Свържи се с нас

Икономика

Един кредит онлайн решава много проблеми офлайн, но трябва да внимаваме за едно нещо

*Платена публикация*

Published

on


Преди да си решим проблемите, като вземем кредит онлайн, трябва да знаем няколко неща за фирмите, които предлагат този вид заем. Не трябва да хващаме първата компания, която предлага пари по интернет и да скачаме през глава, без да прочетем условията, възможните скрити такси, както и лихвата, която ще ни се начисли, ако случайно не върнем кредита навреме.

Да си вземеш кредит онлайн, стана много популярно напоследък, но това съвсем не означава, че упражнението не крие рискове. За да ги избегнем, трябва да знаем няколко неща.

Когато взимаме кредит онлайн, трябва добре да проверим каква е институцията, която ще ни спонсорира. Има много предложения на пазара и за да отсеем най-добрите, трябва да видим кои от тях са вписани като финансови институции в списъка на БНБ, като SmileCredit. Това ще гарантира, че компанията има сериозни намерения на пазара и към своите клиенти. Фигурирането в този регистър ще означава, че имаме един „чек“ отметнат в търсенето на институция за кредит онлайн.

След като сме направи това филтриране, е време за следваща стъпка. По-добре е да не взимаме кредит онлайн от компания, която не е регистриран администратор на лични данни.

SmileCredit е финансова институция, вписана в регистъра на Комисията за защита на личните данни. Това ни дава допълнителна сигурност, когато взимаме кредит онлайн. Със сигурност е по-добре нашите данни да не стигат до трети лица, само защото сме взели кредит онлайн и не сме проверили дали фирмата е достатъчно сериозна. Това е втората стъпка от нашия списък.

Третата стъпка за филтриране на фирми, които предлагат кредит онлайн, е, разбира се, липсата на каквито и да е скрити условия, както и всевъзможни такси , които могат да се появят по някое време в договора. Те са любимият начин на много фирми да добавят още няколко лева към вашата сметка, когато си взимате заем. Прегледайте внимателно условията. Досадно е, но върши работа и спестява нерви след това.

Когато компанията е покрила изброените критерии идват, разбира се, удобството и скоростта за одобрение.При SmileCredit кандидатстването отнема 4 клика и в същото време одобрениеможе да получите до 20 минути. Което е съвсем добра оферта.

В рамките на обедната почивка ние можем да кандидатстваме и да получим одобрение за кредит онлайн. Това от своя страна означава, че можем да правим планове за вечерта или уикенда. Изключителната бързина, с която можете да получим одобрение от SmileCredit.

Икономика

Предколеден Фермерски пазар на 10 декември

Published

on

Да продължим традицията – подготвяме празничната декемврийска трапеза с продукти от Фермерския пазар на 10 декември.

Фермерски пазар „ОТ БГ“ – запазеното време от месеца за покупки на любимите продукти, произведени от местни малки ферми и производители. Любими, защото винаги се усеща, когато всичко е минало през ръцете на някого, който работи с любов и внимание. От вкуса до опаковката, капчицата любов винаги личи.

„Кога ще има отново фермерски пазар, защото свърши любимото ми сирене?“ Или: „Има едно мляко, което го има само на фермерския пазар!“; „Ще дойдат ли хората с биокозметиката, защото нещата ми свършиха, пък аз само от там купувам?“; „Сокът от рози е супер – ще има ли и този път?“; „А суджуци и кашкавал от овче мляко?“; „А вино?“; „А малиново?“ Отговорът на всичко е „да“.

Подготвяме декемврийските празници и на фермерския пазар ще има всичко нужно, за да бъдат те вкусни и уютни. И вино, и мед, и сладкиши, и мляко и млечни продукти, и деликатеси от месо и мляко.

На 10 декември ще има и един нестандартен участник – магазин „Берьозка“, който ще ни предложи продукти от руската, украинската, белоруската, молдовската и прибалтийската кухня – нещо различно за празниците! Къде да ни намерите – мястото си остава същото – паркингът на магазин BILLA, до Спортна зала „Орловец“ в Габрово.

BILLA винаги са заставали зад малките производители и семейни фирми, за което им благодарим. Датата е 10 декември, събота. Ще я има и любимата томбола – всеки пазарувал на базара ще получи номерче, с което може да спечели чудесна награда – пълна торба с продукти от фермерския базар.

Заповядайте! Очакваме ви, за да дадем заедно старт на вкусния семеен и празничен декември!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

Информационни събития за предстоящите мерки на МИГ „Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана“

Published

on

Община Трявна и Местната инициативна група „Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана“ отправят покана до всички заинтересовани лица за участие в провеждането на информационни срещи/обучения в гр. Трявна във връзка с отварянето на предстоящи приеми по мерки от Стратегията за местно развитие на МИГ „Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана“.

Събитията ще се проведат днес, 1 декември, от 14.00 ч. в Многофункционална зала „Дръзновение“ и утре, 2 декември, от 15.00 ч. в ДГ „Калина“ – Трявна.

На информационните събития ще бъде предоставена информация за предстоящи мерки от Програмата за развитие на селските райони, условията за кандидатстване с проекти и изпълненията им.

Семинарите се провеждат в изпълнение на дейности по Споразумение за изпълнение на Стратегия за ВОМР №РД 50-45 /30.04.2018 год. по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за Водено от общностите местно развитие“ на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 год.

Зареди още

Икономика

Трявна с номинация за седемте годишни награди в туризма

Published

on

Община Трявна е номинирана в категория „Туристическа община“ в седмото издание на конкурса на Министерството на туризма „Годишните награди в туризма 2022“. Електронното гласуване започна в 12.30 ч. на 28 ноември и ще продължи до 23:59 ч. на 5 декември. Общината ни влиза в надпреварата начело с още 11 български общини.

„Изключително сме радостни от новината, че нашата прекрасна община е допусната до финалната фаза на конкурса и вече е в надпреварата за спечелването на приза „Туристическа община“. Считам, че градът ни се е доказал като предпочитана туристическа дестинация и е известен със своето богато културно-историческо наследство! Призовавам всеки да подкрепи Трявна, защото тя го заслужава и ние се гордеем с това!“, сподели кметът Силвия Кръстева по повод тазгодишната номинация на Община Трявна за Годишните награди в туризма 2022.

Всеки, който желае да даде своя вот може да го направи оттук. Онлайн вотът ще определи носителите на призове в 10-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Контролът ще бъде завишен, за да се минимизират възможностите за промяна на електронния вот. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове.

Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат, посочват още от Министерството на туризма. Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза на конкурса и ще се борят за призове, тази година са над 100, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и 1 специално предназначена за българските общини.

Голямата награда в категория „Изборът на българите“ традиционно ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални туристически обекта“ и „50-те малко познати места“. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 13 декември.

Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза и грамота.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица