Свържи се с нас

Икономика

iNELS – Smart Home вече и в Габрово: Направете вашия дом умен!

„Интер Пауър“ представя Чешката марката за домашна автоматизация iNELS на българския пазар. *Публикация, в подкрепа на габровския предприемачески дух*

Published

on

Официалният и единствен търговски представител за България на световната компания за интелигентни устройства за домашна и индустриална автоматизация iNELS, габровската фирма „Интер Пауър“ ООД предлага на своите клиенти цялостно решение за интеграция на системи за домашна автоматизация, познати като „Умен дом“ (Smart Home) или „Смарт хоум системи“ (Smart Home Systems).


Иновативната компания „Интер Пауър“ предоставя два вида интелигентни решения в домовете: за съществуваща вече класическа ел.инсталация в обитаеми жилища, както и изграждане на изцяло нова „смарт хоум система“ за новостроящи обекти.

Системите на iNELS, предлагани от „Интер Пауър“, контролират всичко, което работи на ток: от отопление, вентилация и климатик, светлинен контрол, защитен контрол, всякакви домакински уреди, до контролната система за защита и достъп (СОТ система). Целта е оптимизиране на разходите за домакинството и създаване на по-добро и комфортно място за живеене!

Позволяват Ви да извършвате постоянен мониторинг и контрол на консумацията на ел.енергия, газ и вода във Вашия дом или бизнес. Чрез приложенията за Домашен Контрол iNELS, цялото опериране на дома е във Вашите ръце – точно на екрана на вашия смарт телефон, таблет или тъч панела. С iNELS винаги можете да контролирате и „хвърляте по едно око“ на дома Ви. Когато и от където пожелаете.


iNELS RF система
„Умен Дом“ (Smart Home) не е задължително изискване, но започва да се превръща в жизнена необходимост. Една класическа електрическа инсталация не би могла да предостави новите перспективи и решения или поне доста би се затруднила. Главното предимство на системата iNELS RF е нейният безжичен дизайн. Това означава, че няма нужда от никаква ремонтна намеса в стените, за да подобрите функционалността на електрическата инсталация на Вашия дом.

С iNELS RF може да преоборудвате дома си и да се наслаждавате на решения и функции, непознати на комфорта досега, като разполагате с възможността да преобразувате конфигурацията по всяко време.

Предимствата на INELS RF са: Спестявания, Безопасност, Комфорт, Мониторинг, Автоматизация, Гъвкавост. Може да контролирате Вашите уреди по разнообразни начини и дори да ги комбинирате. Контрол над уреди, димиране на осветлението, разнообразни светлинни режими, безопасност, ролетни щори и тенти, измерване на енергията, отопление и охлаждане и други.

iNELS RF може да бъде конструирана и настроена според Вашите желания, независимо къде се намирате – на работа, на ваканция или вкъщи.


iNELS BUS
– Поради своята модулност и приспособимост iNELS BUS системата, е проектирана за почти всякакъв тип сгради, офиси, производствени помещение, складове, заводи и хотели. Тази система и едно ниво по-професионална като изпълнение спрямо RF и именно поради тази причина се препоръчва за големи обекти. Съвместима е с повечето подобни системи предлагани в света и това я прави изключително лесна за интегриране.

„Интер Пауър“ предлага и новоразработената системата iNels AIR. Тя е създадена да обслужи динамично развиващата се мрежа от “IOT network” (Internet of things). Продуктовата гама се състои от сензори и релета, комуникиращи по между си по мрежите NB-IoT, Sigfox na LoRa.


INELS AIR е създадена да бъде интегрирана в град като Габрово и да го направи Умен (Smart cities). Това ще позволи на Общината да сметосъбира битовите отпадъци по ефективно, да оптимизира работата на уличното осветление и намали разходите свързани с него. И още – да наблюдава нивото не реките и да предотврати аварии, да управлява и оптимизира паркинг местата в платени зони, да охранява трудно охраняваните и застрашени места в града, да следи качеството на въздуха в индустриалните зони и да предотвратява злоупотреби от неправомерно замърсяване, да интегрира система за по-лесно отчитане на потреблението на вода в жилищата на гражданите и да предотврати кражби и загуби. Това и още много предстои.

Целта е да се улесни животът на хората, като едновременно с това се опази природата, която ни заобикаля. iNELS системата е удобна за новостроящи се сгради, офиси, апартаменти, в индустрията, хотелите, вили, търговски комплекси, градове и много др.

Модулите iNELS и нейната лесно приспособима инсталационна система предлага също и широк набор от опции за създаването на уникални нови строителни решения и подходи при менажиране на проект и неговото изпълнение.

Системата е произведена изцяло в Чехия и е с придружаваща гаранция от 5 години.


„Интер Пауър“
разполага с модерен шоурум, разположен на ул.“Орловска“ 23 в Габрово, където на всеки клиент може да бъде изготвена безплатна оферта и консултация за интеграция на система „Умен дом“ на iNELS. Освен това „Интер Пауър“ разполага с мобилни екипи, които могат да посетят на място всеки обект и да направи лична презентация.

„Интер пауър“ – iNels Bulgaria предлага безплатни обучение на своите бъдещи дистрибутори. При интерес можете да позвъните на тел. 0893 556 772.

За повече информация посетите: www.inels.com, www.elkoep.com (очаквайте скоро и на български език).

„Ние, „Интер Пауър“ се стремим да сме винаги иновативни и да предлагаме най-новото и доброто за своите клиенти и съграждани. Ще продължаваме да инвестираме в обогатяването на знания и прилагането им в нашия бизнес! Благодарим на многобройните ни клиенти за доверието!“

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица