Свържи се с нас

Новини

Опцията „създай залог“ в помощ на новите бетинг играчи

Published

on

Почитателите на спортни залози със сигурност си спомнят с носталгия миналото и традицията при правенето на залози. Това включваше разходка до букмейкърския пункт, дебат с големите разбирачи, които винаги знаеха всичко за даден спорт, но реално никога нямаха  успехи при поставянето на залози, звукът от машината, докато печата фиша и всички останали специални подробности.

Времената се промениха и днес ще открием, че свободата е в ръцете на всеки един спортен запалянко. Днес имаме пълната свобода да правим не само специални спортни залози, но и да имаме пълен контрол на риска. Точно по тази причина обръщаме внимание на опцията „създай залог“, като едни от най-добрите условия можем да открием тук – кликнете тук и вижте Bwin ревюто, както и всички останали налични функции.

Едва ли мнозина са подозирали, че един ден могат да създадат своя собствена прогноза за  спортна дисциплина по техен избор, но дигиталните технологии дадоха един необятен фронт на своите клиенти, като мнозина до днес не спират да се възползват от тази опция, при това в някои от най-важните събития за годината.

След като футболът е един от най-популярните спортове, даваме пример точно с него. В този случай можем да направим своя прогноза за броя жълти картони в една среща, голмайстор, броят корнери и още много други. Това са стандартните опции, но имайки предвид фантазията на феновете, често ставаме свидетели и на някои не толкова традиционни прогнози. Един от най-светлите и забавни примери беше захапката на Луис Суарес на Световното първенство в Бразилия. Често феновете избират някои много странни прогнози, които да включат в своя фиш,  а благодарение на пълната свобода, често правят съчетание – множествен персонално създаден залог.

Друг запалянко беше направил прогноза за броя жълти картони за срещи през уикенда, като маркира десет срещи и поставя минимален залог, за да може малко по-късно да влезе в новините, като един от много смелите фенове.

Защо е необходима, след като имаме такова голямо разнообразие? На този етап ще открием наличието на доста добри пазари, при това за всеки един спорт. Това обаче не означава, че феновете трябва да се ограничават, следователно с тази опция се предоставя още една много добра възможност. Редно е да отбележим, че когато клиент използва тази функция, няма право да активира и функцията кеш-аут – все пак се очаква да е повече от сигурен в своите намерения. Създадените залози винаги се радват и на по-високи коефициенти, с което стават доста добро изкушение за аудиторията.

Най-важното е, че привличат не само опитните запалянковци, но и новите клиенти, които винаги имат доста смели предложения. Букмейкърите винаги са се стремели към даването на пълна свобода в своите платформи, а с наличието на различни промоции и бонуси, позволяващи редуцирането на риска, изобщо не е трудно да забележим и защо икономическите успехи се повишават толкова бързо.

Как можем да повишим шансовете си при употребата на тази функция? За целта ще имаме нужда от малко по-сериозен анализ, следенето на основните прогнози и мненията на експертите, те обаче не разполагат с кристално кълбо, а просто поставят една добра посока, с която да направим изводите си. Ако следваме всички практики и изисквания за разумна игра, винаги ще се радваме на позитивите, които се предлагат.

Новини

Габровец се нуждае от помощ, за да живее!

Published

on

Много от вас го познават Даниел Петров – Пешев – за тези които не знаят той от декември е с цироза на черния дроб и положението е много, много сериозно. Одобрен е за трансплантация, но не може да бъде направена, защото белите кръвни телца изяждат червените и не може да бъде опериран, тъй като кръвта му няма да се съсири.

В момента всеки ден му се преливат по 2 специални банки, които струват 270 лева на ден или 8 хиляди лв на месец.

Пешев е теглил кредит, но той свършва, затова се обръща към всеки, който може да се включи с колкото може, за да бъде спасен.

След месец има контролен преглед и надеждите са да се подобри с банките, за да може да се стигне до операция или да се подобри от тях и да няма нужда от такава.

Прилагаме неговата банкова сметка и пейпал и снимката на лекарството, което му се прелива.

Пешев е от хората, които като научиш, че е в това положение, не можеш да повярваш как точно на такъв добър човек може да се случи.

Той се притеснява да иска пари, но лекарството му трябва за да живее.

Затова всеки, който има възможност и иска да помогне може да го направи като дари на: *Преводи към банка за:
Daniel Petrov
IBAN: BG45UNCR70001520485027
*Превод с Paypal: dannipetrov@gmail.com

Зареди още

Култура

Маратон на четенето на 2 до 23 април

Published

on

2 април – Международен ден на детската книга. 2-23 април – Национален Маратон на четенето – видеоматериали, презентации, литературни четения, витрини.

3 април

„Вълшебството на книжките” – четене на приказки в рими по повод Международния ден на детската книга. ДГ „Перуника”, 10:00 ч.

10 април

„Поезия в цветове” – творческо ателие за изработване на колаж с любими детски стихотворения. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

11 април

Монотипия“ – творческо ателие за рисуване с темперни бои. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

12 април

200 години от рождението на Александър Н. Островски (1823-1886) –  руски писател и драматург. Онлайн представяне на www.libgabrovo.com

„БуквАрт” – творческо ателие за оцветяване на букви от азбуката. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

13 април

 „Великденски зайчета” – творческо ателие за изработване на поздравителни картички. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

„За вас, деца любими” – повод 130 години от рождението на Елисавета Багряна (1893-1991) – поетеса и преводач, автор на книги за деца. Витрина в Заемна за възрастни и филиал 3, онлайн представяне на www.kids.libgabrovo.com  и www.libgabrovo.com  

19 април

Катя Зографова представя книгата си „Фани Попова-Мутафова – житие и страдание“.Читалня „Д-р Петър Цончев”.17.00 часа

21 април

„Здравей, Книгария” – четене на откъси от едноименната книга с автор Божидара Ангелова. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

Флашмоб на открито, част от Националния маратон на четенето, посветен на 100-годишнината от рождението на Радой Ралин (23 април 1923 – 4 юли 2004)– централен градски парк до библиотеката, 14.30 ч.

23 април. Световен ден на книгата и авторското право.„Неунищожимите „Люти чушки“ от Радой Ралин – извор на вечните житейски уроци“ – презентация www.libgabrovo.com Витрини в Заемна за възрастни, читалня „Д-р Петър Цончев“и във филиала.

100 години от рождението на Петър Исаев Ступел (27.04.1923 г. – 30.11.1997 г.) – български композитор. Онлайн представяне във Facebook и Youtube, витрина в централното фоайе.

25 април

Представяне на книгата „Малахитовата гора” на Мартин Иванов съвместно с ХГ „Христо Цокев” и институт „Либера”. ХГ „Христо Цокев“,17.30 ч.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

Габровска фирма взе награда за иновация в Германия

Published

on

Кремът при подсичане бебо спечели първо място в категория „Иновативен натурален продукт“ на 21-вото издание на годишните награди за иновация на BSB през 2023 година в Германия.

Журито определи съчетанието на натуралните активни съставки и естествени фосфолипиди във формулата на крема за иновативно и ефективно решение за поддържане здравето на бебешката кожа в зоната на пелената.

Наградите на BSB с учредител д-р Ян Рийдел, доктор на химическите науки и член на SEPAWA, имат за цел да насърчат иновациите в областта на козметиката и натуралните продукти.

През годините тази награда се превърна в институция и насока за развитие на козметичната индустрия като броят на кандидатурите на марки от цял свят расте с всяко следващо издание.

Така признанието на български продукт от страна на журито на BSB е особена гордост за страната и доказателство, че българската козметика е силно конкурентна на световните гиганти. Това е вторият продукт на бебо с приз от BSB.

В миналогодишното издание на наградите, журито отреди второ място на Слънцезащитния крем за бебета и деца SPF 50+ в категория „Иновативен козметичен продукт“ и трето място в категория „Иновативна опаковка“.

Тези награди са особена радост и гордост за екипа на „Аванс трейд“. Те са признание за любовта и енергията, които влагаме в разработването на продуктите бебо. За отговорността, която носим, предлагайки продукти за нашите деца.

Тези награди са признание за българската козметична индустрия. За това, че тя може да бъде и е конкурентна на наложените световни брандове.

Тези награди са нашият стимул да продължим да работим в същата посока без компромиси, следвайки последните научни разработки и медицински открития за превенция на здравето на бебешката кожа.

*Публикация от рубриката на „Габрово Нюз“
„В подкрепа на местния предприемач“.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица