Свържи се с нас

Новини

Залагайте на разнообразни спортове и печелете повече с водещия букмейкър за България

*Платена публикация*

Published

on

Онлайн букмейкърската индустрия се радва на доста засилен интерес през последните години, като компаниите се развиха до много големи мащаби. Стигна се до там, че водещите букмейкъри са сред основните спонсори на редица спортни първенства и отбори. Всичко това стана благодарение на техните клиенти, на хората, които залагат в сайтовете им. За да бъде един сайт за залози по-атрактивен и да привлече повече потребители, той трябва да притежава няколко много сериозни качества. Говорейки за индустрията на родния пазар, трябва да отличим компанията за спортни залози и игри Efbet. Букмейкърът постигна големи успехи в последните години и се утвърди като водещ сайт за спортни залози у нас. Компанията притежава всяко едно от качествата, за които стана дума по-рано, като в настоящия материал ще ги откроим и ще видим защо все повече хора се доверяват на бранда.

Какви спортни залози предлага Efbet?

Компанията разполага с доста широк набор от възможности за спортни залози, които се изразяват в най-различни направления. В сайта на Efbet потребителите могат да избират измежду повече от 20 различни спорта, за които има събития. Букмейкърът се е постарал да включи водещите турнири и шампионати за различните спортове, като има някои с доста по-силно изразено присъствие. Такива са например футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед. За тях се проследяват многобройни събития всеки ден, за които разполагате с разнообразни опции за залози. Целта на родния бранд обаче не е да обхване единствено популярните спортове. В сайта ще откриете и опции за залози на голф, колоездене, бойни спортове, бадминтон и други. Това говори положително за този букмейкър и намеренията му да се развива като такъв.

Спортните залози в сайта на Ефбет включват и такива на живо. За тях си има специален раздел в сайта, който проследява в реално време разнообразни спортни срещи. В същото време, всеки един клиент на бранда получава възможности за залог на тези събития. Статистиките на експертите в бранша посочват, че точно залозите на спорт на живо са най-предпочитания начин за извършване на залози сред любителите на залаганията. Наличието им в сайта на българския букмейкър го поставя на лидерските позиции в класациите за топ сайтове за залози у нас.

Съвети на експертите за повече печалби

До този момент загатнахме основните качества при спортните залози в сайта на Efbet, но за да се възползвате от тях, трябва да разполага с акаунт в системата на букмейкъра. Нужно е да преминете през процеса по регистрация в Efbet, след което да извършите депозит по някой от многобройните методи, за да може да започнете със залозите си. След като захраните сметката си за пръв път, ще може да активирате и специалния бонус за нов клиент в сайта. Той е наличен за всички регистрирали се клиенти и може да бъде изискан с въвеждането на Ефбет бонус код, ако се предлага към момента. Към промоционалната оферта има и доста условия, с които трябва да се запознаете, но нашият съвет е преди това да се допитате до експертите в бранша. В сайтове като Nostrabet ще откриете професионални ревюта и мнения за всички водещи букмейкъри в страната, сред които е и Efbet. Ще може да се запознаете със стъпките за регистрация в сайта на родния букмейкър и с начина за вземане на бонус при първи депозит в своята сметка. Именно възползването ви от началната оферта е първият съвет за реализиране на повече печалби. Чрез бонуса ще получите допълнителни средства за игра, които може да превърнете в реални пари и да ги изтеглите като чиста печалба.

Експертите съветват още, когато залагате на спортни събития в сайта на Efbet, да обръщате внимание на статистиката, която е приложена към всяка среща. Тя показва доста информация преди началото на събитието и чрез нея ще може да определите правилно своя залог. Важно е винаги да се запознавате добре с участниците в даден мач или състезание, след което да прогнозирате изхода от събитието. Когато пък залагате на живо, професионалистите съветват да се доверявате и на своята интуиция особено ако гледате събитието пряко. Това може да се случи и в сайта на компанията. Ако виждате, че даден отбор или играч се представя много добре и смятате, че си струва да заложите за него, направете го. Много често Ефбет е изплащал сериозни печалби от подобни залози, като голяма заслуга затова играят и високите коефициенти, които ще срещнете в сайта.

Сигурност и доверие в марката

Нормално е, когато сте нови в дадена област или пък търсите нещо по-различно, да се допитате до различни мнения и да проучите въпросната сфера. След като направят подобно проучване, най-често хората се спират на доказаните имена в бранша. Що се отнася до букмейкърите в България, Efbet е такова име. Компанията е гаранция за сигурност и качество, които няма как да срещнете навсякъде. И за да не бъдем голословни, ще подкрепим твърдението с няколко факта.

Ефбет стана първия лицензиран онлайн оператор в страната, след като бяха въведени новите изисквания за лицензиране от родното законодателство. След получаването на лиценза компанията не е спирала да се развива и да предлага качествени услуги за своите клиенти. Сайтът на компанията разполага и с високо ниво на защита, когато сте в него и разглеждате услугите на компанията или когато извършвате плащания. Може да се чувствате спокойни при всеки един депозит или теглене, което изискате от системата. Вашите данни са на сигурно място, а и брандът не се е свързвал с подобни проблеми или оплаквания от клиенти.

Друга причина да се доверите на Efbet експертите намират в популярността на марката. Ако следите родния спорт, може би сте наясно, че този букмейкър е спонсор и партньор на редица български отбори и шампионати. Компанията подпомага много клубове по пътя на тяхното развитие, но не забравя и индивидуалните спортисти, на които също оказва помощ. Все пак развитието на спорта, където и да е по света, изисква сериозни инвестиции, които се правят от големи компании. Efbet е един от най-явните и мощни спонсори на българския спорт, което говори достатъчно за способностите на бранда.

Компанията е достатъчно доказала се у нас, а и не само. Efbet вече не се развива единствено в България, понеже компанията проби и на нови пазари. Брандът от край време е популярен в Гърция и Турция, но в последните месеци на 2017 г. започна да се развива и в Румъния. Според много букмейкърски анализатори Efbet няма конкуренция в тази индустрия на Балканския полуостров. Мащабите на компанията продължават да растат и нищо чудно през новата година да станем свидетели на още по-големи инвестиции от страна на Efbet. А нали всеки търси нещо подобно – известен бранд, познат на мнозина и сигурен? В допълнение поставете всички предложения, които ви отправя, и гласувайте доверие на водещия букмейкър у нас Efbet.

Новини

Васил Василев: Народът ни намира сили да се изправи след всяка катастрофа!

Published

on

Българският народ намира сили да се изправи и отново да продължи след всяка една национална катастрофа, която е преживял. Това каза пред учениците от Национална Априловска гимназия, членуващи в Клуб „Млади възрожденци“, председателят на Общобългарския комитет „Васил Левски“ – г-н Васил Василев.

Днес, 15 май, той беше в Габрово, за да разговаря с младите „априловци“ и техния ръководител и учител по история г-жа Пенка Петрова, а срещата им бе посветена на 145-годишнината от Априлското въстание.

„Нашият народ е горд народ и винаги се е изправял. Той е успял да издържи 500 години под турско робство и да си запази народността, характера, религията, езика и писмеността. Да се бори против гръцките фанариоти и да ги извади от нашите църкви. Да се бори против турските поробители и с Априлското въстание да предизвика освободителната руско-турска война, която доведе до Освобождението на България“, заяви Васил Василев.

По думите му историята на нашия народ е белязана с различни върхове и падове. Сред подвизите и геройствата той посочи Сръбско – българската война, обединила целия български народ, в която войската ни с нечуван преход от границата с Турция успява да стигне до Западните покрайнини и да отблъсне агресора чак до столицата му Белград, където се намесват Великите сили. Великите подвизи на нашия народ продължават и през Балканските войни.

„След турското робство, след Освобождението, за едва 20-30 години България успява да стане фактор номер 1 на Балканския полуостров, първа военна и икономическа сила. Това се случва благодарение на инициативността и енергичността на българския народ, на жаждата му да сътвори нещо значимо“, коментира Васил Василев.

Огромните успехи на България в Балканската война, с надеждата да бъдат освободени всички българи, останали под турско робство в Македония и Тракия, завършват с крах, защото бойните действия прерастват в Междусъюзническата война, в която всички наши съседи се втурват към страната ни, за да „късат територии“.

По думите му предизвикателството и борбата на днешните българи трябва да са насочени към запазване на държавата ни. Това не може да се случи обаче, освен ако не я развиваме и не ѝ помагаме да си стъпи на краката.

„Пак ще се вдигнем. България ще изскочи напред и ще вземе първо място, което народът ни заслужава. Вие, младите, сте носители на тази енергия. Вие сте хората, които ще поведете българския народ напред, когато усетите тази сила, която ви дават образованието, възпитанието и родолюбието“, обърна се към младите „априловци“ Васил Василев.

По думите му всяко ново поколение има възможност да се развива – в страната или чужбина. „За едни чужбина им се струва много лъскава и примамлива, хубаво място за живеене и работа. Бих ви споделил още нещо от моя опит. Живял съм дълги години в чужбина и в много страни. Никъде, освен в България, не ми харесва. Върнах се в Родината ни, защото тук ми е сърцето и тук човек може да направи нещо! Няма българин по света, който да не милее за страната ни. Колкото и да е успял един българин, винаги на него гледат като на чужденец и винаги гледат, като на втора ръка. Това бъдете сигурни, че е така! Там, където можете да покажете и разгърнете цялата си енергия и потенциал, получавайки признание, е тук в България!“, допълни още председателят на Общобългарския комитет „Васил Левски“.

На срещата Васил Василев изказа благодарности на единадесетокласниците от НАГ Стефан Георгиев и Христиан Атанасов, спечелили през миналата година първо и второ място в Националния ученически конкурс за есе „150 години Българска Национална революция“, организиран от Общобългарския комитет „Васил Левски“.

Той открои работите на двамата „априловци“, донесли наградите за Национална Априловска гимназия в съревнование с ученици от цяла България, което е доказателство, че възпитаниците на елитното габровско училище получават качествено образование и биват възпитавани в патриотичен дух и родолюбие.

В края на срещата председателят на Общобългарския комитет „Васил Левски“ връчи членските карти на участниците в Клуб „Млади възрожденци“ към НАГ, подари им сборници, съдържащи патриотични произведения и творби на членове на клубовете в цялата страна.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Култура

Трима габровски учители получиха почетно отличие „Неофит Рилски“

Published

on

На 14 май в електронна среда се проведе заключителният етап на 24-я Национален конкурс на СБУ „Учител на годината“ 2021.

Голямата награда „Учител на годината“ 2021 в „Природо-математическо направление“ спечели г-жа Зорница Дженкова, старши учител по математика в ПМГ „Академик Иван Гюзелев“ – Габрово.

Специалната награда на Председателя на СБУ получиха г-жа Татяна Петрова, заместник – директор в НУ „Неофит Рилски“ – Габрово в направление „Директори и заместник – директори“, и г-жа Детелина Иванова, старши учител в СУ „Райчо Каролев“ – Габрово в направление „Начално образование“. Всички те бяха удостоени и с почетния знак на МОН – грамотата „Неофит Рилски“.

В навечерието на 24-ти май Общинският КС на Синдиката на българските учители – Габрово честити наградите на номинираните учители, които достойно защитават с креативния си труд авторитета на педагогическата общност от Габрово!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Партиите и коалициите не постигнаха съгласие за състава на РИК – Габрово

Published

on

Политическите партии и коалиции не успяха да се разберат и постигнаха съгласие за състав на Районна избирателна комисия – Габрово.

Това стана ясно след като вр.и.д. областен управител на област Габрово Мария Пенева проведе консултации с представителите на парламентарно представените партии и коалиции в 45-то Народно събрание за състава на РИК – Габрово за произвеждане на избори за Народно събрание на 11 юли.

Районна избирателна комисия – Габрово е в състав от 13 членове, от които председател, двама заместник – председатели, секретар и 9 членове.

Разпределението им по квоти е съответно – 4 представители на коалиция „ГЕРБ-СДС“, ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ – 3, коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ – 2, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ – 2 и по 1 представител от коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ и коалиция „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“.

По време на консултациите представителите на партиите и коалициите подкрепиха единствено направеното от коалиция „ГЕРБ-СДС“ предложение за председател на РИК-Габрово да бъде адв. Мария Недева.

Съгласно Изборния кодекс и решение на ЦИК когато при консултациите за състава на РИК не е постигнато съгласие, ЦИК назначава РИК, въз основа на направените предложения на партиите и коалициите, които са участвали в консултациите.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица