Свържи се с нас

Любопитно

Приключи вторият фотоконкурс „Севлиево рок“

Победителите бяха избрани с гласуване на страницата на Община Севлиево във Фейсбук

Published

on

Снимката на Михаил Костадинов

В оспорвана надпревара се оказаха и тази година участниците във фотоконкурса „Севлиево рок“. Те се включиха със свои снимки, запечатали едни от най-емоционалните и незабравими моменти от Втория национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево“ 2018.

Снимките, които участваха в традиционния конкурса, бяха качени в албум в страницата на Община Севлиево във Фейсбук.

Най-много харесвания получи снимката на Михаил Костадинов. С 28 гласа след него второто място заема Йордан Ковачев, а третата награда заслужено спечели Константин Денчев.

Снимката на Йордан Ковачев

Наградите, които Община Севлиево осигурява за втора поредна година: първо място – 300 лв., второ място – 200 лв. и трето място – 100 лв.

Организаторите поздравяват победителите, а на всички участници пожелават да запазят жив спомена от изживяването и да очакват третото издание на рок феста, когато отново ще могат да се насладят на качествена музика и известни групи.

Кметът на Община Севлиево ще награди лично победителите на официална церемония в Зала 200 на общината на 27 септември (четвъртък) в 15.00 часа.

Снимката на Константин Денчев

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Любопитно

Програма за Деня на Карнавала в Габрово

Published

on

Зареди още

Любопитно

Влезте в тренда и сменете аутфита си за Карнавала

Published

on

В карнавалния ден, на 18 май, от 10.00 до 18.00 часа и … до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – Карнавалния. Но това не е всичко. Ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа. Влезте в тренда и сменете аутфита!

Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

*Автор: Цветомира Иванова,
Община Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица