Свържи се с нас

Икономика

Уеб хостинг в България

Published

on

България е една от най-добрите дестинации за IT бизнес в света. Това не е изненадващо, като се имат предвид силните връзки на страната в областта на IT и многобройните възможности за бизнес в тази област.

България е класирана сред 50-те най-добри държави в света в Доклада за глобалната конкурентоспособност на Световния икономически форум, който включва 144 държави. Какво се е случило в продължение на няколко години – от 2014 г. до сега.

България изпреварва няколко други европейски държави, включително Румъния, Гърция, Унгария, Словения, Словакия и Хърватия.

Български точки за обмен на информация в интернет

BIX.BG е първата българска точка за обмен на информация в интернет. Тя е създадена през 2009 г. и е член на консорциума Euro-IX (Европейска асоциация за обмен на интернет). София, столицата на България, разполага с десет налични точки.

MegaIX Sofia (OM-NIX) е втората точка за обмен на интернет в България. Мегапорт е собственик на MegaIX София (OM-NIX), която разполага с 19 точки за равнопоставеност, по-голямата част от които имат 10G.

Те са свързани, тъй като VPSBG е българският домакин на Глобалния интернет обмен – NetIX.

България е възприела същите стандарти като другите европейски държави и в близко бъдеще се очаква да бъдат открити още точки за обмен на интернет.

Предимства на българския уеб хостинг

България е постоянно развиваща се ИТ дестинация, тъй като е в крак с най-новите технологии и тенденции. Ако изберете български хостинг доставчик с центрове за данни в България и фокус върху българския пазар, ще извлечете множество ползи.

Освен талантливи и компетентни служители, българските хостинг компании се движат от страхотни мащабируеми мрежи със SSD дискове. Всеки, който се регистрира в българска хостинг компания, може да очаква доволни клиенти и бързо зареждане. Не на последно място – винаги може да намерите код за отстъпка jump.bg , с който значително може да намалите цената на услугата.

Ако станете клиент, ще получите следните допълнителни ползи с уеб хостинг в България.

Надеждност

В България нищо не се оставя на случайността. Те са естествени стратези, които винаги планират напред. От началото до края те създават мащабируеми и високонадеждни мрежи.

България разполага с широк набор от хостинг компании. Всички тези фирми се стремят да надминат постоянно нарастващата конкуренция. Всички български хостинг компании отдават приоритет на предоставянето на надеждна услуга с адекватни резервни копия.

Резервното копие е важен аспект на надеждността. Прекъсване на електрозахранването, хакерска атака и дълъг списък от други потенциално катастрофални сценарии, трябва да Ви убедят, че наличието на актуално резервно копие е от съществено значение.

Заместващите сървъри, UPS устройствата и алтернативните генератори на енергия са още аспекти на надеждността. Тези видове защити срещу повреда могат да бъдат открити в цялата ИТ индустрия в България, особено сред хостинг компаниите.

Техническа помощ

Следващото предимство на българските хостинг компании е техническата поддръжка. В някои случаи машините не са в състояние да решат проблема, така че администраторите и техниците трябва да измислят решение.

В техническата поддръжка са включени както база знания със статии или уроци за самопомощ, така и реални разговори с екипа за поддръжка на хостинг услуги. Колкото по-добра е комуникацията между Вас и служителите по поддръжката, това ще покаже колко добри са те.

Трябва да изберете опция за поддръжка по телефона, особено след като повечето добри български хостинг компании осигуряват поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Когато българите са назначени за поддръжка, те работят изключително усърдно.

Хората учат английски и други чужди езици, така че да са добре запознати и с двата езика и да имат необходимите технически познания, за да Ви помогнат.

Без сигурност хостингът е безсмислен. Повече от задължително е да разполагате със защитена сървърна среда, която да предотвратява външни атаки, пробиви в данните и други проблеми, които причиняват прекъсвания.

Във всички хостинг компании в България, както и в тези, които са насочени към българския пазар, са въведени стандартни практики за сигурност.

Най-добрите кандидати за България в нашия списък се отнасят към сигурността толкова сериозно, че някои от тях са разработили собствени защитни механизми и системи за защита.

Независимо от закупения от Вас план, някои компании предоставят най-добрите системи за сигурност. Основното разграничение е между неуправляем и управляем хостинг. С опцията за управляван хостинг ще получите допълнително съдействие за поддържане на сигурността и актуалността на Вашия уебсайт.

Икономика

„Теспом”АД търси да назначи работници

Published

on

Фирма „Теспом”АД-Габрово извършва производствена дейност и експорт в страната и чужбина с: телфери, подемно-транспортни съоръжения и машини, кранове, комплектация и резервни части за същите.

За своето производствено предприятие търсим:
1. Организатор производство ( машинен инженер);
2. Заварчик;
3. Стругар универсален струг;
4. Шлосер, за работа на гилотина и абкант;
5. Ферзист универсална фреза;
6. Шлосер-монтьор;
7. Оператор на машини с ЦПУ;
8. Борвергерист.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на e-mail: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в Дружеството: гр.Габрово, ул.”Бодра смяна” 1.

За допълнителна информация, тел. за връзка: 0879 / 123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Подемкран“ АД търси да назначи служители

Published

on

Фирма Подемкран АД, – утвърден лидер в производството на кранови компоненти, търси за своето производствено предприятие следните длъжности:

 1. Борвергист
 2. Фрезист
 3. Монтажник
 4. Оператори на ЦПУ машини
 5. Стругар универсален струг
 6. Сервизен техник
 7. Механик
 8. Складов работник ел. табла
 9. Заварчик

При интерес, моля изпратете вашата автобиография на имейл: office@podem.bg или на място в Дружеството.

За допълнителна информация тел: +359 888 866 032.

Зареди още

Икономика

Фирма „Подемкран“ АД търси да назначи работници

Published

on

Фирма Подемкран АД, – утвърден лидер в производството на кранови компоненти, търси за своето производствено предприятие следните длъжности:

 1. Борвергист
 2. Фрезист
 3. Монтажник
 4. Оператори на ЦПУ машини
 5. Стругар универсален струг
 6. Сервизен техник
 7. Механик
 8. Складов работник ел. табла
 9. Заварчик

При интерес, моля изпратете вашата автобиография на имейл: office@podem.bg или на място в Дружеството.

За допълнителна информация тел: +359 888 866 032.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица