Свържи се с нас

Икономика

Уеб хостинг в България

Published

on

България е една от най-добрите дестинации за IT бизнес в света. Това не е изненадващо, като се имат предвид силните връзки на страната в областта на IT и многобройните възможности за бизнес в тази област.

България е класирана сред 50-те най-добри държави в света в Доклада за глобалната конкурентоспособност на Световния икономически форум, който включва 144 държави. Какво се е случило в продължение на няколко години – от 2014 г. до сега.

България изпреварва няколко други европейски държави, включително Румъния, Гърция, Унгария, Словения, Словакия и Хърватия.

Български точки за обмен на информация в интернет

BIX.BG е първата българска точка за обмен на информация в интернет. Тя е създадена през 2009 г. и е член на консорциума Euro-IX (Европейска асоциация за обмен на интернет). София, столицата на България, разполага с десет налични точки.

MegaIX Sofia (OM-NIX) е втората точка за обмен на интернет в България. Мегапорт е собственик на MegaIX София (OM-NIX), която разполага с 19 точки за равнопоставеност, по-голямата част от които имат 10G.

Те са свързани, тъй като VPSBG е българският домакин на Глобалния интернет обмен – NetIX.

България е възприела същите стандарти като другите европейски държави и в близко бъдеще се очаква да бъдат открити още точки за обмен на интернет.

Предимства на българския уеб хостинг

България е постоянно развиваща се ИТ дестинация, тъй като е в крак с най-новите технологии и тенденции. Ако изберете български хостинг доставчик с центрове за данни в България и фокус върху българския пазар, ще извлечете множество ползи.

Освен талантливи и компетентни служители, българските хостинг компании се движат от страхотни мащабируеми мрежи със SSD дискове. Всеки, който се регистрира в българска хостинг компания, може да очаква доволни клиенти и бързо зареждане. Не на последно място – винаги може да намерите код за отстъпка jump.bg , с който значително може да намалите цената на услугата.

Ако станете клиент, ще получите следните допълнителни ползи с уеб хостинг в България.

Надеждност

В България нищо не се оставя на случайността. Те са естествени стратези, които винаги планират напред. От началото до края те създават мащабируеми и високонадеждни мрежи.

България разполага с широк набор от хостинг компании. Всички тези фирми се стремят да надминат постоянно нарастващата конкуренция. Всички български хостинг компании отдават приоритет на предоставянето на надеждна услуга с адекватни резервни копия.

Резервното копие е важен аспект на надеждността. Прекъсване на електрозахранването, хакерска атака и дълъг списък от други потенциално катастрофални сценарии, трябва да Ви убедят, че наличието на актуално резервно копие е от съществено значение.

Заместващите сървъри, UPS устройствата и алтернативните генератори на енергия са още аспекти на надеждността. Тези видове защити срещу повреда могат да бъдат открити в цялата ИТ индустрия в България, особено сред хостинг компаниите.

Техническа помощ

Следващото предимство на българските хостинг компании е техническата поддръжка. В някои случаи машините не са в състояние да решат проблема, така че администраторите и техниците трябва да измислят решение.

В техническата поддръжка са включени както база знания със статии или уроци за самопомощ, така и реални разговори с екипа за поддръжка на хостинг услуги. Колкото по-добра е комуникацията между Вас и служителите по поддръжката, това ще покаже колко добри са те.

Трябва да изберете опция за поддръжка по телефона, особено след като повечето добри български хостинг компании осигуряват поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Когато българите са назначени за поддръжка, те работят изключително усърдно.

Хората учат английски и други чужди езици, така че да са добре запознати и с двата езика и да имат необходимите технически познания, за да Ви помогнат.

Без сигурност хостингът е безсмислен. Повече от задължително е да разполагате със защитена сървърна среда, която да предотвратява външни атаки, пробиви в данните и други проблеми, които причиняват прекъсвания.

Във всички хостинг компании в България, както и в тези, които са насочени към българския пазар, са въведени стандартни практики за сигурност.

Най-добрите кандидати за България в нашия списък се отнасят към сигурността толкова сериозно, че някои от тях са разработили собствени защитни механизми и системи за защита.

Независимо от закупения от Вас план, някои компании предоставят най-добрите системи за сигурност. Основното разграничение е между неуправляем и управляем хостинг. С опцията за управляван хостинг ще получите допълнително съдействие за поддържане на сигурността и актуалността на Вашия уебсайт.

Икономика

Младежка трудова борса в Габрово

Published

on

Младежки център – Габрово и Бюро по труда отново се обединяват в събитие, посветено на младите хора и тяхното стъпване на пазара на труда. След като миналия месец организираха съвместно с Инспекция по труда събитие за разясняване на правата на младежите, които сега започват работа, сега целта е да се срещнат работодатели, които предлагат работа и стажове за лятото, с младежи, които искат да осмислят своята ваканция.

А защо не и лятната работа да се превърне в постоянна?! Събитието ще се състои на 19 юни, сряда, в 16.00 часа, в Ритуална зала на Община Габрово и е безплатно и за бизнеса, и за младежите.

Работодателите ще имат възможност да представят своите фирми с кратки презентации, а също така да направят свой щанд, на който да се срещнат и поговорят спокойно с младите хора, които имат интерес към работата, която предлагат.

Потвърдили до момента са фирмите: „Пластформ“, „Терахим“, „Про ЕООД“, „Хемус Турист“, Хотел „Боженци“, „Еврохим груп“, комплекс „Чукара“, Община Габрово, Център за подкрепа за личностно развитие „Кариерно ориентиране – Габрово“, Магазин 2+2, „Кауфланд“, „Хитачи Енерджи“.

Зареди още

Икономика

„Интер Пауър“ премества шоурума и офиса си в ново помещение в Габрово

Published

on

„Интер Пауър“ с ново, по-голямо и удобно помещение
Фирма Интер Пауър, утвърден лидер в изграждането на електроинсталации, битово, офис и промишлено осветление, фотоволтаични инсталации и системи „Умен дом“, обяви своето преместване в ново, по-просторно помещение в град Габрово. Новото местоположение ще съчетава шоурума и административния офис на компанията, осигурявайки на клиентите и партньорите им още по-добро обслужване и удобство.

Новият шоурум на „Интер Пауър“
Новият шоурум на „Интер Пауър“ ще предостави на посетителите възможност да се запознаят с най-новите продукти и решения в областта на LED осветлението и фотоволтаичните системи. С по-голямото помещение, фирмата ще може да предложи по-голям избор от осветителни тела и повече мостри на място. Клиентите ще могат да се консултират със светлинните експерти на фирмата и да получат професионални съвети за оптималните решения за своя дом, офис или промишлено помещение. Ако не успеят да открият подходящ продукт на място, винаги могат да разгледат обширните каталози на Интер Пауър и да направят поръчка за осветление, което отговаря на техните нужди.

Предимствата на новото местоположение
Новото помещение на „Интер Пауър“ се намира в удобен и леснодостъпен район в центъра на Габрово и разполага с удобен безплатен паркинг за клиентите. Обединяването на шоурума и административния офис на едно място ще подобри комуникацията и координацията между отделите на фирмата, което ще позволи по-бързо и ефективно обслужване на клиентите. С предприемането на тази крачка, фирмата се стреми да осигури още по-добро обслужване и удовлетворение на своите клиенти.

Официално откриване
Официалното откриване на новото помещение на „Интер Пауър“ е планирано за средата на лятото. Очаквайте скоро повече подробности за точната дата.

„Интер Пауър“ – Вашият надежден партньор в електроинсталациите, осветлението и фотоволтаичните инсталации.

С над 11 години опит в индустрията, „Интер Пауър“ предлага висококачествени продукти и услуги на своите клиенти. Фирмата е специализирана в проектирането, доставката и монтажа на електроинсталации и LED осветление за всякакъв тип помещения.

„Интер Пауър“ предлага и изграждане на фотоволтаични системи за дома и бизнеса, както и системи „Умен дом“, които ви позволяват да управлявате дома си.

Новото местоположение на „Интер Пауър“ е на адрес: гр. Габрово, ул. „Брянска“ 58. За допълнителна информация и въпроси, можете да се свържете с фирмата на телефон 089 355 6772 или по имейл“ donchev@inter-power.com, както и да посетите техния уебсайт – https://inter-power.eu/ , където може да се запознаете по-подробно с всички услуги, които предлагат.

Зареди още

Икономика

„Get Cash“ е Вашето финансово решение

Published

on

„Ай Ти Еф Груп“ ЕАД е иновативна и съвременна небанкова институция, предлагаща разнообразни финансови услуги на своите клиенти. Основните продукти на компанията са потребителски кредити, с различни варианти за изплащане, ориентирани към обикновените хора.

Компанията е основана в края на 2012 г, като стартира успешно своят първи бранд, основан на кредитиране на физически лица изцяло онлайн. В резултат на стремежа си за постоянно развитие, през 2015 г, е създаден и брандът Get Cash, който перфектно съчетава предимствата на личния контакт, професионална консултация, приятелско отношение, прозрачни условия, бърз и лесен достъп до финансови услуги.

„Наша мисия е да бъдем модерна и иновативна небанкова финансова институция, която осигурява достъпни и висококачествени финансови услуги на обикновените хора. Ценностите, в които вярваме и споделяме са :

• Непрестанно развитие и добиване на нови специфични познания на нашите служители
• Отговорност и коректност в отношенията с нашите клиенти
• Усещане за партньорство – стимулиращо взаимно уважение и подкрепа
• Ясни и прозрачни условия

Заповядайте в офиса на Get Cash в Габрово, който се намира на ул.“Скобелевска“ №8.

Ние ще Ви посрещнем с усмивка и чаша кафе, ще поговорим с Вас и заедно ще открием най-добрият продукт за Вашите нужди.

Може да се свържете с нас на телефон: +359877029111.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица