Свържи се с нас

Новини

Фитнес тренировка в парка и здравословни биопродукти в първия ден от конкурса в Трявна

Published

on

През изминалата събота, 10 септември, се състоя първата активност, част от конкурс за здравословен и активен начин на живот, в който Община Трявна участва. Фитнес тренировка в парка и здравословни биопродукти, предлагани на площада, бяха водещ акцент в първия ден на инициативата.

Спортната част на активността беше водена от дългогодишния професионален треньор и инструктор Георги Павлов, а майстори на здравословните и вкусни шипкови биопродукти се предложиха своя асортимент. Точно в 13:00 ч. на площада пред Народно читалище „Пенчо Славейков 1871“ в Трявна гост-треньорът и местните производители имаха възможността да се срещнат и да представят пред десетки родители, младежи и деца ползите от здравословния начин на живот, както и да споделят защо е важно да спортуваме, да се грижим за собственото си физическо и психическо здраве.

На място посетителите можеха да си закупят биопродукти като натурално шипково масло, брашно от шипки и куркума, готов шипков мармалад, както и такъв на прах за приготвяне у дома. А къде се крие тайната и защо шипковия мармалад е толкова вкусен и полезен, майсторите разкриха като забъркаха сладкото пред събралите се деца и родители.

На съседната шатра до тях своя опит, знания и насоки споделяше дългогодишният персонален треньор и инструктор Георги Павлов, зад гърба на когото стоят стотици доволни клиенти. Работил зад граница, с професионална квалификация, младият мъж вече е познат на тревненската общественост с работата си като треньор в местна фитнес зала. Включването му в тазгодишния конкурс даде възможност за още една добра и ползотворна среща с познати и непознати лица, които бяха консултирани по въпроси, свързани с изготвяне на подходящи фитнес програми, хранителни режими и правилното съчетаване между физическа активност и възстановяването след това.

За финал, любителите на спортните занимания бяха приятно изненадани от треньора с провеждането на безплатна фитнес тренировка, на открито, в парка зад сградата на народното читалище. Всички останаха изключително доволни, приятно заредени и доказаха, че спортът наистина е здраве и човек трябва да живее активно с грижа за себе си през целия си живот.

Първият ден от спортните активности в Трявна, свързани с участието в конкурса за спонсорство на общински проект, приключи с раздаване на награди на най-добрите малки художници, отличени в обявения от производителите конкурс за детска рисунка на тема „Под шипковия храст“.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица