Свържи се с нас

Новини

Опцията „създай залог“ в помощ на новите бетинг играчи

Published

on

Почитателите на спортни залози със сигурност си спомнят с носталгия миналото и традицията при правенето на залози. Това включваше разходка до букмейкърския пункт, дебат с големите разбирачи, които винаги знаеха всичко за даден спорт, но реално никога нямаха  успехи при поставянето на залози, звукът от машината, докато печата фиша и всички останали специални подробности.

Времената се промениха и днес ще открием, че свободата е в ръцете на всеки един спортен запалянко. Днес имаме пълната свобода да правим не само специални спортни залози, но и да имаме пълен контрол на риска. Точно по тази причина обръщаме внимание на опцията „създай залог“, като едни от най-добрите условия можем да открием тук – кликнете тук и вижте Bwin ревюто, както и всички останали налични функции.

Едва ли мнозина са подозирали, че един ден могат да създадат своя собствена прогноза за  спортна дисциплина по техен избор, но дигиталните технологии дадоха един необятен фронт на своите клиенти, като мнозина до днес не спират да се възползват от тази опция, при това в някои от най-важните събития за годината.

След като футболът е един от най-популярните спортове, даваме пример точно с него. В този случай можем да направим своя прогноза за броя жълти картони в една среща, голмайстор, броят корнери и още много други. Това са стандартните опции, но имайки предвид фантазията на феновете, често ставаме свидетели и на някои не толкова традиционни прогнози. Един от най-светлите и забавни примери беше захапката на Луис Суарес на Световното първенство в Бразилия. Често феновете избират някои много странни прогнози, които да включат в своя фиш,  а благодарение на пълната свобода, често правят съчетание – множествен персонално създаден залог.

Друг запалянко беше направил прогноза за броя жълти картони за срещи през уикенда, като маркира десет срещи и поставя минимален залог, за да може малко по-късно да влезе в новините, като един от много смелите фенове.

Защо е необходима, след като имаме такова голямо разнообразие? На този етап ще открием наличието на доста добри пазари, при това за всеки един спорт. Това обаче не означава, че феновете трябва да се ограничават, следователно с тази опция се предоставя още една много добра възможност. Редно е да отбележим, че когато клиент използва тази функция, няма право да активира и функцията кеш-аут – все пак се очаква да е повече от сигурен в своите намерения. Създадените залози винаги се радват и на по-високи коефициенти, с което стават доста добро изкушение за аудиторията.

Най-важното е, че привличат не само опитните запалянковци, но и новите клиенти, които винаги имат доста смели предложения. Букмейкърите винаги са се стремели към даването на пълна свобода в своите платформи, а с наличието на различни промоции и бонуси, позволяващи редуцирането на риска, изобщо не е трудно да забележим и защо икономическите успехи се повишават толкова бързо.

Как можем да повишим шансовете си при употребата на тази функция? За целта ще имаме нужда от малко по-сериозен анализ, следенето на основните прогнози и мненията на експертите, те обаче не разполагат с кристално кълбо, а просто поставят една добра посока, с която да направим изводите си. Ако следваме всички практики и изисквания за разумна игра, винаги ще се радваме на позитивите, които се предлагат.

Култура

„Познай кой ще дойде на вечеря?“ в Габрово

Published

on

Когато Даниел (Мариан Бачев), преуспяващ адвокат, за поредна вечер се връща в малките часове на нощта при съпругата си Катрин (Диана Любенова), с оправданието, че е бил при най- добрия си приятел, който е в депресия, тя не може да приеме това извинение.

Още повече, че никога всъщност не е виждала въпросния приятел Чарли (Антоан Петров – Анди). Притиснат от Катрин, Даниел е принуден да покани Чарли на вечеря.

Но липсата на реално съществуващ приятел поставя изобретателния адвокат в безумната ситуация да прибегне до услугите на случайно срещнат клиент на един бар.

Как ще протече вечерята, какви рискове и обрати ще се стоварят върху главата на Даниел и дали Катрин ще познае кой всъщност е дошъл на вечеря? Това ще разберете, само ако гледате пиесата на Адриен Ракка “Познай кой ще дойде на вечеря?”.

Спектакълът ще се играе този петък – 26 април, в зала „Възраждане“ в Габрово, от 19.00 часа.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Новини

ДГ „Явор“ отбеляза Деня на Земята с „Азбука на щастието“

Published

on

„Азбука на щастието“ бе мотото на инициативата , с която ДГ „Явор“ отпразнува Деня на Земята.

В парка „Колю Василев – Обов“ усмихнати деца и родители се срещнаха, за да си спомнят как се случват приятелствата.

Бяха организирани няколко къта със занимания по интереси „Йога“, „забавно рисуване с пръсти“, „Ритъм и ударни инструменти“, „Весела паяжина“.

Рисунки върху асфалтовите алеи украсиха Деня на всички. Естествено, децата получиха подаръци от учителите – балони и специална книжка, посветена на празника.

Дейностите бяха част от проект на МОН, посветен на благополучието на децата.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица