Свържи се с нас

Икономика

Подгответе се за Коледа с Фермерски пазар „ОТ БГ“

Published

on

През празничния месец декември Фермеркски пазар „ОТ БГ“ идва при вас с две дати – 11 и 18 декември. С новата си локация на паркинга на магазин BILLA на улица „Орловска“, с над 20 познати и любими изложители, с десетки възможности за избор и безброй емоции пазарът се превърна в любимото месечно събитие на габровци и гости на града.

Организаторите – Рекламна агенция „Елмазови“, избраха в последния месец от годината да подарят двойна радост на всички участници – фермери, земеделци, производители, занаятчии, творци и посетители с обещание за Коледа – добра, споделена и вкусна.

По традиция Фермеркски пазар „ОТ БГ“ защитава повече от една кауза и ако произведеното в България е било винаги приоритет, то към него сега се добавя и произведеното в Габровска област, което се превръща в кауза на нашата Коледа!

Очаквайте на 11 декември храни, напитки, козметика и занаятчийски стоки с доказано качество и екологично чист произход , а на 18 декември – широка гама от подаръчни комплекти, които да донесат в дома ви уюта и топлината на рождествените празници.

Специален щанд на пазара ще предлага подаръчни ваучери, предоставени от производители, творци, занаятчии и хора, работещи в сферата на услугите и красотата от Област Габрово. Събрани на едно място ще бъдат десетки изкушения, които да превърнете в незабравимо преживяване или топъл спомен за свой любим или близък човек.

В близост до щанда ще откриете ароматите и вкусовете на Коледа, които ще ви стоплят и омаят. Агенцията кани жители на областта, които работят с ръцете и сърцето си, имат малък бизнес или предлагат услуга за здравето, тонуса, външния вид или душевното равновесие на хората, пишат книги, леят свещи или майсторят всякакви някакви неща, да предоставят за щанда ваучер, на избрана от тях стойност.

Продажбата на ваучерите ще бъде организирана на общ щанд, с бранда на Фондация „ОТ БГ“ – отговорно и съвестно, със специално отношение както към всяка стока и услуга, така и към всеки клиент.

Ако желаете да предоставите ваучер, обадете се на телефон: 0888228720 или пишете на адрес: elmazova2015@gmail.com. По този начин организаторите засвидетелстват своето уважение към талантливите, знаещи и можещи хора на Област Габрово, а всеки клиент, закупил ваучер за себе си или за подарък на приятел и семейството си, ще подкрепи местния дребен и среден бизнес, но най-вече местния човешки потенциал.

Фермерски пазар „ОТ БГ“ се реализира в партньорство с търговска верига BILLA и медийната подкрепа на Новинарски портал за Габрово и региона „Габрово Нюз“.

Да си подадем ръка за Коледа, да бъдем добри, да споделим празника, да бъдем общност!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Икономика

Фермерски пазар за Еньовден на Етъра

Published

on

От времето на мистичните траки, та чак до днес, през юни месец празнуваме светлия празник Еньовден. Предците ни посрещали изгрева на слънцето рано сутрин и миели очите си с роса, за да са здрави през цялата година, а старите знахари се втурвали да берат редки билки, които да използват за чудотворните си отвари.

Имало поверие, че ако съберат лечебните растения именно на този ден, техните полезни свойства се удвояват. И тъй като Еньовден е денят, в който отдаваме почит на билките, Фермерски пазар „ОТ БГ” ще се погрижи те да достигнат до вас.

На 22 и 23 юни от 10.00 пазарът ще гостува на Етнографския музей на открито „Етър”, който в чест на здравето, ще приюти в покоите си земеделци и производители, предлагащи единствено български стоки.

Билки, цветя, мед и пчелни продукти, вино, сладка и нектари, натурална козметика, шафран, жив шоколад, нещо сладичко за душата и още, и още…

Както обикновено, Фермерски пазар „ОТ БГ” ще Ви срещне с хората, чийто труд ражда истинската храна и козметика. Онази, която нашите предци биха одобрили, защото освен вкусна и ароматна, тя също така е и полезна.

Вдъхнете аромата на старо дърво. Разгледайте величествените сгради от време оно и се потопете в света на прадедите ни! А след това се спрете на китните щандове, на които да подкрепите българските производители.

Зареди още

Икономика

Младежка трудова борса в Габрово

Published

on

Младежки център – Габрово и Бюро по труда отново се обединяват в събитие, посветено на младите хора и тяхното стъпване на пазара на труда. След като миналия месец организираха съвместно с Инспекция по труда събитие за разясняване на правата на младежите, които сега започват работа, сега целта е да се срещнат работодатели, които предлагат работа и стажове за лятото, с младежи, които искат да осмислят своята ваканция.

А защо не и лятната работа да се превърне в постоянна?! Събитието ще се състои на 19 юни, сряда, в 16.00 часа, в Ритуална зала на Община Габрово и е безплатно и за бизнеса, и за младежите.

Работодателите ще имат възможност да представят своите фирми с кратки презентации, а също така да направят свой щанд, на който да се срещнат и поговорят спокойно с младите хора, които имат интерес към работата, която предлагат.

Потвърдили до момента са фирмите: „Пластформ“, „Терахим“, „Про ЕООД“, „Хемус Турист“, Хотел „Боженци“, „Еврохим груп“, комплекс „Чукара“, Община Габрово, Център за подкрепа за личностно развитие „Кариерно ориентиране – Габрово“, Магазин 2+2, „Кауфланд“, „Хитачи Енерджи“.

Зареди още

Икономика

„Интер Пауър“ премества шоурума и офиса си в ново помещение в Габрово

Published

on

„Интер Пауър“ с ново, по-голямо и удобно помещение
Фирма Интер Пауър, утвърден лидер в изграждането на електроинсталации, битово, офис и промишлено осветление, фотоволтаични инсталации и системи „Умен дом“, обяви своето преместване в ново, по-просторно помещение в град Габрово. Новото местоположение ще съчетава шоурума и административния офис на компанията, осигурявайки на клиентите и партньорите им още по-добро обслужване и удобство.

Новият шоурум на „Интер Пауър“
Новият шоурум на „Интер Пауър“ ще предостави на посетителите възможност да се запознаят с най-новите продукти и решения в областта на LED осветлението и фотоволтаичните системи. С по-голямото помещение, фирмата ще може да предложи по-голям избор от осветителни тела и повече мостри на място. Клиентите ще могат да се консултират със светлинните експерти на фирмата и да получат професионални съвети за оптималните решения за своя дом, офис или промишлено помещение. Ако не успеят да открият подходящ продукт на място, винаги могат да разгледат обширните каталози на Интер Пауър и да направят поръчка за осветление, което отговаря на техните нужди.

Предимствата на новото местоположение
Новото помещение на „Интер Пауър“ се намира в удобен и леснодостъпен район в центъра на Габрово и разполага с удобен безплатен паркинг за клиентите. Обединяването на шоурума и административния офис на едно място ще подобри комуникацията и координацията между отделите на фирмата, което ще позволи по-бързо и ефективно обслужване на клиентите. С предприемането на тази крачка, фирмата се стреми да осигури още по-добро обслужване и удовлетворение на своите клиенти.

Официално откриване
Официалното откриване на новото помещение на „Интер Пауър“ е планирано за средата на лятото. Очаквайте скоро повече подробности за точната дата.

„Интер Пауър“ – Вашият надежден партньор в електроинсталациите, осветлението и фотоволтаичните инсталации.

С над 11 години опит в индустрията, „Интер Пауър“ предлага висококачествени продукти и услуги на своите клиенти. Фирмата е специализирана в проектирането, доставката и монтажа на електроинсталации и LED осветление за всякакъв тип помещения.

„Интер Пауър“ предлага и изграждане на фотоволтаични системи за дома и бизнеса, както и системи „Умен дом“, които ви позволяват да управлявате дома си.

Новото местоположение на „Интер Пауър“ е на адрес: гр. Габрово, ул. „Брянска“ 58. За допълнителна информация и въпроси, можете да се свържете с фирмата на телефон 089 355 6772 или по имейл“ donchev@inter-power.com, както и да посетите техния уебсайт – https://inter-power.eu/ , където може да се запознаете по-подробно с всички услуги, които предлагат.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица