Новини|13.04.2019 14:08

Кметът на Габрово е готова да подаде оставка, ако се наложи

Кметът на Габрово Таня Христова е готова да подаде оставка, ако се наложи. Това каза самата тя пред NOVA. „Оставката е в моя джоб от първия ден, в който има решение за избора ми на кмет“, сподели тя в ефира на „Събуди се”.

Христова подчерта, че в Габрово няма ромско гето, махала или училище. В петък Общинският съвет прие декларация по отношение на възникналия протест.

снимка: Община Габрово, Архив

„Вчера по време на извънредната сесия на Общинския съвет се реши единодушно и се изготви обръщение към гражданите, с което категорично заяви, че внушенията и манипулациите за това, че в Габрово целенасочено и организирано се внасят или привличат роми, е невярно твърдение.

Категорично се заявява, че в Габрово няма ромски гета, махала, нито ромско училище. В Габрово няма концентрирано присъствие на роми. Хора, които живеят незаконно – нямам такава информация“, каза още Таня Христова.

Цялата статия можете да прочетете оттук.

Източник: Нова ТВ


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

3 коментара

  • БРАВО ГАБРОВЦИ – ЮНАЦИ ЗА ПОКАЗНО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !! БУНТ И ИСКАНЕ НА ОСТАВКИ – ВСИЧКО ДРУГО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ – ПУНТА МАРА, ЧЕ ПРАВИМ НЕЩО !! ЕЙ, В ГАБРОВО ВСЕ ОЩЕ ИМА ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ !!

    КМЕТИЦАТА НА ГАБРОВО ОТ ГЕРБ Е БИВША СЕКРЕТАРКА С ДВОЙНА УПОТРЕБА НА СЛУГАТА НА БАФОМЕТ – ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ !!
    КМЕТИЦАТА ПРОТЕЖЕ НА СОРОСОИДА ДОНЧЕВ Е ГЛАВНАТА ВИНОВНИЦА ЗА УМИШЛЕНОТО ЗАСЕЛВАНЕ НА ЦИГАНИТЕ В ГАБРОВО – ОСТАВКА СЕГА – ВЕДНАГА !!

    ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ Е ГНЪСЕН МАСОН И ГНЪСНА СЛУГА НА СОРОС – НАЙ-ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА УМИШЛЕНОТО ЗАСЕЛВАНЕ И ТОЛЕРАНТНОСТ НА ЦИГАНИТЕ – ОСТАВКА СЕГА – ВЕДНАГА !!

  • Томи и Таня сглупиха – вкараха 1000 цигански гласа, загубиха 20000 габровски.

Напиши коментар