Свържи се с нас

Икономика

Уеб хостинг в България

Published

on

България е една от най-добрите дестинации за IT бизнес в света. Това не е изненадващо, като се имат предвид силните връзки на страната в областта на IT и многобройните възможности за бизнес в тази област.

България е класирана сред 50-те най-добри държави в света в Доклада за глобалната конкурентоспособност на Световния икономически форум, който включва 144 държави. Какво се е случило в продължение на няколко години – от 2014 г. до сега.

България изпреварва няколко други европейски държави, включително Румъния, Гърция, Унгария, Словения, Словакия и Хърватия.

Български точки за обмен на информация в интернет

BIX.BG е първата българска точка за обмен на информация в интернет. Тя е създадена през 2009 г. и е член на консорциума Euro-IX (Европейска асоциация за обмен на интернет). София, столицата на България, разполага с десет налични точки.

MegaIX Sofia (OM-NIX) е втората точка за обмен на интернет в България. Мегапорт е собственик на MegaIX София (OM-NIX), която разполага с 19 точки за равнопоставеност, по-голямата част от които имат 10G.

Те са свързани, тъй като VPSBG е българският домакин на Глобалния интернет обмен – NetIX.

България е възприела същите стандарти като другите европейски държави и в близко бъдеще се очаква да бъдат открити още точки за обмен на интернет.

Предимства на българския уеб хостинг

България е постоянно развиваща се ИТ дестинация, тъй като е в крак с най-новите технологии и тенденции. Ако изберете български хостинг доставчик с центрове за данни в България и фокус върху българския пазар, ще извлечете множество ползи.

Освен талантливи и компетентни служители, българските хостинг компании се движат от страхотни мащабируеми мрежи със SSD дискове. Всеки, който се регистрира в българска хостинг компания, може да очаква доволни клиенти и бързо зареждане. Не на последно място – винаги може да намерите код за отстъпка jump.bg , с който значително може да намалите цената на услугата.

Ако станете клиент, ще получите следните допълнителни ползи с уеб хостинг в България.

Надеждност

В България нищо не се оставя на случайността. Те са естествени стратези, които винаги планират напред. От началото до края те създават мащабируеми и високонадеждни мрежи.

България разполага с широк набор от хостинг компании. Всички тези фирми се стремят да надминат постоянно нарастващата конкуренция. Всички български хостинг компании отдават приоритет на предоставянето на надеждна услуга с адекватни резервни копия.

Резервното копие е важен аспект на надеждността. Прекъсване на електрозахранването, хакерска атака и дълъг списък от други потенциално катастрофални сценарии, трябва да Ви убедят, че наличието на актуално резервно копие е от съществено значение.

Заместващите сървъри, UPS устройствата и алтернативните генератори на енергия са още аспекти на надеждността. Тези видове защити срещу повреда могат да бъдат открити в цялата ИТ индустрия в България, особено сред хостинг компаниите.

Техническа помощ

Следващото предимство на българските хостинг компании е техническата поддръжка. В някои случаи машините не са в състояние да решат проблема, така че администраторите и техниците трябва да измислят решение.

В техническата поддръжка са включени както база знания със статии или уроци за самопомощ, така и реални разговори с екипа за поддръжка на хостинг услуги. Колкото по-добра е комуникацията между Вас и служителите по поддръжката, това ще покаже колко добри са те.

Трябва да изберете опция за поддръжка по телефона, особено след като повечето добри български хостинг компании осигуряват поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Когато българите са назначени за поддръжка, те работят изключително усърдно.

Хората учат английски и други чужди езици, така че да са добре запознати и с двата езика и да имат необходимите технически познания, за да Ви помогнат.

Без сигурност хостингът е безсмислен. Повече от задължително е да разполагате със защитена сървърна среда, която да предотвратява външни атаки, пробиви в данните и други проблеми, които причиняват прекъсвания.

Във всички хостинг компании в България, както и в тези, които са насочени към българския пазар, са въведени стандартни практики за сигурност.

Най-добрите кандидати за България в нашия списък се отнасят към сигурността толкова сериозно, че някои от тях са разработили собствени защитни механизми и системи за защита.

Независимо от закупения от Вас план, някои компании предоставят най-добрите системи за сигурност. Основното разграничение е между неуправляем и управляем хостинг. С опцията за управляван хостинг ще получите допълнително съдействие за поддържане на сигурността и актуалността на Вашия уебсайт.

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица