Свържи се с нас

Новини

През обектива на брокера…

Published

on

Агенция за недвижими имоти „ГАРАНТ“, гр.Габрово, ул.“Априловска“ 6, тел.: 066808016, уеб.: www.garantprotertu.eu.

Студен зимен ден. Имаме сделка и изчакваме реда си отвън. Вятърът ни пронизва, треперим и служебно преговаряме предстоящата покупка. Неочаквано купувачът извика продавача настрани.

Настръхнах, настроена за проблем. Видях, че му подава нещо и се приближих. Пликче с пари. Найлоново, старо, с няколко ластика отгоре. Разказа му къде го е намерил. Някъде в къщата. Докато му го връщаше, държеше ръцете му в своите. Сякаш да ги стопли. Покани го на гости. Винаги, когато поиска. Предложи му подкрепа с толкова синовна обич, която не съм срещала при близки.

Старецът се разплака. Трогнат дълбоко. Студът сякаш омекна. Сделката се превърна в история. Емоционална и чисто човешка. За доброто. За достойните хора. За примера и вярата , които смирено ни носят. За истинските ценности, за важните неща. И за щастието…работата да ни срещне с тях.

Благодаря!

Новини

Изборният ден започна и протича в спокойна обстановка

Published

on

Изборният ден в област Габрово започна в 07.00 часа. Секционните помещения на територията на региона са предадени на съответните избирателни комисии. Няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред преди началото на изборите.

Припомняме, че в изборните помещения не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето. Служителите на МВР осигуряват външната охрана на изборните места.

При необходимост се намесват за възстановяване на реда, ако за това има решение на съответната избирателната комисия. Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес на денонощната телефонна линия 02/90 112 98, както имейл: izbori2022@mvr.bg.

В днешния ден служителите в звената „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Габрово ще работят от 08:30 до 19:30 часа и ще издават удостоверения (за изгубени/ откраднати/ повредени/ унищожени лични карти и документи с изтекъл срок) с оглед гражданите да могат да упражнят избирателните си права.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

3 октомври ще бъде неучебен ден за някои училища в област Габрово

Published

on

3 октомври (понеделник) е определен за неучебен ден за всички ученици от училищата на територията на страната, в които има изборни секции, разкрити по реда и условията на Изборния кодекс.

Това се казва в заповед на министъра на образованието и науката проф. Сашо Пенов, подписана в началото на седмицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Деляна Иванова: Гласувах за по-доброто бъдеще на област Габрово и България!

Published

on

„Днес гласувах по-доброто бъдеще на област Габрово и на България. Бъдеще, което може да даде възможност на хората тук да бъдат успешни, проспериращи, благоденстващи“, каза Деляна Иванова, водач на листа на Има такъв народ за район Габрово.

Бившият заместник – регионален министър подчерта, че е дала своя глас за единство, стабилност и устойчивост на управлението, което да доведе до справяне с кризите и бедността.

„Само последователност, толерантност, предвидимост и дългосрочна стратегия могат да осигурят развитие и просперитет“, допълни тя.

За директна връзка с Деляна Иванова и поставяне на вашите въпроси и сигнали пишете на d.ivanova.gabrovo@gmail.com.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица