Свържи се с нас

Новини

Близо 1500 лв събра Благотворителният кулинарен базар на ЖБД „Майчина грижа“

Published

on

В съботния карнавален ден на Габрово, Женско благотворително дружество „Майчина грижа“ проведе Благотворителен кулинарен базар, с домашно приготвени от дамите на Дружеството и голямо разнообразие продукти.

Събраната общо сума в края на деня бе 1 480 лева, в която се включват и лични дарения на членове на Дружеството, съобщи Стефка Василева, председател на ЖБД „Майчина грижа“.

На Благотворителния кулинарен базар бяха предлагани още и продукти от фирми, които всяка година подкрепят инициативата на Дружеството.

„Удивително беше, че въпреки поскъпването на живота, имаше хора, които даваха повече пари, отколкото беше стойността на закупените продукти, а други – просто оставяха пари без да закупят нищо.

Хората питаха за каузата, за която събираме пари и ни поздравяваха. Най-интересен беше фактът, че въпросите бяха повече от младите хора. Събраните пари ще бъдат изразходвани за Фонд „Д-р Тота Венкова“, от който даряваме еднократна стипендия на зрелостник с отличен успех и в затруднено финансово положение от всяка от 4-те гимназии в Габрово.

Благодарим от сърце за подкрепата на фирмите: Сладкарска къща „Мина елит“, Ресторант „Рест“, Пекарна „При моста“, Пицария „Мания“, Фирма „Фарес фуудс“, Пекарна „Николови“, „Едит 12“ ЕООД, Църква „Успение на Пресвета Богородица“, както и на нашите приятели: Габриела Йосифова, Дарина Маринчевска, Красимира Василева, Миглена Саратлиева, Адриана Чокоева и на доброволеца Росен Николов“, заяви председателят на ЖБД „Майчина Грижа“ Стефка Василева.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Спечелете от стария си автомобил, бус или камион

Published

on

„ВАИКАР“ изкупува всякакви превозни средства от леки автомобили, микробуси и камиони.

Габровската фирма приоритетно купува всички микробуси и малки камиони от марката „ИВЕКО“ от цялата страна, произведени 1990 г. Превозните средства могат да бъдат стари, ударени, бракувани, повредени, с неотстранима техническа неизправност или спрени от движение.

Не се колебайте, а позвънете веднага на телефон: +359 999 009 008 и вземете добра оферта за старото си и непотребно превозно средство.

Освен това „ВАИКАР“ купува:

  • Всякакви коли: нови и по-стари, за скрап и авточасти
  • За възстановяване всякакви стари западни и японски автомобили, произведени преди 1990 година

Фирмата разполага с:

  • Специализирани автомобили за репатриране на аварирали превозни средства до 10 тона
  • Денонощна пътна помощ до всяка една точка на страната
  • Собствен транспорт
  • Коли под наем
  • Собствен сервиз

Компанията предлага цялостни адекватни решения, свързани с транспорта и превозните средства. Не се колебайте, а влезте веднага в контакт с „ВАИКАР“ на телефон: +359 999 009 008.

„ВАИКАР“ е Вашият коректен и надежден партньор, който ще се отзове веднага, предлагайки ви качествено обслужване и ще ви помогне, ако сте изпаднали в трудна ситуация на пътя.

Зареди още

Новини

СЦДП – Габрово дари 10 000 фиданки на Тараклийския район

Published

on

Северноцентрално горско стопанство Габрово дари 10 000 фиданки на Тараклийския район. Споразумението за дарение бе подписано на 22 март в Габрово от председателя на район Тараклия Иван Паслар и областния управител на Габрово Кристина Сидорова.

Посадъчният материал е черен бор, предоставен от Северноцентрално горско стопанство Габрово.

Видът е избран, защото вирее на 400-500 метра надморска височина, което го прави подходящ за залесяване в район като Тараклия.

Фиданките бяха натоварени и отпътуваха за Молдова.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

Започни работа в „Арсенал“ АД – Казанлък

Published

on

Започни работа
в „Арсенал“ АД – Казанлък

  • Средна работна заплата над 2 000 лева, допълнителни стимули, социални придобивки;
  • От 1 април 2023 г. средната работна заплата в Завод 3 и Завод 4 на дружеството става 2 250-2300 лева. За всички новопостъпили в тези заводи се въвеждат допълнителни финансови стимули. Изплащат се средства за наем на квартира за назначени от други области на страната.

Позициите, за които „Арсенал“ АД търси работници и специалисти,
са публикувани на фирмения сайт: www.arsenal-bg.com/jobs
Тел.: 0882987799; 0882987754; 0431/57747

За социалните придобивки и финансовите стимули четете на: www.zakazanlak.bg

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица