Свържи се с нас

Новини

Коледно DJ парти на открито днес, 23 декември

Published

on

Човек колкото и добре да живее, в един момент се среща с Дядо Коледа…

Всички имаме такава снимка…

Ако това обаче не е оставило у теб много голяма празнота, буца или студена капка по гърба, каним те на коледно DJ парти на открито в двора на бившето помощно училище в кв. „Шести участък“, сега читалище „Будителите“ /има голям надпис с петле на оградата, няма как да го сбъркаш/.

Обясняваме защо партито е за коледно безстрашни.

Първо – добрият старец ще е там от 16.00 часа и ще можеш да се снимаш с него. Имаме уверението, че ще приема и последни желания преди празника, защото, хора сме – забравя се, време е за класно по това и онова и понякога важните неща изостават.  Също така гарантираме, че този е от готините дядовци и е с много младежки дух – не случайно сме го поканили на младежки купон.

Второ – има дрескод. Това е, когато трябва да си облечен по определен начин и не те пускат да влезеш на партито, ако не си. Сега, ако трябва да сме честни, няма да те върнем, пък и оградата е ниска, обаче я си представи колко ще е яко. Пълен училищен двор с дядоколедовци, джуджета, елени, елхи, рога, светлинки, червени кожухчета и коледни пуловери.

Трето – началният час на партито е 18.00. Студеничко. Значи, че коледният пуловер трябва да е облечен над якето и да е съчетан също с шапка, ръкавици и дебели чорапи. DJ SUGAR ще се погрижи за останалото – във  вихъра на партито със сигурност ще се поразхвърляш, но е важно да ти е топло.

Ще има изненади /това не сте го чули/, а ако имате по-малки братя и сестри, наистина елате по-рано. Дядо Коледа ще им обърне специално внимание, а и можете да минете през коледното базарче в кв. „Шести участък“, където да намерите ръчно изработени бижута, украси, свещи, дрешки за книги и още много, много работи.

!!! И последно – коледното парти е страхотно място, на което да направите снимки за нашия фотоконкурс. Вижте повече за него в линка. Наградата е страхотна – победителят ще пътува за младежки обмен в Норвегия, където ще има възможността да направи още страхотни снимки.

Та… ще се видим в петък, 18.00 часа, на Коледно DJ парти на открито в двора на бившето помощно училище. Дрескод – КоЛеДа!!!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Близо 20 см е снежната покривка в Габрово

Published

on

Снежната покривка в Габрово е 15-20 см. Пътищата в града, както и към населените места в общината сe обработват против замръзване, температурата е минус 6 градуса. Почистват се тротоари, автобусни спирки и стълбища.

Продължава почистването на вътрешните улици в селата. Градските и извънградските линии на Общински пътнически транспорт са покрити. Няма населени места с нарушено електроподаване.

Минус 13 градуса е температурата тази сутрин на връх Шипка, проходът е проходим при зимни условия, времето е облачно. Снежната покривка на върха е 85см. На дежурните телефони на Община Габрово няма получени сигнали.

Община Габрово призовава водачите при дълги пътувания да бъдат добре подготвени за зимни условия.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

КЕВР проверява „Топлофикация – Габрово“ 

Published

on

Комисията за енергийно и водно регулиране извършва извънредна проверка по документи и на място в „Топлофикация – Габрово“ ЕАД.

Това става ясно от отговор на КЕВР, във връзка с изпратено писмо до кмета Таня Христова относно предприемането на необходимите действия по сигнали от граждани, свързани с качеството на услугата, предоставяна от дружеството, цитиран от местнат общинска администрация.

В писмото се посочва още, че след приключване на проверката, ще бъде изготвен протокол от закрито заседание, съдържащ всички данни, предоставени от дружеството, направени анализи от Комисията, както и евентуални мерки, наложени на лицензианта при наличие на неспазване на лицензионните задължения.

„За резултатите от проверката и предприетите от КЕВР действия ще бъдете информирана своевременно“, се казва още в писмото от Комисията за енергийно и водно регулиране до кмета на Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Симона Петкова отново спечели „Футболист №1 на България“

Published

on

За втора поредна година габровката Симона Петкова спечели приза „Футболист №1 на България“ за 2022-ра, в категорията женски футбол.

Родната футболна звезда спечели вота на спортните журналисти и събра 47 гласа. С 20 гласа второто място в анкетата зае Евдокия Попадинова, а трета с 10 остана Десислава Дюпюи.

снимка: Владимир Иванов, Спортал

„Голяма радост за мен и ударно начало на 2023 година. Изключително щастлива съм! Тази награда е резултат от толкова много труд и работа. Посвещавам я на най-близките за мен хора, които преживяват всичките ми спадове и върхове във футболното ми пътуване.

Разбира се, тук е времето и мястото да кажа, че футболът е колективен спорт и аз не бих спечелила индивидуално отличие без помощта на всички мои треньори и съотборнички. Благодаря на всички!“, сподели Симона по време на награждаването.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица