Свържи се с нас

Крими

Съседски скандал завърши в болницата за 84-годишна баба

Published

on

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

84-годишна жена от Севлиево пострада при съседски скандал. Възрастната дама е била настанена в севлиевската болница с фрактури на дясната ръка и десния крак, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Случката се разиграла в неделя преди обед в Севлиево. Около 10.30 ч., в полицията бил получен сигнал за междусъседски скандал на ул. „Стара планина“, при който е пострадала жена.

Незабавно към мястото бил изпратен полицейски екип, който установил, че пререканието възникнало между 84-годишна жена и 61-годишния й съсед.

По време на скандала, мъжът блъснал жената, която паднала на земята и получила фрактура на дясната ръка и десния крак.

Пострадалата била настанена за лечение в местното лечебно заведение, без опасност за живота. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Крими

Жена пострада при катастрофа край Яворец

Published

on

39-годишна жена пострада при катастрофа, станала снощи около 19.30 часа в района на село Яворец, на главния път между Габрово и Севлиево.

Пострадалата е била приета за лечение в габровската болница с комоцио и натъртване в областта на гръдния кош, за щастие без опасност за живота.

Жената е била пасажер в лек автомобил „Фиат Браво“, движещ се в посока към Севлиево.

Колата, с която пътувала, се е ударила в движещ се по общински път GAB 3007, сигнализиран с пътен знак „Стоп“ (Б2), лек автомобил „Опел Мерива“, който бил навлязъл в кръстовището и отнел предимството на правилно движещия се автомобил.

Причинилото инцидента превозно средство е било управлявано от 40-годишен. Пробите за алкохол и наркотици на двамата водачи са отрицателни.

Зареди още

Крими

Отвлякоха и пребиха млада жена, свиха ѝ телефона и часовника

Published

on

29-годишна жена стана жертва на отвличане, грабеж и побой. Престъплението било извършено в събота, 19 октомври.

Тогава, около 08.00 часа в севлиевската полиция постъпил сигнал от жертвата, която заявила, че 2 часа по-рано на улица в село Ряховците била принудена да се качи в лек автомобил “Пежо“.

При движение в посока с Крушево ѝ бил нанесен побой от две жени на 53 и 36 години, след което ѝ отнели мобилния телефон и смарт часовник. След това я оставили на пътя между Севлиево и Крушево.

В резултат от проведените оперативно-издирвателни мероприятия бил установен и водачът на автомобила. Това бил 34-годишен севлиевец.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Понастоящем са извършени неотложни действия по разследването – освидетелстване на пострадалата, разпитани са част от свидетелите с цел изясняване на всички обстоятелства относно механизма на извършване на престъплението.

Зареди още

Крими

Трагедия на релсите: Влак блъсна и уби мъж край Трявна

Published

on

Мъж загина на място, блъснат от влак, движещ се от Горна Оряховица в посока Стара Загора.

Трагичният инцидент е станал вчера, 20 октомври, малко преди 16.00 часа в района на жп прелез край Трявна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Извършен е оглед, като причините за инцидента са в процес на изясняване.

Днес, 21 октомври, от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово събщиха, че е установена самоличността на загиналия. Това е 68-годишен мъж от Трявна, който внезапно е навлязъл на релсовия път.

Машинистът на влака – 56-годишен мъж, е бил тестван за алкохол и наркотици, като дрегерът отчел отрицателни резултати.

По случая е образувано досъдебно производство.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица