Свържи се с нас

Новини

Основни плюсове и минуси на bet365 app за залози

Published

on

Ако четете тези редове е много възможно  да използвате своя мобилен телефон. Той се превърна в една много необходима вещ, особено ако искаме да бъдем винаги близо до приятели, новините, работата и дори до личните си финанси. Това е напълно нормално, а и подозираме, че мнозина не биха пропуснали възможността да излязат без мобилния си телефон навън, след като същият се превърна в някаква форма на дигитален паспорт.

Една от основните функции остава развлечение и почитателите на спортни залози отдавна са запознати с мобилни приложения като това на Bet365 App и трябва да забележим, че все повече анализатори го посочват като един много  добър пример за персонализирана употреба на всички функции на букмейкъра, както за спортни залози, така и за казино игри.

След като заглавието подсказва, че ще говорим точно за този бранд и вниманието към мобилните платформи, нека отговорим и защо милиони фенове по света го избират. Смели сме в цифрите, поради простата причина, че около 3.6 милиарда са мобилните устройства в момента – половината човешка популация разполага с такъв в момента и ако вярваме на статистиката, поне половината са направили една спортна прогноза в живота си.

Какви са положителните страни на мобилното приложение на този букмейкър? Нека започнем с тях. На първо място откриваме абсолютно същите функционалности и възможности, които можем да открием в основния сайт. Предимството тук е, че винаги можем да бъдем близо до направените залози, наличието на всички останали по-специални промоции,  както и функциите за контрол на риска. Възможността да гледаме спортни събития на живо също е налична.

Не е трудно да заявим, че всичко, което бихте искали и търсили в платформата през персоналния си компютър е абсолютно налична и във всеки един друг случай, следователно не можем да останем разочаровани по никакъв начин. Впрочем, ако трябва да бъдем честни, повечето букмейкъри не се интересуват коя точно платформа ще използвате, тяхно задължение е да предложат на всеки един потребител разнообразието от опции. В това число трябва да включим същата сигурност и гаранция за качество, но имайки предвид, че точно букмейкърите са и официално най-големите инвеститори в нова технология, няма смисъл дори да коментираме наличните защити.

Нека говорим малко и за минусите, макар и те в повечето случаи да са точно като тези, които ще открием при всички останали приложения. На първо място ще открием, че трябва да заделим пространство в устройството си. Следващият важен факт е, че някои потребители не желаят да показват своето хоби или просто желаят да останат абсолютно анонимни в това отношение. Логично е, брандът предлага една от най-качествените платформи за покер, като там играчите използват само своите профили, но не и истинските си имена.

Евентуално един последен минус, който можем да споделим, но това е отвъд пределите на самия бранд, е фактът, че най-вероятно ще отчетете активност на мобилни данни в тази посока. Все пак е необходим интернет в днешно време, като това най-вероятно ще бъде решено в близкото бъдеще, когато следващото поколение мобилни данни се появи.

Най-важното е, че можем да се забавляваме от всяка  една точка, да получаваме известия за  различни спортни събития, промоции и да използваме пълния капацитет на бранда с абсолютната лекота, както се очаква от едно мобилно приложение.

Любопитно

Узана Поляна фест от 19 до 21 юли

Published

on

От петък до неделя, 19 – 21 юли, сред красивата природа в габровския балкан ще се проведе деветото издание на Узана Поляна фест. Фестивалът тази година се разгръща, не толкова като територия, колкото като активности и преживявания за посетителите.

И този път Узана Поляна фест ще събере хиляди хора от близо и далеч, обединени от идеята планетата ни да бъде едно по-добро място за нашите деца. Фестивалът традиционно се превръща в най- голямото екосъбитие у нас, което си поставя за цел в края на третия ден всеки да е придобил поне по едни еконавик, който да продължи да прилага в ежедневието си.

Ето защо програмата за фестивала става все по-богата. Сигурно е, че за всеки от бебе до баба ще е интересно и ще може да открие онова, което го вълнува. И защото не можем да искаме да променяме света около нас, преди да сме погледнали към собственото си „аз“ – пространство ПОЗНАНИЕ увеличава своята зона и предвижда нова такава, която нарекохме СЕБЕПОЗНАНИЕ. И ако в пространство ПОЗНАНИЕ тази година ще бъде поставен фокус върху климатичните явления и адаптацията към тях, то пространство СЕБЕПОЗНАНИЕ ще концентрира мислите около нашите лични емоции, чувства и здраве.

Още един нов елемент е обособяването на зоната ИН/ЯН в отделен ЦЕНТЪР, който ще бъде разположен на красивата поляна, точно до почивна база “Горски дом”. Освен йога практики и беседи, програмата ще включва още различни арт ателиета и арт терапии, музикални работилници с Петър Йорданов Бъни и един World music concert  с Петър Йорданов Бъни и Константин Кучев. 

Двойно повече са екозабавленията за деца, защото ДЕТСКИЯТ център е по- пъстър от всякога – забавни семейни игри, творчески ателиета, четене на книжки, еко работилнички,, рисуване, йога и още много вълнуващи приключения. А МЛАДЕЖКАТА зона, ще е още по-активна и ще посрещне гости от далечна Япония.

АРТ зоната ще предлага много повече работилници, за всеки, който иска да вложи положителната си енергия и изработи сам гривна с техниката „макраме“, ароматно сапунче с вълна, поставка за чаши от гипс и акрилна смола, картина от вълна,  колаж от сини отпечатъци, енергийни гривни според зодията и още други интересни нещо.

На Узана Поляна фест отваря „врати“ зона ГОРСКОТО, където в горско училище децата ще опознават гората, ще предизвикват сетивата си за творчески занимания, любопитни беседи и слънчеви игри.

В рамките на фестивала са предвидени и два туристически прехода – единият с изкачване до връх Исполин, а другият – с опознавателен характер и достигане до географския център на България.

Спортните натури предизвикваме с волейболен турнир, традиционната футболна надпревара и стена за катерене.

Поляната на Узана ще приюти и истинските пазители на българския вкус и храни с Фермерски пазар и през трите дена. Фермерските игри този път ще дадат възможност и на децата да премерят своя усет за битка и похвати от ежедневието на фермера. А как да вкараме екологичното в домакинството ще разкрие новата зона „Еко Бит“.

Разбира се организаторите са помислили и за ценителите на вкусна храна и разхлаждащи напитки в пространство „НаЗдраве“, където ще може да изненадате сетивата си с вкусна, здравословна, богата на аромати храна, но трябва да знаете, че пластмасовите прибори са строго ограничени! НО може да донесете своя чаша или да вземете узанска чаша срещу депозит. Така ще намалите образуването на отпадъци и ще получите отстъпка при покупка на напитка в зоната.

Внимание ще отделим и на домашните любимци в първия конкурс за кучета „Красота и нрав“, а в шатрата на габровския приют за кучета ще може да срещнете своя нов четириног приятел, който на място да осиновите.

Цялата програма на Узана Поляна фест е на сайта на събитието http://uzanafest.gabrovo.bg, а къде ще е разположена всяка една зона – може да се ориентирате и на картата на фестивала Узана Поляна Фест.

Зареди още

Любопитно

Младежки център – Габрово кани на ателие по калиграфия

Published

on

В работилница по калиграфия ще могат да се включат всички младежи, които се интересуват от японската култура и изкуство по време на Деня на японската култура. Събитието е организирано от Младежки център – Габрово и ще се проведе на 22 юли, от 17 часа в Художествена галерия „Христо Цокев“.

Работилницата по калиграфия ще бъде водена от Венелина Петкова, с ранг специално кю по Шодо от японската школа ШоДжинКай. Събитието ще започне с демонстрация, на която тя ще разкаже за изкуството калиграфия и ще изпише думите 姉妹都市 (shi-mai to-shi), означаващи „градове-сестри“, посветени на приятелството на Габрово и японския град Тойоаке. Именно в Тойоаке се намира гимназия „Сейджо“, с която Община Габрово организира дългогодишен младежки обмен. Десет японски младежи ще гостуват от 20 юли до 1 август в Габрово, където ще живеят в габровски семейства и ще могат да се докоснат до българската култура. По време на събитието в Художествена галерия Христо Цокев гостите ще могат да се запознаят и с японските младежи, които ще направят работилница по оригами.

След демонстрацията, по време на работилницата, участниците ще научат как се изписва думата 思いやり (omoiyari) – състрадание, съпричастност, внимание и доброта. Омоияри е важна концепция в японската култура, която насърчава уважение и внимание към другите хора. Всеки участник ще има възможността да опита „танца на четката“ и да се потопи в японската култура.

Работилницата е безплатна и не изисква предварително записване.

Заповядайте на 22 юли, 17:00 часа, Художествена галерия „Христо Цокев“, Ден на японската култура. В програмата ще има още ателие по икебана, демонстрация на кендо, кът с книги за Япония, оригами.

Зареди още

Новини

Габровци отбелязаха Празника на Света Марина

Published

on

По традиция всяка година в навечерието на християнския празник, посветен на Света Марина, Габровското Архиерейско наместничество отбелязва празника с водосвет за здраве.

Той бе извършен на Лечебния извор „Вонеща вода“ в квартал Радецки, някогашно село Червен бряг, било в състава на Кметство Зелено дърво. Тази година габровци се събраха около обновения с доброволен труд извор, за да почетат светицата и да се помолят за здраве на телата и душите си.

Събитието бе водено от габровския архиерейски наместник, отец Руслан Личев, който извърши традиционния водосвет. Множество граждани се отзоваха на поканата и взеха участие в церемонията, което показва силната връзка на габровската общност с традициите и духовността.

Лечебният извор „Вонеща вода“ е добре познат в региона с лечебните си свойства, а събитието предостави възможност на местните жители да се обединят и да споделят вярата и надеждата за по-добро здраве.

Организацията и подготовката на събитието бяха извършени с доброволен труд, като местни жители и доброволци се включиха в обновяването на извора и подготовката на мястото за празника.

Това създаде особено празнична и сплотена атмосфера, която се усещаше сред присъстващите.

Отец Руслан Личев изказа благодарност към всички, които се включиха в подготовката и отбелязването на празника, подчертавайки значението на съвместните усилия и общата вяра в укрепването на духа и тялото.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица