Свържи се с нас

Новини

„Аз избирам да остана в Габрово, защото следвам сърцето си.“

Гарант Недвижими имоти – Габрово стартира от 3-ти март кампания. *Платена публикация*

Published

on


Всяка фирма, която иска да се занимава и се занимава със сериозен бизнес, трябва да има и социална ангажираност. Така правят големите, така смятам и аз. Всеки осъзнат гражданин на една община трябва да се интересува какво се случва в неговия град или село. Именно това поведение оформя гражданското общество и неговия живот.

В този ред на мисли, ние, екипът на „ГАРАНТ НЕДВИЖИМИИ ИМОТИ“, обявяваме своята КАУЗА, за която ще работим през 2019 г, а именно: „Да върнем младите хора в Габрово“. Това е мисия, за която ще отделяме време, усилия, средства и емоции. През последните няколко години бяха стартирани множество инициативи, към които ние смятаме да се присъединим и с каквото можем – да се включим.

Как ще го направим?
Чрез използваните от нас рекламни инструменти ще разказваме и популяризираме Габрово като едно прекрасно място за живеене, отглеждане на деца и правене на бизнес. Ще показваме райските кътчета на нашите села, красивата природа, уникалния климат, доброто географско местоположение – на 2-3 часа от Столицата, на 2-3 часа от Дунава, на 3-4 часа от морето и точно в планината. Всичко това – пречупено през ценовия диапазон на пазара за недвижими имоти!

Елате при нас! Останете в Габрово! Тук е прекрасно!

За цената на гарсониера в София, тук ще купите тристаен апартамент.

Татяна Дикова, мениджър с 20-годишен опит в недвижимите имоти

Човек е дошъл на този свят, живеейки, да бъде щастлив!
-А кога е щастлив, мамо?
-Когато следва сърцето си, дъще!
-А как се следва сърцето?
-Като избереш това, което обичаш.

Любопитно

Грейнаха коледните светлини на Габрово (снимки)

Published

on

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Използвайте по предназначение контейнера за дървесни отпадъци

Published

on

Община Трявна призовава всички граждани да използват контейнера за дървесни отпадъци в града по предназначение и в него да не бъдат изхвърляни друг вид отпадъци!

Апелът се отправя след като при последното извозване на металния съд в него са забелязани изхвърлени битови отпадъци като смачкани кашони и картони, полиетиленови торбички с пластмасови бутилки и друг вид едрогабаритни отпадъци.

Припомняме, че контейнерът бе доставен в Трявна през месец март тази година след сключено споразумение между Община Трявна и “Кроношпан България” ЕООД – преработвател на дървесина с изградени модерни съоръжения за рециклиране на дървесни отпадъци и услугата се ползва от всички наши граждани напълно безплатно за срок от 3 години.

Големият син съд е разположен до ул. “Белчо Белчев” и е с вместимост 38 куб. м. като основната цел е в него да бъдат изхвърляни само клони, стари и негодни за употреба дървени материали като шкафове, маси и пр., които в последствие се преработват и така отпадъчната дървесина отново се използва за производството на плочи (плоскости) от дървесни частици.

Извозването на дървените отпадъци веднъж седмично до предприятието във Велико Търново е в помощ и на Община Трявна, тъй като до март тази година местната власт извозваше този вид отпадъци до Регионалното депо за неопасни отпадъци в Габрово и заплащаше за тяхното транспортиране до там.

Не на последно място, с предоставения метален контейнер се подобрява качеството на екологичната среда в Община Трявна и този вид отпадък успява да се рециклира, затова апелираме да не се злоупотребява с изхвърлянето на друг вид отпадъци в него!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Габрово остава в тъмночервената зона

Published

on

Само 7 области в страната, сред които Габрово, остават в тъмночервената зона по показател 14-дневна заболяемост на 100 хил. души население. Другите области са Враца, Монтана, Перник, Русе, Софийска област и София–град. В жълтата зона, със заболяемост до 250 на 100 хил. души население, освен област Кърджали вече е и област Силистра.

Това става ясно от актуалната карта на 14-дневната заболеваемост, изготвена от Националния център по заразни и паразитни болести към 28 ноември т.г. 

В червената зона, където 14-дневната заболяемост е от 250 до 500 на 100 хил. души, към днешна дата се намират областите Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

Спада и заетостта на болничните легла за пациенти с COVID-19. Към 5 декември 2021 г. 38% са свободните легла. 38,6% са свободните легла за консервативно лечение на пациенти с коронавирусната инфекция, а от интензивните легла в страната свободни са 32,3%.

Сто седемдесет и два са новите потвърдени случаи на КОВИД – 19 в област Габрово, а деветнадесет души са загубили битката за живота си с вируса през последните седем дни.

Данните, които обхващат периода от 30 ноември до 5 декември, включително, стават ясни от информация на Регионалната здравна инспекция в Габрово относно разпространението на вирусната инфекция.

През изминалите седем дни общо 37 пациенти са били хоспитализирани в лечебни заведения за болнична помощ, а останалите 135 са били на домашно лечение.

По отношение на разпределението по новите 254 заразени с КОВИД – 19 в четирите общини на област Габрово, от информация на РЗИ става ясно още, че най-много са установените в Габрово, общо 100 души. Петдесет и две са положителните проби в Севлиево, по десет са тези в Дряново и Трявна.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица