Свържи се с нас

Любопитно

SmartyKids – Габрово обявява игра с награди

*Публикация, съгласно договор*

Published

on

SmartyKids – Габрово обявява игра с награди, на тема „В час със SmartyKids“.

Една ученическа раница Gabol, един несесер Gabol и „Малкият принц“ на Антоан Дьо Екзюпери, очакват своите притежатели.

Играта ще приключи на 6 септември, петък.

На следващия ден, 7 септември (събота), на случаен принцип ще бъдат изтеглени имената на трима печеливши от всички, взели участие.

Ето какви са условията:
1. Да сте харесали страницата на SmartyKids – Габрово и тази публикация;
2. Да отбележите поне един човек, който прецените, че би проявил интерес към играта;
3. Да се регистрирате за безплатен Демонстрационен урок, заедно с Вашето дете на: https://smarty-kids.bg/gabrovo/

В промоцията могат да участват лични профили (с некомерсиална цел); Играта се провежда само за територията на #България;

Споделете поста, за да разберат повече хора.

Пълните условия за провеждане можете да намерите оттук.

SmartyKids – Габрово е първият в Габрово детски център по ментална аритметика от веригата у нас. Той се намира на ул.“Софроний Врачански“ 1, офис 6. Повече информация можете да откриете на официалния сайт на SmartyKids – Габрово, по телефона на +359 897 970 400, или във фейсбук страницата.

Любопитно

Габровци представят световна марка козметика на „Етно с куче под тепетата“

Published

on

Габровският професионален фризьор на четириноги домашни любимци Михаела Немигенчева, управител на „Сити Грууминг Студио Габрово“  (City Grooming Studio Gabrovo) и официален представител за България на световната марка „So Posh“ (в превод: Толкова шикозен), за втора поредна година ще участва на националната киноложка изложба „Етно с куче под тепетата“.

Форумът ще се проведе в периода от 23 до 24 септември в просторната зала „Колодрум“ в Пловдив.

Там, на щанд ще бъде представена професионалната козметика за всяка порода кучета и всеки вид козина. Стопаните на четириногите ще открият най-новите продукти на „So Posh“, шампоани за подсилване цвета на козината, сред които за червена и кафява, възстановяващи маски за козината, както и спрейове за разплитане, грижещи се за здравето и отличния външен вид на животните.

Професионалната козметика е подходяща, както за домашни кучета, така и за подготовката им за изложбени изяви. През август в Женева бе организирано световно кучешко шоу, като голяма част от участниците бяха подготвени именно със „So Posh“.

През последните месеци Михаела премина успешно редица семинари за повишаване на квалификацията, организирани от Българска Грууминг Асоциация. Сред тях са: „Йорки клип с фантазия“, „Пудели от А до Я“, „Шоу и петгруминг на померан“ и „Основи на стрипинга“.

В Пловдив Михаела Немигенчева ще представи и дизайнерски нагръдници, с бижута Сваровски. По време на националната киноложка изложба „Етно с куче под тепетата“ посетителите ще могат да се насладят на невероятната красота и елегантност на различни породи кучета. Да се запознаят с техните страхотни собственици, с които да обменят знания и опит, и най-вече да се забавляват.

За посетителите на изложбата ще бъде организирана богата развлекателна програма с много изненади и награди, както и вече традиционното изложение „Всичко за кучето“. Входът е свободен. Събитието е отворено за всички – както за собственици на кучета, така и за просто любопитни човеци на тези умни и верни същества.

„Сити Грууминг Студио Габрово“ се намира на ул.“Орловска“ 24 в Габрово и разполага с разработен специализиран сайт, на който можете да направите своята заявка за предпочитаната професионална козметика за вашия домашен любимец.

Зареди още

Любопитно

Премиера на документалния филм „В името на Бог Ръгби!“ в зала „Възраждане“

Published

on

На 21 септември, четвъртък, зала „Възраждане“ ще бъде домакин на премиерата на документалния филм на Васил Върбанов – „В името на Бог Ръгби!“.

В 18.30 часа, преди началото на прожекцията, авторът ще представи филма на публиката.

„В името на Бог Ръгби!“ ще ви запознае с турбулентната история на великата игра у нас. Филмът е копродукция с Българската национална телевизия и е заснет от двама от най-забележителните български кинематографисти – Крум Родригес и Орлин Руевски.

Фокусът на продукцията е Ръгби като религия и нейните апостоли в България. Разказът надскача спортния контекст и дава много по-широка картина на живота у нас през различните периоди на 20 век. И последствията от наложената система в живота ни до днес.

Със специалното участие и на проф. Веселин Методиев, д-р Димитър Стоянович, Орлин Павлов, Владимир Ампов-Графа, Благовест и Светослав Аргирови, Велислав Стоянов, Насо Русков, Андре Токев, Благой Иванов-Багата и други.

През 2023 планетата празнува 200 години от раждането на великата игра – не пропускайте „В името на Бог Ръгби!“

Билети ще намерите онлайн – в системата на EypayGo https://epaygo.bg/2280963550, както и на всяка каса на EasyPay в страната.

Зареди още

Любопитно

Габрово пести енергия в Европейската седмица на мобилността

Published

on

За поредна година Община Габрово заяви участието си в Европейската седмица на мобилността, която се провежда от 16 до 22 септември по инициатива на Европейската комисия, съобщи Миглена Въгленова, гл. експерт „Публичност и визуализация“ в администрацията на кмета.

Темата за 2023 г. е „Пестене на енергия“ и отразява усилията на хората от цяла Европа за преодоляване на енергийната бедност чрез изграждане на устойчива градска мобилност.

Седмицата на мобилността в Габрово ще стартира с два конкурса за всички възрасти. От 16 до 22 септември ще се проведе пешеходното предизвикателство „Стъпвай смело“ . Участниците ще се съревновават за най-много изминати крачки с помощта на уреди за измерване.

Онлайн фотоконкурсът „ПОГЛЕДНИ “, който също е от 16 до 22 септември във фейсбук, ще търси най- оригиналното възпроизвеждане на известната снимка от албума „Abbey Road“ („Аби Роуд“) на поп и рок групата „Бийтълс“.

В съботния 16 септември пред спортна зала „Орловец“ ще се проведе събитието за автомобили и безопасно шофиране „Авто-Мото-Вело Габрово“. То е под мотото „Неразумно не е смело“ и е посветено на Европейския ден без загинали на пътя. Организира се съвместно с Младежки център – Габрово и „Балкан драйв“.

На 20 септември предстои петото издание на нестандартната и весела надпревара „Мама е добър „шофьор“. Състезанието, придобило широка популярност, ще е по традиция в Градинката с мечето от 10:00 до 12:00 часа. Майки, татковци, баби и дядовци ще могат да демонстрират уменията си по майсторско управление на бебешки и детски колички в градски условия.

По късно същия ден активностите ще се пренесат в парк „Колю Василев – Обов“ („Колелото“). От 17:00 часа там ще започне играта „Баланс на макс“, в която най-малките ще се надпреварват с балансиращо колело.

Веднага след това от 18:00 часа треньорите от клуб „Инкансабле Фит“ ще проведат инициативата си „Танци в парка“ с безплатна тренировка по регетон денс фитнес и модерни танци за деца и възрастни.

За 21 септември е насрочено събитието „Стартирай активно“. То ще събере ученици от средните класове на габровските училища, изявени местни спортисти и представители на общинската администрация. Точно в 09:00 часа на пл. „Възраждане“ ще започне сутрешна физзарядка.

След това участниците ще се включат в маратон до спортна зала „Орловец“, където от 10:00 до 12:00 часа ще има представяне на спортни клубове. В този ден с инициативата „Зелен билет“ Общински пътнически транспорт – Габрово ще осигури безплатно пътуване с градските автобуси.

Отбелязването на Европейската седмица на мобилността в Габрово се подкрепя от „Аванс“ ООД и козметична линия „Бебо“ , Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово , Държавен куклен театър – Габрово и Общински спортни имоти – Габрово .

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица