Свържи се с нас

Новини

„КВК Габрово“ завърши подготовката с победа над „Арда“

Published

on

Архив © Copyright 2012 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright 2012 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Отборът на „КВК Габрово“ постигна победа над „Арда“ в последната си контролна среща преди началото на новия сезон във волейболната Суперлига, съобщиха от от sport-gabrovo.com. В дебюта на Минчо Минчев с екипа на габровския отбор, селекцията на треньора Любомир Герасимов се наложи над коравия тим от Кърджали с 4:1. Минчев, който беше привлечен в началото на тази седмица, влезе като смяна на Краси Стефанов в първия гейм, а в следващите два беше в стартовия състав и реализира общо 12 точки, две от които директно от начален удар. От 22 атаки на диагонала 10 завършиха с точки (45% ефективност в атака).

Герасимов започна мача с Николай Найденов, Иван Власев, Мартин Палийски, Станислав Петков, Стоян Вулждев, Красимир Стефанов и либерото Атанас Митев. Във втория гейм Минчев замени Стефанов, а в игра се появиха още Стилян Йорданов, Николай Леков, Ники Кичуков и Теодор Бодуров. В четвъртата част наставникът на „КВК Габрово“ даде възможност за изява и на Мариян Дановски и либерото Петър Чераджийски.

„КВК Габрово“ имаше пълно превъзходство в мача. Първият гейм приключи при резултат 25:17, а във втория надмощието на домакините беше смазващо – 8:2, 16:5, 21:10, до крайното 25:14. В третата част волейболистите на „Арда“ стигнаха до 16 точки. След направените промени в състава на „КВК Габрово“ в четвъртия гейм момчетата от Кърджали успяха да се наложат със 17:25, но в петия Ники Кичуков и съотборниците му отново доминираха и се наложиха с 25:21.

Мартин Палийски беше най-резултатният играч на „КВК Габрово“ в мача с 15 точки (55% ефективност в атака, 4 блока). Партньорът му в центъра на мрежата – Иван Власев пък реализира 8 точки, пет от които от блокада. Станислав Петков се отчете с 14 точки (73% ефективност в атака, 1 ас, 2 блока), а Минчо Минчев с 12. За отбора на „Арда“ 12 точки отбеляза Петър Карагяуров. Либерото на гостите – габровецът Теодор Маринов, имаше 60% позитивно и 25% перфектно посрещане в мача.

Можете да ни намерите и във Фейсбук на :
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Новини

Mеждинна пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Новини

Костадин Костадинов и Даниел Петров ще се срещнат с жители на Дряново

Published

on

Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов, заедно с народния представител от Габрово Даниел Петров, ще проведат отворена среща с жителите на Дряново.

Тя ще се състои на 23 април, вторник, от 18.00 часа в конферентната зала на Бутиков хотел ВСК „Кентавър“.

На срещата ще бъде обсъдена актуалната политическа обстановка, предстоящите избори.

Присъстващите ще имат възможността да споделят идеи и да задават въпроси на лидера на „Възраждане“ и габровския депутат.

Зареди още

Новини

Приеха годишния план за намаляване на риска от бедствия

Published

on

Областният съвет за намаляване на риска от бедствия заседава под председателството на областния управител Мария Башева.

Приет бе годишният план за 2024 г за изпълнение на Областната програма за намаляване на риска от бедствия 2022-2025г.

Съгласуван и приет бе и Областният план за защита при бедствия.

В заседанието участваха представители на 24 институции и териториални структури.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица