Свържи се с нас

Новини

Основни плюсове и минуси на bet365 app за залози

Published

on

Ако четете тези редове е много възможно  да използвате своя мобилен телефон. Той се превърна в една много необходима вещ, особено ако искаме да бъдем винаги близо до приятели, новините, работата и дори до личните си финанси. Това е напълно нормално, а и подозираме, че мнозина не биха пропуснали възможността да излязат без мобилния си телефон навън, след като същият се превърна в някаква форма на дигитален паспорт.

Една от основните функции остава развлечение и почитателите на спортни залози отдавна са запознати с мобилни приложения като това на Bet365 App и трябва да забележим, че все повече анализатори го посочват като един много  добър пример за персонализирана употреба на всички функции на букмейкъра, както за спортни залози, така и за казино игри.

След като заглавието подсказва, че ще говорим точно за този бранд и вниманието към мобилните платформи, нека отговорим и защо милиони фенове по света го избират. Смели сме в цифрите, поради простата причина, че около 3.6 милиарда са мобилните устройства в момента – половината човешка популация разполага с такъв в момента и ако вярваме на статистиката, поне половината са направили една спортна прогноза в живота си.

Какви са положителните страни на мобилното приложение на този букмейкър? Нека започнем с тях. На първо място откриваме абсолютно същите функционалности и възможности, които можем да открием в основния сайт. Предимството тук е, че винаги можем да бъдем близо до направените залози, наличието на всички останали по-специални промоции,  както и функциите за контрол на риска. Възможността да гледаме спортни събития на живо също е налична.

Не е трудно да заявим, че всичко, което бихте искали и търсили в платформата през персоналния си компютър е абсолютно налична и във всеки един друг случай, следователно не можем да останем разочаровани по никакъв начин. Впрочем, ако трябва да бъдем честни, повечето букмейкъри не се интересуват коя точно платформа ще използвате, тяхно задължение е да предложат на всеки един потребител разнообразието от опции. В това число трябва да включим същата сигурност и гаранция за качество, но имайки предвид, че точно букмейкърите са и официално най-големите инвеститори в нова технология, няма смисъл дори да коментираме наличните защити.

Нека говорим малко и за минусите, макар и те в повечето случаи да са точно като тези, които ще открием при всички останали приложения. На първо място ще открием, че трябва да заделим пространство в устройството си. Следващият важен факт е, че някои потребители не желаят да показват своето хоби или просто желаят да останат абсолютно анонимни в това отношение. Логично е, брандът предлага една от най-качествените платформи за покер, като там играчите използват само своите профили, но не и истинските си имена.

Евентуално един последен минус, който можем да споделим, но това е отвъд пределите на самия бранд, е фактът, че най-вероятно ще отчетете активност на мобилни данни в тази посока. Все пак е необходим интернет в днешно време, като това най-вероятно ще бъде решено в близкото бъдеще, когато следващото поколение мобилни данни се появи.

Най-важното е, че можем да се забавляваме от всяка  една точка, да получаваме известия за  различни спортни събития, промоции и да използваме пълния капацитет на бранда с абсолютната лекота, както се очаква от едно мобилно приложение.

Новини

Габровец се нуждае от помощ, за да живее!

Published

on

Много от вас го познават Даниел Петров – Пешев – за тези които не знаят той от декември е с цироза на черния дроб и положението е много, много сериозно. Одобрен е за трансплантация, но не може да бъде направена, защото белите кръвни телца изяждат червените и не може да бъде опериран, тъй като кръвта му няма да се съсири.

В момента всеки ден му се преливат по 2 специални банки, които струват 270 лева на ден или 8 хиляди лв на месец.

Пешев е теглил кредит, но той свършва, затова се обръща към всеки, който може да се включи с колкото може, за да бъде спасен.

След месец има контролен преглед и надеждите са да се подобри с банките, за да може да се стигне до операция или да се подобри от тях и да няма нужда от такава.

Прилагаме неговата банкова сметка и пейпал и снимката на лекарството, което му се прелива.

Пешев е от хората, които като научиш, че е в това положение, не можеш да повярваш как точно на такъв добър човек може да се случи.

Той се притеснява да иска пари, но лекарството му трябва за да живее.

Затова всеки, който има възможност и иска да помогне може да го направи като дари на: *Преводи към банка за:
Daniel Petrov
IBAN: BG45UNCR70001520485027
*Превод с Paypal: dannipetrov@gmail.com

Зареди още

Култура

Маратон на четенето на 2 до 23 април

Published

on

2 април – Международен ден на детската книга. 2-23 април – Национален Маратон на четенето – видеоматериали, презентации, литературни четения, витрини.

3 април

„Вълшебството на книжките” – четене на приказки в рими по повод Международния ден на детската книга. ДГ „Перуника”, 10:00 ч.

10 април

„Поезия в цветове” – творческо ателие за изработване на колаж с любими детски стихотворения. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

11 април

Монотипия“ – творческо ателие за рисуване с темперни бои. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

12 април

200 години от рождението на Александър Н. Островски (1823-1886) –  руски писател и драматург. Онлайн представяне на www.libgabrovo.com

„БуквАрт” – творческо ателие за оцветяване на букви от азбуката. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

13 април

 „Великденски зайчета” – творческо ателие за изработване на поздравителни картички. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

„За вас, деца любими” – повод 130 години от рождението на Елисавета Багряна (1893-1991) – поетеса и преводач, автор на книги за деца. Витрина в Заемна за възрастни и филиал 3, онлайн представяне на www.kids.libgabrovo.com  и www.libgabrovo.com  

19 април

Катя Зографова представя книгата си „Фани Попова-Мутафова – житие и страдание“.Читалня „Д-р Петър Цончев”.17.00 часа

21 април

„Здравей, Книгария” – четене на откъси от едноименната книга с автор Божидара Ангелова. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

Флашмоб на открито, част от Националния маратон на четенето, посветен на 100-годишнината от рождението на Радой Ралин (23 април 1923 – 4 юли 2004)– централен градски парк до библиотеката, 14.30 ч.

23 април. Световен ден на книгата и авторското право.„Неунищожимите „Люти чушки“ от Радой Ралин – извор на вечните житейски уроци“ – презентация www.libgabrovo.com Витрини в Заемна за възрастни, читалня „Д-р Петър Цончев“и във филиала.

100 години от рождението на Петър Исаев Ступел (27.04.1923 г. – 30.11.1997 г.) – български композитор. Онлайн представяне във Facebook и Youtube, витрина в централното фоайе.

25 април

Представяне на книгата „Малахитовата гора” на Мартин Иванов съвместно с ХГ „Христо Цокев” и институт „Либера”. ХГ „Христо Цокев“,17.30 ч.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

Габровска фирма взе награда за иновация в Германия

Published

on

Кремът при подсичане бебо спечели първо място в категория „Иновативен натурален продукт“ на 21-вото издание на годишните награди за иновация на BSB през 2023 година в Германия.

Журито определи съчетанието на натуралните активни съставки и естествени фосфолипиди във формулата на крема за иновативно и ефективно решение за поддържане здравето на бебешката кожа в зоната на пелената.

Наградите на BSB с учредител д-р Ян Рийдел, доктор на химическите науки и член на SEPAWA, имат за цел да насърчат иновациите в областта на козметиката и натуралните продукти.

През годините тази награда се превърна в институция и насока за развитие на козметичната индустрия като броят на кандидатурите на марки от цял свят расте с всяко следващо издание.

Така признанието на български продукт от страна на журито на BSB е особена гордост за страната и доказателство, че българската козметика е силно конкурентна на световните гиганти. Това е вторият продукт на бебо с приз от BSB.

В миналогодишното издание на наградите, журито отреди второ място на Слънцезащитния крем за бебета и деца SPF 50+ в категория „Иновативен козметичен продукт“ и трето място в категория „Иновативна опаковка“.

Тези награди са особена радост и гордост за екипа на „Аванс трейд“. Те са признание за любовта и енергията, които влагаме в разработването на продуктите бебо. За отговорността, която носим, предлагайки продукти за нашите деца.

Тези награди са признание за българската козметична индустрия. За това, че тя може да бъде и е конкурентна на наложените световни брандове.

Тези награди са нашият стимул да продължим да работим в същата посока без компромиси, следвайки последните научни разработки и медицински открития за превенция на здравето на бебешката кожа.

*Публикация от рубриката на „Габрово Нюз“
„В подкрепа на местния предприемач“.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица