Свържи се с нас

Новини

Дряново събира елита на автомобилния спорт в България

Published

on

През 2020 г. за четвърти път Дряново ще бъде домакин на кръг от националния шампионат по автомобилизъм. Този уикенд, 29 и 30 август, в града на майстор Колю Фичето ще се проведе атрактивната дисциплина рали-спринт.

Очаква се около 30 екипажа да преминат трите състезателни етапа. Състезанието беше планирано за месец май, но поради епидемична обстановка се наложи неговото отлагане.

Благодарение на добрата организация от страна на Община Дряново, Автомобилна федерация на България и Автомобилен спортен клуб NT Racing – Дряново, надпреварата все пак ще се проведе.

Официалното откриване на Рали-спринт „Дряново“ 2020 ще бъде на 29 август от 18:30 ч. Всички участници и официалните лица ще бъдат приветствани от домакините на паркинга пред Спортен комплекс „Локомотив“.

След това състезателите ще се отправят към сервизния парк пред Спортната зала. Първият автомобил ще тръгне по трасето в 9:49 ч. на 30 август.

Стартът на първия етап ще бъде на изхода на град Дряново в посока село Царева ливада. Поради това в часовете от 09:00 до 14:00 ще бъде спряно движението на МПС по следния маршрут: гр. Дряново /ул. “Димитър Крусев” №13-15/ – с. Гърня – с. Муця – с. Малки Българени – с. Игнатовци – с. Искра – с. Царева ливада.

Класиралите се на призовите места ще бъдат наградени в 14:30 ч.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица