Свържи се с нас

Икономика

„Интер Пауър“ пусна новия си сайт, модерен и лесен за използване

Published

on

Габровската фирма „Интер Пауър“ ООД, специализирана в областта на LED осветлението, електроинсталациите, системите умен дом и фотоволтаиците, пусна новия си сайт, който предоставя повече информация за компанията, услугите, които предлага и проектите, които е извършила.

Новият сайт www.inter-power.eu е с модерен дизайн и лесен за използване интерфейс. Той предоставя на клиентите на компанията подробна информация за всички предлагани от нея услуги и съдържа историята на фирмата, нейните ценности, мисия и визия.

Сайтът включва и раздел, в който са представени проектите, които компанията е извършила, както и някои от тези, които извършва в момента. Този раздел включва снимки и описания на проекти, извършени за различни клиенти, включително частни лица, малки, средни и големи предприятия, държавни институции и организации.

„С новия си уебсайт, ние искаме да предоставим на нашите клиенти един удобен и изчерпателен източник на информация за нас“, казва Мирослав Дончев, управител на Интер Пауър – „Искаме те да могат лесно да научат повече за това какво можем да им предложим и как можем да им помогнем да постигнат своите цели.“

„Интер Пауър“ разполага с екип от квалифицирани специалисти, които са преминали през редица обучения и са запознати с най-новите тенденции в бранша. Компанията е сертифицирана по ISO стандарти за качество, което гарантира високото качество на нейните услуги.

„Интер Пауър“ също така е член на Камарата на строителите в България, което е признание за нейния професионализъм и отговорност. „Ние залагаме на качеството и изпипваме всеки детайл“, добавя още г-н Дончев. „Искаме нашите клиенти да бъдат доволни от услугите ни и да знаят, че могат да разчитат на нас.“

„Интер Пауър“ предлага широка гама от услуги за дома и бизнеса, включително проектиране, изграждане, доставка и монтаж на битово, офис и промишлено LED осветление, електроинсталации, фотоволтаични електроинсталации, системи умен дом, мълниезащитни инсталации, както и асемблиране на ел. табла.

Според управителя на „Интер Пауър“ Мирослав Дончев, компанията се стреми да бъде лидер в областта на енергийните решения за дома и бизнеса. „Нашите услуги са предназначени да помогнат на хората и бизнеса да намалят разходите си за енергия и да подобрят своята устойчивост“, споделя още той.

Компанията е надежден партньор за всички, които търсят висококачествени услуги в областта на електроинсталациите, LED осветлението, системите умен дом и фотоволтаичните електроинсталации. Новият сайт на фирмата е отлично място, където клиентите могат да научат повече за нея и за нейните услуги.

Икономика

Заключителна конференция: Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП

Published

on

ПОКАНА

Габровската търговско-промишлена палата кани представители на малки и средни предприятия, на общините и институциите от областта, представителите на медиите на заключителна конференция по проект: „Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП в Габрово и Габровска област“.

Проектът се изпълнява в партньорство с норвежката фирма Prios Kompetanse AS и се финансира от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021, в рамките на програма “ Развитие на бизнеса, иновации и МСП в България“.

Участниците ще имат възможност да се запознаят с извършените дейности по проекта, както и с добри практики от България (Клинтех България и Община Габрово) и Норвегия. Експерти от Техническия университет в Габрово ще насочат вниманието ни към мерките, които биха могли да се приложат за повишаване на енергийната ефективност и какъв ефект би могъл да се очаква.

Конференцията ще се проведе в хибриден формат на 29 април 2029 г. от 13.30 часа в Конферентната зала на Библиотеката на Техническия университет Габрово – гр. Габрово, ул. „Хаджи Димитър“ 4 (Ректорат). След края на конференцията дискусиите ще продължат на чаша вино.

Моля, заявете участие на място на мейл: office@chamber-gabrovo.com.
Линк за включване в събитието: Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/8322874812?pwd=ZHhDd0M2ZVczYjgwQ2NDS2YxKzFrUT09 Meeting ID: 832 287 4812
Passcode: 123

Приложение: Предварителна програма
За допълнителна информация: тел. 066 80 31 42, e-mail: office@chamber-gabrovo.com Галина Михнева, Ганка Бакалова

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица