Крими, Новини|20.10.2017 11:37

Закопчаха четирима габровци след спецакция за наркотици

снимка: Пресцентър МВР – Архив

Полицията в Габрово задържа четирима за притежание на наркотици, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

През периода 17-18 октомври на територията на Габрово е била проведена специализирана полицейска операция по противодействие на престъпленията, свързани с наркотични вещества.

Във вторник, около 10.10 ч., в района на ул. „Георги Кирков“, криминалисти задържали 32-годишен мъж от Габрово, у когото била намерена свивка със суха листна маса „марихуана“.

Два часа по-късно, на ул. „Д-р Никола Василиади“, полицейски екип спрял за проверка 29-годишен местен жител. В джоб на дрехата му била намерена свивка с листна маса, която при полевия наркотест също реагирала на марихуана.

На следващия ден, сряда, около 04.00 ч., на ул. „Венера“, бил спрян за проверка „Сеат“, в който пътувал 18-годишен младеж от Габрово. Установено било, че младежът придобил и държал 4 полиетиленови пликчета, с бяло прахообразно вещество и 1 таблетка, които реагирали на метамфетамин.

Около 10. 45 ч., на ул. „Житарска“, бил арестуван и 21-годишен габровец. У него полицаите намерили две полиетиленови свивки – една с марихуана и една с метамфетамин.

Наркотичните вещества са иззети. Четиримата са задържани за срок до 24 часа. Работата по цялостното изясняване на случаите продължава в рамките на образуваните досъдебни производства.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

Напиши коментар