Новини, Политика|29.03.2019 10:23

Кристина Сидорова: Александър Йорданов в EП е подигравка с гражданите и Европа!

Кандидатурата на Александър Йорданов за евродепутат е подигравка с българските граждани и Европа. Този коментар в предаването „Делници“ по телевизия „Евроком“ направи габровският народен представител от БСП Кристина Сидорова.

„Такъв човек в европарламента е подигравка с българските граждани“, категорична бе Сидорова.

Водещият на предаването Николай Колев припомни изказване на Александър Йорданов преди няколко години за „селските тарикатски номера“ на Бойко Борисов, който надали е забравил тези думи по свой адрес, но сега ГЕРБ се коалира със СДС за изборите за Европейски парламент.

Сигурно знае и са му го припомнили, но те искат да изглеждат демократични и да печелят десните избиратели. С това лице обаче няма как да спечелиш избори“, убедена е социалистката.

Основната риторика на Йорданов е против нашата история, против Русия. Човек, който само преди шест месеца е говорил против премиера Борисов, а сега застава редом до него, говори, че той няма принципи, а целта му е власт.

Този човек не съгражда, а разрушава. Срам ще е такъв човек да представлява България пред Европа“, обобщи Кристина Сидорова.

В ефира на „Евроком“ тя коментира актуалната тема, свързана със скандалите и оставката на втория човек в ГЕРБ.

На питане на водещия на предаването „Делници“ дали ще й липсва Цветан Цветанов, БСП-депутатката Кристина Сидорова бе категорична, че няма да липсва нито на нея, нито на българските граждани.

За нея оставката на Цветанов е „фалшива“ и всъщност е „поредното замазване“, по примера с оставката на Делян Добрев.

Сидорова цитира подадените и неприети оставки на Теменужка Петкова и Боил Банов, които само „хвърлят прах в очите“ на избирателите.

Цветанов си тръгва, но големият апартамент с асансьор остава. Остава и лобисткия закон за тази сграда и фирмата, продала апартамента на Цветанов“, смята народната представителка от левицата, която подчерта, че тези закони са „в ущърб на българските граждани“.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

1 Коментар

Напиши коментар