Свържи се с нас

Икономика

Инж. Красимир Копчев с нов пост в „Идеал Стандарт – Видима” АД

Published

on

Инж. Красимир Копчев

Инж. Красимир Копчев

В края на месец юли се проведе общо събрание на акционерите на „Идеал Стандарт – Видима” АД, на което инж. Красимир Копчев бе избран за Председател на Съвета на Директорите и Изпълнителен Директор на компанията. Инж. Красимир Копчев поема поста от своя предшественик инж. Васил Кънев, който е освободен по негова молба, във връзка с пенсионирането му поради навършване на възраст.

Инж. Красимир Копчев има над 34 години стаж в компанията. Той продължава да изпълнява и досегашните си функции на Директор „Завод за производство на санитарна арматура” на компанията – позиция, която заема от 2002 г. Започва работа във „Видима” АД през 1978 г. като последователно е преминал позициите дизайн инженер, ръководител Инструментално производство, производствен директор и технически директор. От 2002 г. е изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима” АД (тогава все още само завод за санитарна арматура). Завършил е МЕИ-Варна (днес: ТУ–Варна), с професионална квалификация „машинен инженер”. Притежава допълнителни квалификации в областта на ергономия на производството, поточна организация на производството (DFT и Lean Manufacturing –UT), Six Sigma тренинг със защитена степен Black Belt  и др.

В новата си роля инж. Красимир Копчев ще продължи да работи за поддържане на утвърдената позиция на „Идеал Стандарт – Видима” АД между най-добрите в бизнеса с производство и дистрибуция на оборудване и обзавеждане за баня. Сред приоритетите на компанията като производител на санитарна керамика и арматура, представена в България от две търговски марки – Ideal Standard и Vidima, са поддържането и подобряване на нивото на обслужване на клиентите и повишаването на конкурентноспособността.  „Превърнахме се в пример за подражание в България, имаме челна позиция и на европейските пазари – ще продължим да затвърждаваме добрата ни репутация”, сподели Красимир Копчев.

На общото събрание са обсъдени и приети няколко промени в състава на борда. Ярослав Дончев, Директор Финанси, Източна Европа и член на Съвета на директорите е избран за зам.-председател на борда на директорите. Предложени и приети са двама нови членове – Вера Йовева, Директор Supply Chain Източна Европа, и Лазар Лазаров, Директор Търговска организация – клъстър България. Валентин Ганев – директор на „Завод за санитарна керамика” и Милена Богданова, Директор Човешки Ресурси за регион Източна Европа са другите членове на съвета на директорите.

Можете да ни намерите и във Фейсбук на :
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Заключителна конференция: Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП

Published

on

ПОКАНА

Габровската търговско-промишлена палата кани представители на малки и средни предприятия, на общините и институциите от областта, представителите на медиите на заключителна конференция по проект: „Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП в Габрово и Габровска област“.

Проектът се изпълнява в партньорство с норвежката фирма Prios Kompetanse AS и се финансира от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021, в рамките на програма “ Развитие на бизнеса, иновации и МСП в България“.

Участниците ще имат възможност да се запознаят с извършените дейности по проекта, както и с добри практики от България (Клинтех България и Община Габрово) и Норвегия. Експерти от Техническия университет в Габрово ще насочат вниманието ни към мерките, които биха могли да се приложат за повишаване на енергийната ефективност и какъв ефект би могъл да се очаква.

Конференцията ще се проведе в хибриден формат на 29 април 2029 г. от 13.30 часа в Конферентната зала на Библиотеката на Техническия университет Габрово – гр. Габрово, ул. „Хаджи Димитър“ 4 (Ректорат). След края на конференцията дискусиите ще продължат на чаша вино.

Моля, заявете участие на място на мейл: office@chamber-gabrovo.com.
Линк за включване в събитието: Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/8322874812?pwd=ZHhDd0M2ZVczYjgwQ2NDS2YxKzFrUT09 Meeting ID: 832 287 4812
Passcode: 123

Приложение: Предварителна програма
За допълнителна информация: тел. 066 80 31 42, e-mail: office@chamber-gabrovo.com Галина Михнева, Ганка Бакалова

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица