийската индустрия).

Можете да ни намерите и във Фейсбук на :
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица