Новини, Общество|10.04.2019 20:39

Габрово излезе на протест /снимки/

Хиляди габровци излязоха на протест срещу  случващото се през последните дни в Габрово. Повод за гнева на гражданите е побоят над служител в денонощен магазин в нашия град. Мирният протест премина в шествие и завърши пред сградата на следствения арест.

 

 

 

Етикети: , , , ,
 • Споделете тази публикация:
 • Facebook
 • Twitter

12 коментара

 • Tомислафчо, тия цигани ще ти изядат тъпата кратуна…

 • Нациагитки и обикновени наци копелета и расисти, се опитват да всяват смут и напрежение. От един битов бой, който се случва всяка седмица по селските ви дискотеки, направихте голям проблем. Явно не разбирате кои са истинските ви проблеми.

  • Така е,боеве стават всеки ден, но не искаме тези паразити дето ги храним и им плащаме сметките и цялото съществуване да безчинстват и да ни бият. Кметице, за да интегрираш проблемните индивиди от малцинствата трябва да им намериш работа и да ги задължиш да работят и да се явяват всеки ден на работа. А не само да ги заселиш и да им даваш едни пари всеки месец ! А децата им задължително на училище и на детски градини под строг контрол и парични санкции ако не спазват правилата. Писна ни да заселвате криминални индивиди от ромски произход в Габрово, под удобния параван „инеграция“

  • Господине, нека уточним, че за расизъм между българи и циганин не може да става дума, защото нито цветът на кожата, нито религията определят етноса. Накратко казано, всички народи от Индия до Великобритания произхождат от индоевропейската раса, включително българите и циганите. Тук въпросът е не дали е битов инцидент, а че циганите са изключително нагли и чувството за безнаказаност у тях е безгранично, за което държавата носи почти изцяло вината.

 • Така и така сте тръгнали да линчувате мангалите, направете го! Разпорете им коремите, и ги окачете на дърветата за назидание на останалите мангали, и правозащитниците- либерасти и циганофили. Днес разпорете мангалите, утре- десницата, която ги хрантути за електорат.

 • Шипка е на високо, цяла България ви гледа, покажете какво е да си Габровец

 • Русофилски и антинатовски копелета и расисти, се опитват да всяват смут и напрежение в процеса на циганизация, който провеждаме неуморно от десет години . От едно обикновено етническо прочистване, който се случва всяка седмица по селските ви райони и по циганските гета, които ви създадохме, направихте голям проблем. Явно не разбирате кои са истинските ви проблеми.

 • Елате довечера в 18 ч.Не се страхувайте от демонстрацията на полицеско насилие, което бе направено тази сутрин в нашия град.Нямаме нужда от жандармерия! Ние ГАБРОВЦИ сами можем да си разрешим проблемите.

 • Докато гейберастията по високите етажи си купува луксозни имоти, техните гласоподаватели от маалите като скакалци опоскват българските села, а вече се прехвърлиха и в градовете! Вън цялата политическа измет от властта! Тежка каторга за мангустите, които си мислят, че това им е бащиния! Кметицата да не се усмихва, а да обясни колко мангали довлече в Габрово, че да им гласуват за кирливата партия!

 • Доста лъжливо описание – мирен протест хахаха… Габровци, като истински българи поискаха справедливо възмездие, но не ги пуснаха в полицейското при мангалите. После шествието беше в циганската махала, където го отнесоха няколко бърлоги на маймуните. Същите тия маймуни вече се бяха омели от града. Защо не пишете за това?!?! Герберски медии!

  • Тези цигани ще ги върнат пак, защото идват Европейски и Местни избори.
   Докато не се запали полЮцията, Съда и Общината, няма да се реши проблема.

 • Другарят – Плъх Църко Вилъджера се кри една седмица като насран, докато се вихри скандала с луксозните землянки на съпартийците му и сега изпълзя пак да спасява габровското ОПГ и да пише под няколко измислени ника.
  Мяма да мине номера, свиньо, издаваш се по дебилския стил и еднаквите правописни грешки, нали си питомец на Слаботоковото…
  Господарите ти си харчат грантовете на вятъра…
  СОРОСЕ?
  КРАТУНКО???

Напиши коментар