Свържи се с нас

Икономика

Габрово ще си партнира с още области от СЦР за развитие на туризма

Published

on

Областните управители на Габрово и Разград Ралица Манолова и д-р Дeян Димитров обсъдиха необходимостта от бъдещо сътрудничество в областта на туризма, което да разкрива потенциала на областите, включени в Северен централен регион (СЦР).    

Инициативата за разработване на цялостна туристическа стратегия, не за определена област, а за целия регион,  е започната от областния управител на Разград д-р Диян Димитров и към момента е подкрепена от колегите му от Велико Търново, Русе и Силистра.

Ралица Манолова също изрази положителното си становище, като подчерта, че институциите трябва да започнат да работят заедно на всяко едно ниво и във всяко направление, за да има устойчивост на идеите и резултат, който да остане за поколенията.

„Това на практика не е кратък процес – полагат се усилия, които се натрупват във времето, създават се взаимоотношения, механизми, начини на работа. Затова приветствам идеята за сътрудничество и ако искаме дадена цел да бъде постигната, то трябва да работим по този начин – заедно!“, сподели областният управител на Габрово и допълни, че за да имаме добър резултат не винаги са нужни много средства – необходима е преди всичко ясна идея и цел, добър екип и адекватна организация и тогава ще се намери и финансиране. 

Областните управители обсъдиха и добри практики в областта на културата, работата с неправителствените организации като обединяващо звено между институциите и бизнеса за решаване на различни наболели проблеми и реализиране на обществено значими каузи.

Договориха следващи разговори с представители на културни институти от двете области. Предстои да се състави работна група, която да започне да работи в конкретика по изготвянето туристическата стратегия.

В нея ще участват областните управители от Северен централен регион, експерти от Областните администрации и външни консултанти при необходимост.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица