Свържи се с нас

Любопитно

Лъжите, които мъжете казват на жените

8-те клиширани лъжи, на които дамите не бива да се връзват и за момент

Published

on

Снимка:flickr.com

Снимка:flickr.com

За това писаха MegaNews.bg.


Първо нека започна с това, че мъжете не лъжат! Шегувам се, разбира се, мъжете лъжат в пъти повече от жените.

Според психолозите най-често лъжем, когато ни е страх да не изгубим нещо или някого. Но това по-скоро го чуваме като оправдание, когато сме „сгащили” някого в лъжа. Други пък твърдят, че когато лъжем, мозъкът ни работи на по-бързи обороти, в сравнение с моментите, в които сме откровени. Ако това е така, то вероятно мъжете сме с най-бързо работещите мозъци на света.

Истината е, че в модерния, забързан свят, в който живеем и двата пола обичаме да послъгваме. Кой обича да послъгва повече обаче…ще оставим вие да прецените това. А сега нека включим в една малка класация 8-те клиширани лъжи, на които дамите не бива да се връзват и за момент:

Лъжа № 1 – С теб се чувствам различен.

Истината: Мм да, както и с всяка друга, малко или много всяка жена оставя малък отпечатък върху мъжа.

Лъжа № 2 – Ти наистина ме разбираш, никога не съм споделял това на друга жена.

Истината: Дами, един мъж не иска да бъде разбран, предпочитаме да бъдем прегърнати и утешени и много рядко си казваме какво ние.

Лъжа № 3 – Ще ти се обадя.

Истината: Ако един мъж наистина се интересува от вас, след лудата прекарана вечер с вас, той ще ви покани още на сутринта на закуска. „Ще ти се обадя“ – често замества неловкото „Довиждане“.

Лъжа № 4 – Имам много работа тази седмица, ужасно зает съм.

Истината: Ако все пак сте повярвали на номер 3, то вие сте прекарали цялата седмица, чудейки се „къде сбърках?“, „защо не ми звъни?“ и други подобни натрапващи мисли. Преглъщате самочувствието и му звъните. Е, мъжът на вашите „мечти“ обаче или не вдига, или има твърде много работа, която се свежда до ново излизане по столичните барове.

Лъжа № 5 – Никога не бих те лъгал.

Истината: Защо го правим обаче? Ами в някой случай за да се чувстваме значими, за да компенсираме чрез думите онова, което наистина ни липсва или за да скрием страха от подмятанията и провала пред другите.

Лъжа № 6 – Без грим си много по-красива!

Истината: Ако чуете това изречение рано сутрин – на 100% ви лъжат. Ако го чуете обаче в късния следобед, то вие наистина сте една невероятно красива жена, а мъжа до вас – късметлия.

Лъжа № 7 – За мен сексът не е от значение, интересуваш ме самата ти.

Истината: Сексът е най-важната част от една връзка – точка! Независимо какви други невероятни качества да притежавате, ако той куца – куца и връзката ви.

Лъжа № 8 – Ти наистина си невероятна в леглото, с теб изпитвам непознати неща

Истината: Не само вие може да симулирате по време и след секс.

И не забравяйте, че не всички мъже са гадняри, както и не всички жени са честни и мили.

Автор: Антон Ников

Можете да ни намерите и във Фейсбук на :
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Бляскав дебют с три купи за балерините от конкурса „България танцува“

Published

on

Блестящо представяне за Балетната школа при Народно читалище „Развитие-1870” в XVI национален конкурс „България танцува“. Тридневният състезателен форум се проведе в обновената спортна зала „Младост” в Димитровград от 18-20 ноември. В конкурса премериха сили 42 формации с 1200 танцьори от цялата страна, разпределени в 48 състезателни категории.

С оригиналните хореографии в класически балет, характерни и съвременни танци, севлиевската балетна школа стана носител на три престижни купи и дипломи. Първото място в категория съвременни танци, първа възрастова група, спечелиха Далия Цонева, София Цонева, Никол Деева, Цветина Цветомирова, Моника Нейчева и Мила Генова. Те дебютираха в конкурса с хореографията „Имаме парти”.

Успех и трето място в категорията за класически балет, първа възрастова група, заслужиха Сияна Балчева, Рая Дочева, Валерия Иванова и Даная Маркова с нежния танц „Лебеди”. С купа и диплом за успешен дебют – специална награда, от XVI национален конкурс „България танцува“, бе удостоена Балетната школа при НЧ „Развитие-1870”. Заслужено отличие и пореден голям успех за художествения ръководител Иванка Цанова, корепетитора Румяна Павлова и талантливите балерини.

Отлично бе представянето на всички деца от школата в конкурса: Велизара Георгиева, Елица Ганчева, Катя Маринова, Раделина Георгиева, Ая Нешева, Лилия Апостолова, Дария Цонева, Радост Панчева, Сияна Ковачева, Боряна Богданова, Василена Василева, Виктория Недялкова, Ема Златославова, Йоана Колева, Рая Балинова, Тиана Атанасова, Александра Събчева, Деница Иванова и Петя Маркова.

В конкурсната програма балерините се представиха с танц върху огъня – „Нестинарско хоро”, „Полонез”, „Танц на куклата”, „Танц на малката принцеса”, „Валс”, „Кармен”, „Тя”, „Сълзата на времето”, „Испански танц” и вариация „Пицикато”.

Автор: Десислава Димитрова,
организатор при НЧ „Развитие – 1870“ – Севлиево.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Тази вечер ще светне коледната елха на Габрово

Published

on

Светлините на коледната елха на Габрово ще бъдат запалени днес, 6 декември, от 18.00 часа на площад „Възраждане“.

За доброто настроение и усмивките на всички ще се погрижат ДТ „Рачо Стоянов“ – Габрово и Оркестър „Габрово“.

Нека се съберем заедно около коледното дръвче в нашия град и дадем началото на празничното настроението.

Какви събития включва коледната програма през декември може да видите оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Коледната елха на Трявна грейна в пълния си блясък

Published

on

Коледната елха и празничните светлини в Централната градска част на Трявна грейнаха в пълния си блясък, снощи, с богата подготвена програма на площад „Капитан дядо Никола“ в Славейковия град.

По традиция светването на празничната премяна на 7-метровото коледно дръвче официално постави начало на Коледно-новогодишната програма на Община Трявна и доказа, че е едно от най-дългоочакваните и обичани събития от жители и гости на града.

И тази година, разбира се, най-радостни бяха децата, които с нетърпение очакваха заветния момент до светването на елхата. Някои от тях даже успяха лично да предадат своите писма до Дядо Коледа, който заедно със Снежанка, изненада малчуганите в началото на вечерта.

Малки и големи не спираха да се снимат с Добрия старец и неговите помощници и да се хвалят колко много са слушали през тази година. Празничната програма започна точно в 18:00 ч. с камбанен звън на Часовниковата кула.

Поздравление към всички присъстващи отправи кметът на Трявна Силвия Кръстева, която пожела светли и топли Коледно-новогодишни празници. „Пожелавам Ви от сърце, на Вас и вашите семейства – мир и светлина в душата, доброта, здраве и само хубави емоции, както и една хубава и незабравима Коледа. Нека светлините на нашата елха да бъдат най-светлите ни пожелания. Вярвайте от сърце и доброто ще победи, бъдете здрави и весели празници,“ сподели още кметът.

Първи на сцената излязоха малките сладури от ДГ „Светлина“ – гр. Трявна, които зарадваха присъстващите с коледни песнички и подготвени стихчета. Дамите от Фолклорна формация „Ружица-Дочев“ към Пенсионерски клуб „Ирина Славейкова“ – гр. Трявна също поздравиха гостите с тематични фолклорни изпълнения. Веднага след тях на сцената излезе талантливата поп певица Стела Георгиева – STELLAR, която приповдигна настроението на малки и големи с весели коледни песни.

Кулминация на вечерта бе тържественото запалване на празничните светлини на коледната елха в Трявна, което и тази година бе обратно отброено от кметът на Община Трявна с помощта на нетърпеливите дечица.

Блясъкът на коледната премяна бе допълнен от впечатляваща заря, която озари небето над Трявна. Празникът продължи с Детски танцов ансамбъл и Танцов клуб „Тревненски сокай“ при НЧ „Пенчо Славейков 1871“ – гр. Трявна, които заедно с присъстващите извиха кръшни хора на площад „Капитан дядо Никола“ в града.

Община Трявна благодари на всички за участието тази вечер, както и на ръководството и децата на ДГ „Калина“ – гр. Трявна, които по непредвидени обстоятелства не успяха да вземат участие в празничната програма.

Всички снимки от събитието на фотографа Димитър Сотиров можете да разгледате оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица