Свържи се с нас

Любопитно

Активен ден в Национална Априловска гимназия

Published

on

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Тази събота, 10 юни, от 12.00 до 17.00 ч. в Национална Априловска гимназия ще се проведе инициативата Активен ден. Събитието ще се осъществи във вътрешния двор на училището, с основната цел да подобри комуникацията между младите хора и привличане на ученици в НАГ.

Училището ще бъде представено в различна светлина, като място за иновативни проекти и инициативи, ангажиращи младото поколение. Участниците ще имат възможността да подобрят способностите си за говорене пред публика, чрез организираните дискусии.

Предоставяне на достъп до нова, привлекателна информация. Опознаване между младите хора и създаване на една по-добра среда за обучение. Ограничаване на виртуалността (намаляване използването на мобилни телефони). Създаване на спомени и нови приятелства чрез интерактивни игри, са част от основните цели на инициативата.

Проектът е предназначен за ученици на НАГ, ученици, които имат интерес към гимназията, както и към тези, които имат желание да кандидатстват в нея и завършили априловци, желаещи да споделят опит. Поканен е и всеки ученик или млад човек от Габрово, който проявява желание да посети събитието.

По време на Активния ден в НАГ ще бъдат организирани спортни игри, показано Предизвикателството „Самолетен режим“, прожекция на филми, обяд, бързи срещи, четене на сборника Денница, Историческа обиколка из Априловото школо, а всички участници ще бъдат наградени.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Любопитно

Програма за Деня на Карнавала в Габрово

Published

on

Зареди още

Любопитно

Влезте в тренда и сменете аутфита си за Карнавала

Published

on

В карнавалния ден, на 18 май, от 10.00 до 18.00 часа и … до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – Карнавалния. Но това не е всичко. Ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа. Влезте в тренда и сменете аутфита!

Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

*Автор: Цветомира Иванова,
Община Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица