Свържи се с нас

Новини

Дончев: Довършването на питейния язовир „Нейковци“ край Трявна е водещ приоритет в програмата ни!

Published

on

Доизграждането на питейния язовир „Нейковци” край Трявна е водещ приоритет в програмата на ГЕРБ. Това коментира водачът на листата в област Габрово Томислав Дончев, който посети обекта на място, заедно с кандидата за народен представител от Трявна архитект Константин Брънеков.

Дончев припомни, че в предишния мандат е изготвен инвестиционен проект за яз. „Нейковци”, готов е и Подробният устройствен план, извършени са процедурите по отчуждаването, остава да се реализира самото строителство, за което са необходими близо 30 млн. лв.

Към момента до нивото на чашката на язовира е построена близо 20 метра стена, която трябва да бъде продължена до над 50 метра, обясни Томислав Дончев.

Той припомни, че именно по време на правителствата на ГЕРБ държавата построи първите за последните 30 години язовири за питейни нужди – яз. „Пловдивци“ до Рудозем, яз. „Луда Яна“ до Панагюрище.

„В готовност са яз. „Нейковци” край Трявна и яз. „Кюстендил”, чието изграждане ще бъде наша първостепенна задача”, увери Томислав Дончев.

Кандидатът за народен представител Томислав Дончев посети Трявна и обекти в общината, финансирани по времето на третия кабинет на ГЕРБ.

Заедно с кандидата за народен представител от Трявна архитект Константин Брънеков, областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов и общинският ръководител Мария Пенева посетиха ремонтираните улици Лясков дял и Украйна и републиканския път Трявна-Вонеща вода, който не беше ремонтиран от 1995 година, както и Божковска поляна, за която също са отпуснати средства от последния кабинет на Борисов.

„Въпреки застоят в държавата през последната година и половина, благодарение на осигуреното финансиране от правителството на ГЕРБ, новоремонтираните обекти подобряват живота на хората в тревненска община“, коментира водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев.

Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на „ГЕРБ – СДС“, във връзка с изборите за 48 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. „ГЕРБ – СДС“ е под номер 24 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица