Свържи се с нас

Любопитно

Деца изработваха снежни фигури в Трявна

Published

on

За всички деца, любители на зимата и снежните игри, вчера/ 22 февруари/ община Трявна организира на площада пред читалището изработване на снежни фигури от падналия сняг.

Дълго време този празник не можеше да се осъществи поради рекордно ниските температури, но късметът се оказа на страната на участниците точно в навечерието на двудневната им ваканция.

С много настроение и ентусиазъм се реализираха различни оригинални идеи от сняг – Часовниковата кула, Паметникът Шипка, Русалка, Иглу, Замък, Крепост, Гъсеничка и др. Подкрепа им оказаха и техните преподаватели по изобразително изкуство Боряна Димитрова и Галя Димитрова. Децата се заредиха с много положителни емоции и отнесоха спомена от един приятен следобед на открито.

От кмета на общината – инж. Драгомир Николов получиха торбички с лакомства. Инициативата беше съпътствана с много снимки пред снежните скулптури и с пожелание, по-дълго време слънцето да пожали снежните творби за радост на повече хора, които биха проявили интерес да ги разгледат.

Можете да ни намерите и във Фейсбук на :
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Любопитно

Програма за Деня на Карнавала в Габрово

Published

on

Зареди още

Любопитно

Влезте в тренда и сменете аутфита си за Карнавала

Published

on

В карнавалния ден, на 18 май, от 10.00 до 18.00 часа и … до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – Карнавалния. Но това не е всичко. Ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа. Влезте в тренда и сменете аутфита!

Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

*Автор: Цветомира Иванова,
Община Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица