Свържи се с нас

Новини

Какво е бонус код и как да го използвате?

Published

on

Най-вероятно сте забелязали, че официалните цени в днешно време могат да се променят значително. Няма индустрия, която да не предлага бонуси и отстъпки и по-специални програми, които да гарантират всичко това. В развлекателната индустрия на спортните залози ще открием точно такава практика. Анализаторите ни напомнят, че в момента можем да се възползваме от Бет365 бонус спорт и обикновено, след като говорим за услуги и развлечение, същият може да ни даде малко по-добри условия и промоции от обявените.

В повечето случаи ще открием, че доста клиенти търсят такива промоционални кодове. Все пак никой не би избягал от нещо допълнително, особено след като усилието за въвеждането на даден код не може да се смята за особено трудоемко. Повечето промоционални кодове се разпространяват през медиите – партньори на даден оператор, но ако се разтърсим малко повече ще стигнем до така наречените анализаторски платформи.

Има причина да предлагаме търсенето и взимането им от тези сайтове по няколко причини. На първо място ще открием, че анализаторите винаги работят и партнират само и единствено с лицензирани оператори. Тоест ако открием бонус или промо код, ваучер – вие си избирате как да ги наричате, но с условието, че всички те имат една и съща функция – гарантирано е, че самият бранд, за когото търсим информация и промоции, разполага с лиценз на Държавната комисия по хазарта.

Защо тя е от такова значение? Подозираме, че искате да имате възможно най-прозрачните условия, да бъдете спокойни за своята лична информация и да знаете, че винаги сте защитени от въпросната комисия, придружена с европейската такава и ако евентуално използвате мобилно приложени – имате допълнителна защита от Google или Apple.

До тук всичко звучи прекрасно, но къде тогава можем да открием точно там въпросните кодове. Отговорът е много семпъл – ако открием наличието на ревю за конкретен бранд и той има тази промоция, най-вероятно към края на самото ревю ще го получим напълно свободно и безплатно. Не очаквайте да бъдете поканени със златна вип карта или да получите нечувано предложение. Реално ще имате възможност за повишаване на началните бонуси с максимум до 10-20%, освен ако не е активна друга промоция.

По-важното в това отношение е, че винаги ще открием актуалната информация, подробности за спортните платформи, казино игрите, джакпотите и всичко необходимо, което може някога да е насочвало любопитството ви в дадена посока.

Ако се чудите защо брандовете предоставят този вид бонуси най-често в тези платформи, имаме разумно обяснение. На първо място е очевидно, че след като се интересувате от спортни залози – логично щом четете ревюта за определен букмейкър – вие искате да инвестирате времето си в тази индустрия.

Следователно четейки и запознавайки се с всички условия, практически попадате в графата на много желаните клиенти, все пак идвате с някаква подготовка. А след като сте отделили време, за да се запознаете с дадена промоция е логично да получите и бонус кодове. Точно те автоматично повишат основните условия, защото така брандът знае, че има един добре подготвен клиент, който има базова идея какво представляват спортните залози и какво е например прогресивен джакпот.

Бонус кодовете са инвестиция в клиенти, както и гаранция за забавление – все пак не използваме нашите лични средства. Най-важното е винаги да залагаме на забавлението и да спазваме някои полезни съвети при правенето на прогнози, които също са налични в конкретната прогноза. Това е повече от достатъчно за всеки един почитател.

Новини

Габровец се нуждае от помощ, за да живее!

Published

on

Много от вас го познават Даниел Петров – Пешев – за тези които не знаят той от декември е с цироза на черния дроб и положението е много, много сериозно. Одобрен е за трансплантация, но не може да бъде направена, защото белите кръвни телца изяждат червените и не може да бъде опериран, тъй като кръвта му няма да се съсири.

В момента всеки ден му се преливат по 2 специални банки, които струват 270 лева на ден или 8 хиляди лв на месец.

Пешев е теглил кредит, но той свършва, затова се обръща към всеки, който може да се включи с колкото може, за да бъде спасен.

След месец има контролен преглед и надеждите са да се подобри с банките, за да може да се стигне до операция или да се подобри от тях и да няма нужда от такава.

Прилагаме неговата банкова сметка и пейпал и снимката на лекарството, което му се прелива.

Пешев е от хората, които като научиш, че е в това положение, не можеш да повярваш как точно на такъв добър човек може да се случи.

Той се притеснява да иска пари, но лекарството му трябва за да живее.

Затова всеки, който има възможност и иска да помогне може да го направи като дари на: *Преводи към банка за:
Daniel Petrov
IBAN: BG45UNCR70001520485027
*Превод с Paypal: dannipetrov@gmail.com

Зареди още

Култура

Маратон на четенето на 2 до 23 април

Published

on

2 април – Международен ден на детската книга. 2-23 април – Национален Маратон на четенето – видеоматериали, презентации, литературни четения, витрини.

3 април

„Вълшебството на книжките” – четене на приказки в рими по повод Международния ден на детската книга. ДГ „Перуника”, 10:00 ч.

10 април

„Поезия в цветове” – творческо ателие за изработване на колаж с любими детски стихотворения. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

11 април

Монотипия“ – творческо ателие за рисуване с темперни бои. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

12 април

200 години от рождението на Александър Н. Островски (1823-1886) –  руски писател и драматург. Онлайн представяне на www.libgabrovo.com

„БуквАрт” – творческо ателие за оцветяване на букви от азбуката. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

13 април

 „Великденски зайчета” – творческо ателие за изработване на поздравителни картички. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

„За вас, деца любими” – повод 130 години от рождението на Елисавета Багряна (1893-1991) – поетеса и преводач, автор на книги за деца. Витрина в Заемна за възрастни и филиал 3, онлайн представяне на www.kids.libgabrovo.com  и www.libgabrovo.com  

19 април

Катя Зографова представя книгата си „Фани Попова-Мутафова – житие и страдание“.Читалня „Д-р Петър Цончев”.17.00 часа

21 април

„Здравей, Книгария” – четене на откъси от едноименната книга с автор Божидара Ангелова. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

Флашмоб на открито, част от Националния маратон на четенето, посветен на 100-годишнината от рождението на Радой Ралин (23 април 1923 – 4 юли 2004)– централен градски парк до библиотеката, 14.30 ч.

23 април. Световен ден на книгата и авторското право.„Неунищожимите „Люти чушки“ от Радой Ралин – извор на вечните житейски уроци“ – презентация www.libgabrovo.com Витрини в Заемна за възрастни, читалня „Д-р Петър Цончев“и във филиала.

100 години от рождението на Петър Исаев Ступел (27.04.1923 г. – 30.11.1997 г.) – български композитор. Онлайн представяне във Facebook и Youtube, витрина в централното фоайе.

25 април

Представяне на книгата „Малахитовата гора” на Мартин Иванов съвместно с ХГ „Христо Цокев” и институт „Либера”. ХГ „Христо Цокев“,17.30 ч.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

Габровска фирма взе награда за иновация в Германия

Published

on

Кремът при подсичане бебо спечели първо място в категория „Иновативен натурален продукт“ на 21-вото издание на годишните награди за иновация на BSB през 2023 година в Германия.

Журито определи съчетанието на натуралните активни съставки и естествени фосфолипиди във формулата на крема за иновативно и ефективно решение за поддържане здравето на бебешката кожа в зоната на пелената.

Наградите на BSB с учредител д-р Ян Рийдел, доктор на химическите науки и член на SEPAWA, имат за цел да насърчат иновациите в областта на козметиката и натуралните продукти.

През годините тази награда се превърна в институция и насока за развитие на козметичната индустрия като броят на кандидатурите на марки от цял свят расте с всяко следващо издание.

Така признанието на български продукт от страна на журито на BSB е особена гордост за страната и доказателство, че българската козметика е силно конкурентна на световните гиганти. Това е вторият продукт на бебо с приз от BSB.

В миналогодишното издание на наградите, журито отреди второ място на Слънцезащитния крем за бебета и деца SPF 50+ в категория „Иновативен козметичен продукт“ и трето място в категория „Иновативна опаковка“.

Тези награди са особена радост и гордост за екипа на „Аванс трейд“. Те са признание за любовта и енергията, които влагаме в разработването на продуктите бебо. За отговорността, която носим, предлагайки продукти за нашите деца.

Тези награди са признание за българската козметична индустрия. За това, че тя може да бъде и е конкурентна на наложените световни брандове.

Тези награди са нашият стимул да продължим да работим в същата посока без компромиси, следвайки последните научни разработки и медицински открития за превенция на здравето на бебешката кожа.

*Публикация от рубриката на „Габрово Нюз“
„В подкрепа на местния предприемач“.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица